מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילמהמיטל03/06/2012
שלום לכולם,
אני גרושה+2 ובן זוגי גרוש+2. אנו כבר 3 שנים יחד. מצבו הכלכלי של בן זוגי קשה ולכן הוא גר אצלי. אני גרה בדירה קטנה שכורה. עד כה בן זוגי נהג להלין את ילדיו (פעמיים שלוש בשבוע) אצל אחותו אולם אחותו עברה דירה והיות שכעת אין לו היכן להלין את ילדיו הוא העלה הצעה שנהפוך את החדר שלי לחדר עבור ילדיו, ועבורנו ניקנה ספה נפתחת ונישן בסלון. כמובן שהוא הציע להשתתף איתי בחלק משכר הדירה. אני הצעתי שמכיוון שילדיו מגיעים רק מס' פעמים ואילו אני נמצאת שם כל יום, ילדיו ישנו בסלון, מה גם שאני זקוקה לפרטיות שלי.
אשמח לשמוע את דעתכם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילמה
mosha03/06/2012אישה בסופו של דבר את נותת מעצמך בהרבה פרמטרים ...תדאגי לעצמך בלבד ..היום כולם כאלה...תעשי משנוח לך הילדים יכולים לשון בסלון פעם בשבוע ..לא נורא....תזכרי משפט מחץ...... רק אני ולי.......בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדילמה - תגובה
סיגלית גלאי04/06/2012שלום לך
אני מסכימה עם הצעתך לאור הנסיבות שציינת, יחד עם זאת עלייך לקחת בחשבון שלהלין ילדים בסלון, זה לפעמים משבש את השיגרה, מגביל בהזמנת אורחים, צפייה בטלויזיה וכו', נראה שגם בסידור הזה תצטרכו לחשוב על הדברים ולגלות סבלנות.
מכיוון שהוא הציע להשתתף בשכר הדירה מדוע שלא תשקלו לעבור לדירה קצת יותר גדולה? אולי שווה להשקיע מחשבה על דרכים להגדלת ההכנסה לרווחתכם.
בהצלחה וכל-טוב
סיגלית גלאי ייעוץ זוגי בדרום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?