האם להמשיך???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להמשיך???
    אביה
    29/05/2012

אני נשואה 13 שנה עם 3 ילדים.בעלי לא מתייחס אליי, אני מרגישה שהתחתן איתי רק בשביל הילדים. גם לאחר טיפול זוגי המצב בכי רע מבחינתי אני מרגישה הזנחה מצידו בתחום האינטימי למרות שיש ביננו חברות טובה. (גם אחרי ששוחחנו על הנושא המון... וזה כבר חלק מהשיחות השיגרתיות לפעמים...). האם כדאי להענות לחיזורים...וכך למלא את עולמי? לפרק את התא המשפחתי לא עולה על דעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם להמשיך???

הוספת תגובה

• האם להמשיך??? - תגובה

יששכר רוטרי
    30/05/2012

היי,
    הטיפול הזוגי היה אמור לעזור לכם,... אם הוא לא עזר, המשמעות היא שהוא לא הצליח...אני מניח שהמטפל/ת לא הצליח/ה לעורר בכם, בך, או בו, את המוטיבציה, וכן לתת לכם את הכלים הנכונים, להביא לשינוי.
    יש משהו לא ברור במכתבך, האם את מתכוונת לחיזורים של מחזרים אחרים?
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוטרי

אביה
    30/05/2012

אכן אני מתכוונת למחזרים שמתחילים איתי... אני נראת מצויין, יש לי מישהו שמחזר אחריי וזה עושה לי טוב. אני מאוד נהנת ממנו והוא ממני, זה מספק אותי ונותן לי את התחושה של האישה הנחשקת והרצוייה, מה שאני לא מרגישה בבית. האם זה בסדר שבעלי מחסיר את זה ממני? האם לענות לחיזור ולהיפגש זה לא טוב? הוא עושה לי טוב.. מה שחסר לי מאוד בבית... אני צעירה בת 35 ומרגישה כרגע בשיא הנשיות שלי...ובבית אין לי כלום מבעלי וזה אחרי המון המון שיחות ואין שום רצון ממנו להרים את החשקים שלנו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רוטרי - תגובה

יששכר רוטרי
    08/06/2012

שלום נתי,
    את בדילמה קשה,
    בבית לא מתיחסים אליך, מחוץ לבית מחזרים אחריך, אם תעני לחיזורי המחזרים את מסכנת את נישואיך.
    נישואיך ממילא אינם מספקים אותך..אז מה האלטרנטיבה?
    אני אגיד לך מה עליך לעשות. בפגישה אחת אוכל לזהות את הסיבה, או את הסיבות שבגינן בעלך אינו מתיחס אליך, יתכן שאת אינך מודעת אליהן . אך בטרם תעשי משהו מסוכן כגון בגידה...איזרי עוז וצרי עמי קשר, אני אעזור לך.
    בכל מקרה את אינך לבד בבעייתך.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, לחיזורים של מחזרים אחרים...

אביה
    21/06/2012

שלום רוטרי,
    אכן אני מתכוונת לחיזורים של מחזרים אחרים. יש מישהו.. והוא עושה לי טוב למרות שהוא פלרטטן לא קטן ויש לו היסטוריה של רומנים מוכרים.. אבל, הוא עורר אותי לרצות חיים נחשקים יותר ממה שחייתי עד כה. האם מסוכן קשר עם מישהו שהיו לו בעבר הרבה רומנים מוכרים? שאת הבנות הללו אני רואה יום יום? תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, לחיזורים של מחזרים אחרים... - תגובה

יששכר רוטרי
    21/06/2012

היי נתי,
    אני רואה בכך שני סיכונים, הראשון הוא מעצם היותך נשואה, שזה הסיכון היותר גדול.
    השני הוא הפלרטטנות שלו, שאם תתאהבי בו הוא, עלול לשבור את ליבך...
    שאלה: הבנות שאת רואה (כפי שכתבת), האם אלו הן הבנות שהוא פלירטט איתן בעבר?
    למרות הכל, יש טעם בהענות לחיזוריו, שכן הוא מחזיר אותך לחיים...
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלרטוט מהעבר

אביה
    25/06/2012

שלום רוטרי,
    אכן הבנות שאני רואה הן פלרטוט מהעבר וכמובן, שבגדר שמועות בלבד (מדבריו זה לא היה).
    הוא עושה לי טוב, משמח אותי, החזיר לי את הנשיות... ואני נמצאת במקום שטוב לי כך.... האם זה נורא???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פלרטוט מהעבר - תגובה

יששכר רוטרי
    25/06/2012

היי נתי,
    לא רק שזה לא נורא , זה אפילו טוב....החיים הם חד פעמיים, מותר לך להיות שמחה, ולהרגיש נשית....בפרט כשבבית לא מתיחסים אליך (עך פי דבריך).
    מאידך, את חייבת לנהוג בזהירות מירבית, כך שסודך ישמר. אני בעדך.
    אתן לך טיפ נוסף: "לעולם אין להתחרט על על מה שעשינו (שהרי לא ניתן להחזיר את העבר להזדמנות נוספת), אלא על מה שלא עשינו...כי ההזדמנות עדיין לפנינו...
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מדהים...!!!

