מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת חוקר פרטיאלכס28/05/2012
שלום,
בשל חשד לבגידה מצד בעלי לא נשאר לי אלא לזמן חוקר פרטי.
יש לכם המלצות על חוקר פרטי טוב שיודע לעשות את העבודה בצורה הכי מיומנת וגם לא לוקח הרבה כסף??
אני מצאתי חוקר פרטי מסוים הוא לוקח הרבה אבל אני לא יודעת מה הסטנדרט.
אודה על תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלכס
mosha28/05/2012למה לסבך הענינים דברי איתו תנסי להבין מה מו מתי ולא יהיו תוצאות מביכות לשניכם ...עדינות ורגישות (ד"א 70 בוגדים ) אל תילחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת חוקר פרטי - תגובה
סיגלית גלאי28/05/2012שלום אלכס,
לפני שאת משקיעה אנרגיה, זמן וכסף כדי ל"תפוס" את בעלך אני מציעה לך להשקיע את הכוחות בבדיקת היחסים ביניכם ובדרכים לשיפור איכות הזוגיות שלכם. במידה והוא או הקשר אינו חשוב לך אזי חוקר פרטי עשוי לקצר לך את הדרך לסיום היחסים, גם אם תגלי שלא נמצא דבר, שהוא לא בגד בך. לפעמים תחושת חוסר האמון וקבלת עזרה מצד שלישי שפולש לפרטיותו של אדם היא תחושה קשה ובלתי נסלחת.
אני מציעה לך לחשוב שוב ולנסות קודם בירור ושיחה כנה ביניכם או פנייה לעזרה לייעוץ זוגי, במטרה לחבר ולא לגרש.
בהצלחה
גלאי סיגלית
ייעוץ זוגי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפשת חוקר פרטי - תגובה
יששכר רוטרי28/05/2012שלום לך אלכס,
את מחפשת חוקר פרטי לשתי מטרות, האחת גלויה והשניה סמויה.
* הגלויה היא: "החוקר יביא לי הוכחות על בגידה ואני אקרע אותו בבית המשפט...הוא כבר ישלם לי הרבה... אם לא ירצה להגיע לבית המשפט".
* הסמויה היא: "הלואי שיוכח לי שכל חשדותי בבגידתו היו כוזבים, נכון, אנחנו צריכים לטפל בזוגיותנו, אבל עכשיו אני כבר הרבה יותר רגועה".
* מסקנה לגבי המטרה הראשונה: מי שירויח הכי הרבה מההתכתשות שלכם בבתי המשפט הם עורכי הדין שלכם. לא את!
* מסקנה לגבי המטרה השניה: טיפול זוגי הוא הרבה יותר זול ויעיל, ועם תוצאות טובות לך ולבני משפחתך, בכל מקרה, אפילו אם....בגד!
על כן אני מייעץ לך ללכת עם המסקנה השניה.
רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?