מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיסטר ביג(דיל)01/06/2012
ביקשתי מהבחור איתו אני יוצאת שיסיע את חברה שלי קילומטרים ספורים על רחוב ארלוזורוב כי לא היה לה פלאפון ופחדתי שתסתבך. מההתנהגות שלו ניתן היה לטעות ולחשוב שביקשתי שנפריש כל חודש כסף לקרן לימודים בשביל הילדים.
השאלה שלי היא האם תגובתו (ואני מבקשת דברים כאלה אחת ל13 חודשים) אמורה להטריד אותי?
חוץ מהקטע הזה, הבחור די מדהים. למרות שהוא לא מסכים להגדיר את היחסים, כי הוא אומר שהוא לא רוצה חברה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיסטר ביג - תגובה
סיגלית גלאי01/06/2012היי
האם ה"דיל" ביניכם שיוצאים אבל ללא הגדרת היחסים, תחת התירוץ שהוא לא רוצה חברה מוסכם גם עלייך? או שהעניין חד צדדי?
כי אם יש כאן אינטרס הדדי של חברות לשם הנאה, תהנו... עד השלב שזה ייגמר כי מישהו מכם ירצה מתישהו מערכת יחסים יותר רצינית (אני משערת)
אם הרצון לחוסר מחוייבות הוא חד צדדי, זאת נורה אדומה, חבל על הזמן, המשיכי הלאה.
לשאלתך, גם בין ידידים נהוג לבקש עזרה מידי פעם, לכן אתם נקראים חברים ולא זרים, כך שהתגובה שלו בהחלט לא הולמת, נראה שמדובר בבחור אינטרסנטי שרואה רק את עצמו וטובות ההנאה שלו, לא?!
כל-טוב
גלאי סיגלית
יעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסטר ביג
(דיל)02/06/2012העניין הוא חד צדדי כשם שרעיון המדינה הפלסטינית הוא חד צדדי. הוא לא רוצה חברה אבל הוא לא נותן להמשיך הלאה. אני באמת מבינה שהוא מותש מהעבודה ושאין לו כח לדבר בטלפון ולבוא לקחת אותי וכל זה. אז אין לי בעיה, אני הבנאדם האחרון שיכריח מישהו לעשות משהו שהוא לא רוצה. אבל אני באמת מאמינה שאם מישהו לא רוצה להשקיע בקשר אז הוא צריך לשחרר ולתת למצוא מישהו שכן רוצה לדבר בטלפון כל יום ואפילו כמה פעמים ביום, ושכן רוצה ושמח לאסוף תבחורה כי היא עייפה מהאוטובוסים וכי יש לה מליון דברים לעשות לקראת הנסיעה שלה, וכי, למרות שהיא לומדת בעברית, יש לה מלא עבודות ומטלות.
בקיצור, כולם חושבים שבגלל שאף פעם לא היה לי קשר ואני אידיאליסטית אז אני לא הגיונית. אבל לדעתי, אם מישהו לא מוצא את הכוחות לחברה שלו הוא צריך לעשות בדק בית למי יש גרעון בהגיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסטר ביג - תגובה
סיגלית גלאי04/06/2012מסכימה איתך... ביחסים צריך להשקיע זה לא יקרה מעצמו, ולפעמים יוצאים מאזור הנוחות האישי כדי לעזור או לעשות טוב לאדם אותו אני אוהב/ת.
אך מדוע את מחכה שהוא ישחרר אותך??? מדוע את לא לוקחת אחריות על רצונותייך בעצמך?
בהצלחה
גלאי סיגלית
יעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?