איך לספר לבן שיש לי חבר ואיך להכיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לספר לבן שיש לי חבר ואיך להכיר
    נתוש
    16/05/2012

היי, אני גרושה מזה חודשיים וחצי ויש לי חבר, הבן הצעיר במשמורת משותפת אצלי ואצל הגרוש, יום אצלי יום אצלו, סופ"ש אצלי סופ"ש אצלו..איך אני מסםרת שיש לי חבר ואיך אני מכירה ביניהם...לתשובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך לספר לבן שיש לי חבר ואיך להכיר - תגובה

סיגלית גלאי
    17/05/2012

שלום נתוש,
    חסרים מספר פרטים בבקשתך כדי שאוכל לענות באופן ענייני על שאלתך, כמו:
    האם מדובר במערכת יחסים רצינית? האם יש בכוונתך למסד קשר זה בהקדם? למה חשוב לך לשתף אם רק עברו מספר חודשים בלבד מהגירושים, האם זה נראה לך עיתוי מתאים?בן כמה בנך?מה הוא מרגיש ביחס לגירושים?
    לדעתי את צריכה לשקול את אם לספר רק לאחר שתעני על השאלות האלה, ואם בכל זאת תחשבי שחשוב לשתף, אז פשוט מצאי את הזמן הנכון ששניכם ביחד, ספרי לו בפשטות בלי להיכנס ליותר מידי פרטים בשלב הראשון, שיש לך חבר והוא לא במקום אבא (אם אכן יש לו קשר קבע עם אביו), ספרי עליו קצת הוא אוהב.. הוא ישמח להכיר אותך... וכד' לאחר מכן אפשרי לבנך לשאול שאלות שמסקרנות אותו. חשוב שהוא ירגיש אהוב ובטוח איתך. תשאלי אותו האם היית רוצה לפגוש אותו? אני מציעה לך לנהוג בחוכמה ובסבלנות ולא להאיץ בו.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו