מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות פרידהמתוסבכת31/05/2012
במקום בו אני מתנדבת ערכנו מערך פרידה בו למדנו על התמודדויות עם פרידה
ואני כבר שנה ו3 אחרי פרידה ועדין בתהליך
אני כועסת עליו ועל עצמי שמזמן הייתי צריכה כבר לעזוב ואם הייתי עוזבת אז המצב שלי בחיים היום היה שונה
ולא הייתי נמצאת במקום שאני בו עכשיו
אני לא מרגישה שאני מצליחה לעבור הלאה ואין לי תחושות טובות מהזוגיות שהייתה
היינו צריכים להפרד אחרי שנה ו3 גג שנה וחצי
אלב נשארנו עוד ואח"F גם חזרנו
ואני פשוט תקועה
אני במצב נורא מוזר בחיים כרגע ופשוט אין לי כח לכלום
אני בין לימודים שעכשיו לבין לימודים שאולי הייתי נרשמת אליהם הלולא הבן זוג המפגר בזמנו ,אני מנסה לחשוב חיובי ואם אני אעבור בשנה הבאה ללימודים האלו אז כיביכול אפסיד רק שנה כי גם ככה אמורה לסיים את התואר הנוכחי בעוד שנתיים
ואולי אוכל לקחת סמסטרי קיץ ואולי לסיים גם קודם
מבחינת לעבור הלאה בזוגיות אני מנסה להתמקד בבחור אחד ולפתח איתו משהו אפילו אם יהיה מאולץ קצת רק כדי לחוות משהו חדש אחרי שעברו 3 חודשים מאז שיצאתי עם בחור באופן נורמלי ,וגם למקד אנרגיות בבחור אחד וחדש
אני בחוסר מוטיבציה ורצון לעשות את מה שאמורה לעשות במקצוע שאני כרגע לומדת וכל הזמן בורחת לדברים אחרים ביניהם גם ההתעסקויות המפגרות באקס
אני מתעסקת בתחביבי עד כמה שניתן בשביל לשמור על איזון וכדי להרגיש שיש לי את העולם שלי
ומשמח אותי שהבחור החדש אומר שמה שהוא רוצה לעשות בזמן הפנוי כרגע זה לראות אותי, אני אומנם צריכה זמן לעצמי אבל זה יותר טוב מהאקס שכל הזמן הקדיש ללימודים וזמן פנוי לא מספיק או מספק עבורי.
אני משלבת בילויים ותחביבים ,אבל בחוסר כוחות להשקיע במקצוע שלי
איך מתמקדים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות פרידה - תגובה
יששכר רוטרי31/05/2012היי לך,
הדבר החשוב ביותר בזוגיות היא הבחירה הנכונה. כתבתי על כך מאמר ואני יכול להעביר לך אותו במייל (אם תשלחי אלי את המייל שלך).
בינתיים אומר כך: פרידה ונטישה יכולים להוציא אותנו מדעתנו ולבלבל את עולמנו עלינו.
אם תקראי את המאמר שלי ותלמדי לעשות את הבחירות הנכונות,.. תוכל להיות לך אולי זוגיות מסוג שונה,.. זוגיות מתגמלת.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
mosha31/05/2012היי לך אם ניפרדת ממנו דלגי הלאה החייםי פים תצמצאי אתכל דבר שעושה לך טוב אם זה ים / הליכות / קפה לבד סתם בכייפ...ואני למדתי בחיים שאני חייב לפנק את עצמי ..אחרת לא יעשו את זה בשבילי ...תנסי גם את ממי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי משה
מתוסבכת01/06/2012הוא נפרד ממני , אני הרגשתי שלא ניסינו מספיק ,למרות שסוג של תיעדתי את הקשר
וכתבתי כבר שהיה לנו רע ושהיו המו ןדברים בו שלא מצאו חן בעייני
וההוכחה לא רציתי אפילו בתור בן אדם להישאר איתו בקשר
וזה רק מראה שרק רציתי אותו בתור בן זוג אבל לא באמת חבר לחיים
יפה יפה לך, באמת אם אין אני לי מי לי ... מסכימה לגמרי
אני פשוט בשלב שיש גם החלטות גדולות על הפרק
רוטרי אני לא רוצה לרשום את המייל שלי כאן מהחשש שיזהו אותי
יש דרך אחרת ליצור קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסבחת היי
mosha03/06/2012יש אפשרות לישלוח הודעות בפרטי תקישי על השם וניתן להעביר מסר אישי.... נתכתב שם..מתאים ? משה ולך זהירות והצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסבכת היי
mosha03/06/2012יש אפשרות לישלוח הודעות בפרטי תקישי על השם וניתן להעביר מסר אישי.... נתכתב שם..מתאים ? משה ולך זהירות והצלחה (יש לי פון במשרד אז אם לא יסתדר העביר לך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?