מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם מנסה לחזר?!סיגל19/05/2012
שלום רב. יזמתי מיפגש עם מחנך הכיתה של ביתי מאחר וראיתי שינוי בהתנהגותה ובלימודים. קבענו להיפגש במקום מסויים, השיחה ערכה די הרבה זמן והכל על נושא ביתי. (בת 17)( קרה פעמיים, בהפסקה מחנך הכיתה אמר לביתי: "יש לך אמא לתפארת".הבת רק ענתה "תודה". ). לתדהמתי הרבה, למחרת המחנך מסמס לי : "סיגל. נהניתי מאד בפגישתינו. ערב טוב". שאלתי: מדוע היה חייב לסמס זאת, הופתעתי. אני לא הגבתי לו. מה רצה להגיד בזה?? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם מנסה לחזר?! - תגובה
סיגלית גלאי20/05/2012שלום סיגל
לא ניתן לנחש את כוונתו, ייתכן שיש רמיזה ליצירת יחסים בינאישיים אבל ייתכן ולא!
מה שחשוב זה מה שאת מרגישה, ואם התנהגותו גרמה לך להרגיש לא נוח סימן שהבנת שיש ביניכם התנהגות שלא הולמת מערכת יחסים קורקטית שבין מורה בבי"ס לאמא.
במקומך הייתי נמנעת להיפגש עם כל מורה ב"מקום מסויים" המקום היחידי שמומלץ הוא בית ספר, כמו כן חשוב לקבוע את זמן הפגישה במסגרת השעות הפעילות של בית הספר. אין ספק שההערה שלו יוצרת תחושת לא נעימה של חיזור (אלא אם את רוצה בכך) לא ציינת אם מישהו מכם פרוד..גרוש..או רווק? כי מן הראוי היה לכתוב במאכסימום תודה על שיתוף הפעולה..וגם זה היה יחסית מיותר.
כל-טוב
גלאי סיגלית
יעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סיגל20/05/2012שנינו נשואים עם ילדים בוגרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל
mosha21/05/2012גם נשואים אוהבים להיתרענן....תבני אישה כולם מחזרים ורוצים מגע.............זה מרענן את חיי הנשואים לידיעתך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל....
mosha20/05/2012גם מורה הוא בן אדם..ניסה לבדוק אם גם את מעונינת בקשר.. ולדעתי היה מעודן בגישה..
והוא יבין לבד לפי תשובתך אם יש קליק מדליק תהנו לכם ואם לא מדלגים א קרה כלום.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם מנסה?
נכס21/05/2012סיגי {מרשה?} לא יודע למה את לוקחת את הכל בצורה של "האם מחזר אחרי"?
חשבתי לעצמי אם נפשט את כל "החיזור" {בענייך} לי ניראה שפשוט המורה היה לו נעים לדבר איתך יכול להיות שהוא ניתקל בהורים שלא עזרו לו עם ילדיהם את גם כתבת שכל השיחה היה סביב ביתך אז קחי אוויר ולכי לכיוון חינוך ביתך זהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל- נכס תגובה.
סיגל21/05/2012ומה יש לך להגיד על זה, שמספר פעמים המחנך ניגש בהפסקה לביתי ואמר לה: "יש לך אמא לתפארת והיא ראויה להערצה"?. אפשר לומר פעם אחת אבל לא מספר פעמים, ביתי שמה לב שלבנות אחרות הוא לא נוהג כך. לכן, הנורה האדומה קצת נדלקה אצלי,אולי לעולם לא אדע אם אני צודקת או סתם חשדנית?. אלוהים יודע נסתרי ליבו של אדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל סיגל
נכס22/05/2012סיגל מה שאת חושבת זה גם יכול להיות אני חושב שתרדי מהעניין ואם יום אחד תיפגשו אל תהססי להעמיד את המורה במקומו ונקווה שיהיה בסדר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?