מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לספר לבן שיש לי חבר ואיך להכירנתוש16/05/2012
היי, אני גרושה מזה חודשיים וחצי ויש לי חבר, הבן הצעיר במשמורת משותפת אצלי ואצל הגרוש, יום אצלי יום אצלו, סופ"ש אצלי סופ"ש אצלו..איך אני מסםרת שיש לי חבר ואיך אני מכירה ביניהם...לתשובתכם אודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך לספר לבן שיש לי חבר ואיך להכיר - תגובה
סיגלית גלאי17/05/2012שלום נתוש,
חסרים מספר פרטים בבקשתך כדי שאוכל לענות באופן ענייני על שאלתך, כמו:
האם מדובר במערכת יחסים רצינית? האם יש בכוונתך למסד קשר זה בהקדם? למה חשוב לך לשתף אם רק עברו מספר חודשים בלבד מהגירושים, האם זה נראה לך עיתוי מתאים?בן כמה בנך?מה הוא מרגיש ביחס לגירושים?
לדעתי את צריכה לשקול את אם לספר רק לאחר שתעני על השאלות האלה, ואם בכל זאת תחשבי שחשוב לשתף, אז פשוט מצאי את הזמן הנכון ששניכם ביחד, ספרי לו בפשטות בלי להיכנס ליותר מידי פרטים בשלב הראשון, שיש לך חבר והוא לא במקום אבא (אם אכן יש לו קשר קבע עם אביו), ספרי עליו קצת הוא אוהב.. הוא ישמח להכיר אותך... וכד' לאחר מכן אפשרי לבנך לשאול שאלות שמסקרנות אותו. חשוב שהוא ירגיש אהוב ובטוח איתך. תשאלי אותו האם היית רוצה לפגוש אותו? אני מציעה לך לנהוג בחוכמה ובסבלנות ולא להאיץ בו.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?