אביה
    25/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מדהים...!!! - תגובה

יששכר רוטרי
    26/06/2012

תודה,
    אני סבור שגם את מדהימה.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, לחיזורים של אחרים

אבי'ה
    13/08/2012

היי נתי, מדהים איך שהסיפור שלך מתאים לי אחד לאחד, הייתי רוצה לשמוע ממך קצת יותר על התחושות והלבטים שלך גם אני אשתף אותך אולי נוכל להתנחם אחת בצרתה של השניה, רק אומר לך שיש סיכונים לא מעטים בקשר הזה ולא כול הנוצץ זהב..... אבי'ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אביה

אביה
    18/08/2012

אשמח לשמוע ממך... וחשבתי שאני לבדי במצבי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנתי מאביה

אבי'ה
    29/08/2012

אני הייתי בסרט הזה , אני אומנם מחלימה מהפצעים בקצב של צב, זה צעד אחד קדימה שניים אחורה אבל יש תקווה, אם תירצי שנפתח את זה ונדבר על זה בצורה קצת יותר אינטימית , כתבי לי איך את מציעה לעשות זאת, קצת קשה לי בפורום, למרות שישנן תובנות מעולות לכל אחד וזה נתן לי הרבה חומר למחשבה. נישתמע, אבי'ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להמשיך??? - תגובה

דליה שוורץ
    30/05/2012

נתי שלום,
    13 שנות נישואים הם מספיק זמן כדי להכנס לשיגרה ולאבד את הריגוש. אחת המשימות החשובות ביותר של זוג לאחר הנישואין הוא לשמור על ריגושים ולייצר כל הזמן את העניין אחד בשני.
    אנשים מתבגרים ועוברים שינויים אך הזוגיות נשארת ולא תמיד מצליחים לשמר את הביחד והאהבה שהיתה במהלך השנים כשמתווספים ילדים ומשכנתא לזוגיות.
    את מרגישה שהוא התחתן איתך בגלל הילדים אבל יכול להיות שהוא התחתן איתך מאהבה אבל נשאר איתך בגלל הילדים. אל תרימי ידיים אם חשוב לך לשמור על הזוגיות שלכם אני מציעה לכם לבדוק מדוע הגעתם למצב הזה. מה כל אחד מכם צריך בזוגיות שחסר לו.
    נסו שוב ייעוץ זוגי ולפני שאת נענית לחיזורים של אחרים נסי לטפל בבעיה עם יועץ טוב שיצליח לשים להביא אתכם לתובנות שיועילו לכם.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעולם לא

מיכל
    30/05/2012

אני בחרתי להענות למחזרים,בגדתי,בעל תפס אותי וממשיך להיות איתי אבל החיים לא חזרים לקדמותם.אל תבגדי יש גם עונש מאוד גדול מלמעלה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך הוא תפס אותך????

אביה
    25/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לפרק מזגרת!

כינוי דרקון
    08/06/2012

את יודעת כמה אנשים בעולם הם במצבך? גם אני! אני עומנם לא נשוי אבל אני בזוגיות ויש לנו בעיה והבעיה היא שלה ואני ברי בנושה! היתה לי מערכת יחסים כי החלתתי שבכדי לא לפרק מזגרת ולא לרדת לפסים קצונאים אני חייב להיות אים משהיא שתספק את צרכי! מצתי וזה צלח למשך 6 חודשים כיבדתי אותה נתתי לה את אהבתי וגם בביתי היה שקט כי האיתי רגוע! ופטעום יום אחד בהיר בגלל שחשבה ומשהוא שהיגיז אותה! אמרה שיש לה מישהוא אחר תקאה לי סקין אמוק תוך הגב וסובבה וסובבה! אני יודע שאין לה איש! אני יודע אליהה הרבה עוד לפני שהיתה איתי כל זה לא אנין אותי כי היא היתה בחורה נהדרת! היא כיבלה אותי כפי שאני היא לא זייפה לא היה בנינו תמיכה כלכלית! ובגלל שטות(לא בגידה בה) תקאה לי סכין) ולכן כרגע אני מציע לכל אלו שנימצאים ונימצאות במצבי! תפסתם רומן סטוץ וכו'ל נצלו! ותחיו בשקת על תינסו להיתקשר נפשית זה הורג! ועל טירטאו באים יש אפשרות וזה באיקר לנשים! שיהיה לכם כל טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם להמשיך??? - תגובה

דליה שוורץ
    25/06/2012

נתי שלום,
    אני קוראת את לבטייך ואת השתלשות ההתכתבות ומדברייך אני מבינה שאת נמצאת בסוג של מילכוד.
    מצד אחד בבית לא טוב לך, את לא מקבלת את היחס שאת ראויה לו ומתיחסים אלייך כמשהו מובן מאליו. מצד שני הגבר שמצליח לעורר בך את הריגוש הוא כנראה פלרטטןן לא קטן ששומר על קשרים עם מערכות יחסים ישנות או מקפיד לאסוף סביבו נשים איתן הוא מפלרטט...
    המצוקה שלך די ברורה, את רוצה שיאהבו אותך, שיחזרו אחרייך,שיגרמו לך להתרגש. זה צורך ליגיטימי וחבל שבן הזוג שלך לא מבין שזה חסר לך.
    אבל ... אותו אחד שבחרת לך כדי להתרגש כנראה מספתפק בפלרטוטים והסוף של זה יהיה שברון לב מצדך, כי מדברייך יש לי תחושה שאת רוצה קצת יותר מפלרטוט.
    הוא כנראה לא יהיה מסוגל לספק יותר מזה.

ההצעה הטובה ביותר שיש לי אלייך היא לנסות לפנות שוב ייעוץ זוגי אצל יועצת אחרת שכן תצליח לגרום לכם להבין מדוע אתם כבר לא באמת מרגשים אחד את השני ותעזור לכם להעיר את הזוגיות. אבל אם את כבר ויתרת על הזוגיות שלך בבית אז לפחות תמצאי לך מאהב שרוצה באמת להתאהב ולא רק מחזק לעצמו את האגו ע"י פלרטוטים עם מס' נשים בו זמנית.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו