מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה הוא רוצה ממני?בובה30/05/2012
אני רווקה בת 40 ופגשתי במקום עבודתי גבר נשוי עם ילד אחד(כך סיפר לי) הקשר בייננו התחיל משיחות חולין ...לאחר כשנה בערך הוא התחיל לזרוק לי כל מיני מילים שנראו לי קצת חציית גבולות (הרי הוא נשוי) אני בתמימותי ראיתי כבן אדם וכך התייחסתי , יכולתי לצחוק איתו ולפלרטט עם גבולות .מעולם לא חשבתי שיכול לקרות בייננו משהו כי הוא נשוי (אני לא יוצאת עם נשואים). התחיל בייננו קשר שמבוסס במרביתו על הודעות SMS ואז החלטנו להיפגש...היו ביננו מס' פגישות מצומצמות במהלך החצי שנה האחרונה ...70% מהפגישות שתיכננו בוטלו מצידו תמיד בגלל אילוצים מהעבודה (לטענתו). אני מוצאת את עצמי עם רגשות לגבר שהקשר מבוסס על SMS ועל הרצון שלנו להיפגש אך לא יוצא .אני תוהה מה קורה פה? בכל פעם שאני מסיימת את הקשר איתו יש נתק ואז שוב שולח לי הודעת אני נמסה ונגררת ..זה הדפוס של הקשר ביייננו. שניינו פחדנים שהמצפון לא נותן לנו לעשות את זה אך מצד שני הוא לא מניח לי ותמיד יוצר שוב קשר , אני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה , אפילו סקס לא יוצא פרט לקצת מגע בייננו , אך לא שכבנו . לאחרונה אנחנו שוב בנתק ואין קשר בייננו פרט לכך שאנחנו מתראים בעבודה ואומרים שלום בנימוס ומידי פעם מקשקשים קצת . בשורה תחתונה אני מוצאת שהקשר הזה כובל אותי ותוקע אותי , פרט לפנטזיות שלי שאולי יקרה משהו...כי יש לי רגשות כלפיו...והוא העביר לי מסרים שאני מבינה שגם לו יש רגשות כלפיי. כל עוד הוא לא יוצר איתי קשר , אני לא יוצרת קשר איתו , מנסה להמשיך בחיי ואז שוב הוא צץ ... אין לי מושג מה הוא רוצה ממני ? ומה זה נותן לו ... בימים האחרונים נחשפתי לאינפורמציה שנולד לו תינוק , מסתבר שאישתו היתה בהריון בכל התקופה שהוא "מנסה" להיות איתי ... אני לא מצליחה להבין מה אני מרגישה או מה אני אמורה להרגיש מהמידע הזה...הייתי בשוק ,אך לא הרגשתי שיש לי זכות לבוא אליו בטענה למה לא שיתף אותי במידע הזה! אני במודעות מלאה שכלום לא יכול לקרות לא מצליחה להבין למה הוא תמיד יוצר קשר , (הוא מודע לרגשות שלי כלפיו...) האם יש לי זכות לכעוס עליו שבעצם הסתיר את המידע הזה ממני? אני פוחדת מאוד שהוא יצור איתי שוב קשר שיוביל אותי לעוד סצנה דומה לקודמותיה ...הודעות ...תיכנון פגישה...ואז ביטול ...עד שיוצאת פגישה שבה יש קצת מגע מיני בייננו ושוב נתק . בעצם כלום לא קורה אך אני עם רגשות כלפיו וכל הזמן חושבת עליו !!!הזוי איך זה קורה לי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הוא רוצה ממני? - תגובה
סיגלית גלאי30/05/2012שלום לך,
אתם משחקים באש והמחיר עשוי להיות גבוה עבור שניכם. יש כאן קשר לא אמיתי שיש בו ניצול של חולשה ומניפולטיבות, קשר שמושתת על פנטזיה ודימיון. אין כאן אהבת אמת, שותפות, כנות, אכפתיות.. אז מדוע את מופתעת שהוא לא מספר לך שאשתו ילדה? הוא חי את חייו ומשחק בך. את רוצה קשר משמעותי אך את מחפשת אותו במקום לא נכון, במקביל את מונעת מעצמך סיכוי ממשי לקשר אמיתי ורציני, חבל! לא משחקים עם הלב, זה כמו לקפוץ מקומה עשירית ולחשוב שיש סיכוי להינצל. חד משמעית את פוגעת בעצמך, את באמת יכולה לסמוך על אדם כזה? חשבי כיצד את היית מגיבה אם הוא יתנהג כך כלפייך?
אני מציעה לך לקחת אחריות בוגרת ולנתק כל קשר, להעביר לו מסר ברור וחד משמעי שאת לא מעוניינת. ולהפנות את האנרגיות שלך בחיפוש אחר בן זוג מתאים במקומות רלוונטיים אחרים.
בהצלחה
גלאי סיגלית - יועצת זוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני?
בובה30/05/2012סיגלית תודה . הבעיה הגדולה שלי שאני מודעת להכל , וכל מה שאמרת היה שיקוף אמיתי של מצב שאני מודעת אליו , אני לא מצליחה לעמוד מולו כאשר הוא יוצר קשר , מנסה להתעלם מהודעותיו אך הוא מוצא את הדרך אל ליבי שוב , הוא פשוט למד את נקודות החולשה שלי ומשחק בהם , למה ? לא קורה כלום חוץ מדמיון ופנטזיה , מה זה נותן לו ? סיגלית , כרגע יש בייננו נתק מהודעות ויכול להיות שהוא לא ייצור קשר יותר ,בשיחתי איתו לפני חודש הבהרתי לו שאני בבעיה בקשר הזה ושזאת אשליה שתוקעת אותי ואף אמרתי לו שאני מרגישה שהוא רוצה שאהיה במקום הזה , מאז השיחה אין קשר בהודעות אך אני רואה אותו יום יום בעבודה (אנחנו לא עובדים באותה עבודה , אך מקום עבודתינו נמצא באותו הבניין ).לפי דפוס ההתנהגות שלו זה כבר קרה בעבר והוא נעלם וחוזר , כל פעם אני חושבת שזה נגמר ואז הוא שוב צץ . האם אני צריכה לאמר לו שאני לא רוצה קשר איתו , זה אומר שאני צריכה ליצור איתו קשר , או האם להשאיר את המצב כמו שהוא ואז אם ייצור קשר , אומר לו שאני לא רוצה קשר איתו . איך את מציעה לי להתמודד בעבודה , הוא מסוגל פתאום לבוא לאמר לי מילים שממיסות אותי לגעת לי בשער ועוד כל מיני דברים שנוגעים בחולשה שלי , מאוד קשה להתנתק כי אני רואה אותו יום יום , אני רוצה לסיים את זה יפה ולכבד אחד את השניה , לאמר שלום כשמתראים אך לא יותר . אני מאמינה בהמנעות טוטאלית בפרידות , כך אני מתמודדת הכי טוב ומהר , פה המצב חדש לי , הוא נמצא מול עיניי. מה עושים? תודה מראש:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני? - תגובה
יששכר רוטרי31/05/2012היי בובה,
כל מה שקורה לך לא היה קורה, לו היה לך בן זוג עם זוגיות טובה, ולו מקום העבודה שלכם היה שונה.
אין לי כל ספק שיש לך חולשה אליו, אולי אפילו התאהבת בו במקצת,
את גם תמימה...את יודעת מה הוא רוצה, אך גם הוא לא יכול לספק את הסחורה (בשלב הזה), בינתיים מחמיאים לו מאוד פירפורי אהבתך...
זה לא שאני מאשים אותו בהתנהגות נוכלית, בינתים הוא מסתפק באהבתך אליו..
לו היה פנוי אני מניח שהוא היה מחזר אחריך בגלוי עם כל מה שנובע מזה.
אין לך ברירה את חייבת לנתק את הקשר, כי אחרת הסבל שלך לא יסתיים ...אפילו אם את תיזמי את הקשר האחרון, ותסבירי לו שמספיק ודי..
זה רומנטי , זה ברור. כל מפגש תחת איסור הוא רומנטי... במקרה שלך זה רק תוקע אותך ללא תכלית.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני ?
בובה31/05/2012רוטרי תודה. אני מניחה שאין ברצונו לפגוע בי , או שיש לו איזה אסטרטגיה לגביי , כנראה שמה שמספיק לו זה שאני מאוהבת בו ואת זה הוא מנסה לשמר בלבד ע"י כך שמידי פעם צץ לחיי ומעורר הכל שוב . כמו שציינתי אם הוא לא יצור קשר גם אני לא אצור , אך לראות אותו כל יום בעבודה קשה וכל הזמן יש לי את החשש שהוא יבוא שוב ואני אפול , זה מדהים איך הוא מצליח לגעת ליבי כל פעם , אני לא מסוגלת לכעוס עליו , תמיד מבינה את קשייו וסולחת בכך שמאפשרת שוב שיכנס אל חיי...כנראה שגם אני מסופקת מעצם הידיעה שאני מוצאת חן בעיניו...אך מגיע לי יותר !!! אני מרגישה בגידה בעצמי . אני רוצה לאמר שאתם נותנים לי הרבה כוח , זאת פעם ראשונה שאני משתמשת באמצעי הזה ומסתבר שזה מאוד עוזר . אני מקווה שאם יווצר קשר מצידו אמצא את הכוח לעמוד מולו ולאמר לו שאני לא מעוניינת בצורה חד משמעית ....ולא להעביר מסרים כפולים כמו שעשיתי עד עכשו . חייבת להמשיך בחיי בלעדיי הפנטזיה הזאת ...יודעת מה צריך לעשות אך נכשלת כל פעם . תודה מעומק ליבי על תמיכתכם .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני ?
בובה31/05/2012אני אשמח לקבל חיזוקים נוספים , זה עוזר לי מאוד . תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבובה
mosha31/05/2012יקירתי הוא רוצה סקס ואת רוצה אהבה /חיזורים / סימפאטיה וכו" תבני אותו הוא נשוי שמאס בחיי השיגרה ומחפש כתף ...את היית לצידו שהוא רוצה אותך ......למין וכו" אז תביני את עצמך יקירתי........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני?
בובה01/06/2012משה שלום ותודה על תגובתך , כתבתי בכותרת הראשית מה הוא רוצה ממני ? הסיבה שרשמתי זאת כי בקשר הזה שנמשך מס' חודשים אין אפילו סקס , הוא בעיקר מפלרטט איתי ומדבר איתי בהודעות SMS ...ניפגשנו כמה פעמים היה מגע אך לא היה סקס בייננו...לכן אני לא מצליחה להבין מה הור רוצה ממני , למה הוא כל הזמן שומר על קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני? - תגובה
דליה שוורץ31/05/2012בובה,
נראה שנכנסת לתוך קשר שמייצר לך פנטזיה וטו לא!
את מצאת חן בעיניו אבל .. הוא נשוי ולכן מוגבל וכנראה מרגיש גם רגשות אשמה ולכן הרומן הזה לא מתפתח.
הוא רוצה ולא רוצה בו זמנית. אבל את חייבת להבין שבשבילו זה בסדר, כי יש לו אישה ומשפחה ולכן הוא יכול להרשות לעצמו לפלרטט כשמתחש לו אבל את מהצד השני נשאבת עם רגשות והקשר הזה הופך אותך לסוג של שבויה.
זה לא משנה אם תכעסי עליו או לא אל שלא סיפר על ההריון ואם תכעסי על כך שיצר איתך את סוג הקשר הזה. מה שחשוב זה שאת צריכה לקבל החלטה שאת לא לוקחת יותר חלק בעניין הזה. לך עדיין אין משפחה והרגש שלך הולך וגדל כלפיו ולכן עלייך להפסיק לשתף פעולה עם הסמסים שלו ועם הפלרטוטים שלו כי אין שם שום דבר חוץ מפלרטוט שמרגש אותו וכובל אותך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הוא רוצה ממני?
בובה01/06/2012דליה שלום ותודה ...אני רוצה לאמר לך ששיקפת את המצב בדיוק כמו שהוא ! כנראה שאת צודקת בשבילו המצב כך בסדר , אך אני לא מצליחה להבין אך זה מספק אותו , מה זה נותן לו , זאת רק אשליה והוא לא מעז לעשות כלום ! ומנסה לשמור שאהיה בחייו ע"י הSMS כל הזמן ואני כל כך חלשה מולו ...אוף ...היום ראיתי אותו ומעבר לשלום שלום לא איפשרתי לו לדבר איתי מעבר לזה התחמקתי ממנו ! אני חייבת להמשיך להיות חזקה. תודה דליה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?