מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משקיעה כוחותאני15/05/2012
יש לי מספיק עניינים שיש לטפל בהם, ואם יש זמן פנוי יש מספיק דברים שהיה עידף ליעל את הזמן אליהם
אבל אני טרודה ויכולה לבזבז שעות רבות בחיפוש באתר הכרויות
אני כבר שנה ו3 לבד, אחרי קשר שטלטל אותי, וחודשיים מאז שיצאתי באופן נורמלי עם בחור שאיתו הפסקץי בגלל חוסר משיכה
אני כל הזמן עסוקה בזה, אני במקביל מדברת עם כמה בחורים
ויודעת סוג של שאם לא אהיה במשחק יהיה לי עוד יותר קשה לחזור אבל כל בחור אני מוצאת מה לפסול ולא נותנת לעצמי או מצליחה להתרכז באחד
גם מפריע לי שההכרות היא מאתר הכרויות...
אין לי הרבה זמן לצאת להכיר וגם לא ממש ברור לי איפה מסיבה/בר בד"כ במקרה הטוב זה דייט בד"כ שום דבר לא ממשיך, וגם דרך האתר יש את ההרגשה שבנים רוצים סקס ולא מכירים ואחרי דייט שניים כבר מפסיקה לצאת איתם
אני מחפשת להכיר מישהו במקרה כדרך אגב בצירוף גורל, אבל כנראה שמזל כזה מוצאים פעם בחיים שזה גם עובד, לתקופה מסויימת. אני יודעת שאולי באמת לא התאמנו או החיים וההתנהלות שלו לא בשבילי, אבל אני לבד ולא מצליחה למצוא מישהו אחר שיסחוף אותי ושתהיה לי מערכת יחסים אפילו קצרה אך משמעותית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משקיעה כוחות - תגובה
דליה שוורץ16/05/2012שלום לך,
את באמת מתארת את החיפוש שלך אחר בן זוג כמשהו שדורש ממך המון כוחות וזאת כנראה הסיבה שאת לא ממש מצליחה להתקדם עם הדייטים.
זה נכון שבשביל להכיר צריך להכנס לאתרים וצריך להסתובב לא מעט בפייסבוק אבל אם את מרגישה שזה דורש ממך כוחות אז כנראה שזה הרגע לקחת לעצמך הפוגה מהחיפושים. רק לפני זמן מועט סיימת קשר עם בחור שלא נמשכת אליו.. קחי לך רגע זמן והפוגה .. אל תרוצי אחרי דייטים כי בשיטה הזו הם בדרך כלל יסתיימו אחרי פגישה או שתיים. נראה לי שאת כרגע כל כך חוששת שתשארי לבד ולכן את יוצאת בכח.
נסי לברור את הדייטים שלך טוב טוב, צאי לדייט רק לאחר כמה שיחות טלפון עם הבחור ורק אחרי שישמע לך בשיחות האלה ראוי לך.
בהכרויות, ככל שתלחצי יותר על עצמך ככה לא תצליחי למצוא את מי שמתאים לך באמת.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקיעה כוחות - תגובה
יששכר רוטרי16/05/2012שלום לך "אני"-את,
לטעמי הסבל שלך מיותר, לא משום שהוא לא נחוץ- זה ברור! הוא מיותר כי אינך עושה את הדברים הנכונים, וכי יש לך הבנות שגויות, ואת מתנהלת בהתאם.
הואיל שאני מטפל פרקטי, וחשוב לי לפתור בעיות במהירות, אז הנה הצעתי:
לפניך עשר פעולות שעליך ללמוד, ולבצע,על מנת שתוכלי בזמן קצר (חודשים), להכיר, להתאהב, ואלי אף למסד את הקשר.
* אל תרגישי שלא בנוח שאת מכירה גברים מתוך אתרי הכרויות. להכיר במקרה, וכדרך אגב, זה מאוד רומנטי, אך בהחלט אוטופי. האפשרויות באתרים (המכובדים) היא עצומה, ולכן הסיכויים למצוא בן זוג מתאים היא גדולה.
*זה מאוד נורמלי שגברים רוצים סקס, אף נשים רוצות סקס. אלא שלגברים יש פחות מעצורים ולנשים יש הרבה יותר מעצורים- וטוב שכך!.
* גברים לא יעזבו אותך כאשר את דוחה את האקט המיני, שלא מתוך אדישות, אלא מתוך איפוק- הם אפילו יעריכו זאת, זה רק יגביר את רצונם לחזר אחריך. אלו שלא יעשו כן...נפנפי אותם...הם אינם ראויים ולא מתאימים לאישיותך הרומנטית...
* עליך לדעת שגברים מתאהבים במהלך החיזור שלהם, ככל שהם מחזרים יותר, כך גוברים סיכוייהם להתאהב...מה תפקיד הנשים? פיתוי עדין ומרומז...
* הדבר החשוב ביותר הוא הבחירה הנכונה... וכאן נשים רבות עושות את רוב השגיאות שלהן. בהחלט ניתן ללמוד כיצד לבחור את בן הזוג המתאים.
* אם תעבירי אלי את המייל שלך אוכל לשלוח לך את המאמר שכתבתי בהקשר זה.
* אם תיכנסי לאתר שלי, תמצאי שם לינק להופעה שלי בערוץ 10בהקשר ל"חיזור ופיתוי".
* בשלב זה את כבר לא לבד, אני אוכל לעזור לך למצוא את בן הזוג המתאים לך.
* את כמובן מוזמנת לדבר איתי.
* לסיום אצטט את דבריך בשינוי קל: "למצוא מישהו שיסחוף אותי ושתהיה לי מערכת יחסים קצרה אך משמעותית"...ואני אומר: אפשר אף מערכת יחסים ארוכה ומשמעותית.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
mosha16/05/2012הייי תני פרטים בת כמה את ומהיכן בארץ ? אולי נחבר לך חבר קרוב......ואל תתיאשי כל הזמן שבעולם לפנייך כי כל הנשואים בסופ מתאכזבים ממסגרת הנשואים ומחפשים חופש...וולך יש את החופש תהני לך בכייפפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני16/05/2012היי ,הופתעתי זה בטוח (:
אני בת 23 מת"א
אני בטוחה שגם היועצים יצחקו על גילי הצעיר ...אבל חסר לי הכרות שתוביל לקשר זוגי בריא וטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
mosha17/05/2012הייייי אני מבאר שבע חבל היה יכול להיות מעניין בהצלחה ואל תתיאשי יש ים דגים בים.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?