הכרות עם אדם מארה"ב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכרות עם אדם מארה"ב
    מבולבלת
    14/06/2012

שלום רב, אני רווקה בת 40 ולאחרונה הציעה חברה להכיר לי בחור ישראלי גרוש בן 42 שחיי בארה"ב , הסכמתי לנסות והיה חיבור מידי בטלפון . הבחור אמור להגיע לארץ רק בדצמבר לביקור משפחתי , לאחר מס' שיחות הרגשנו שיש חיבור בייננו וזה הדדי ...אך הוא מבחינתו מרגיש שאני האישה שאיתה הוא רוצה להיות ויש לו ביטחון מלא בעניין , הוא לא חושש מכך שאנחנו ניפגש רק בעוד חצי שנה , יש לו בטחון מלא , הוא טוען שהעניין של המשיכה והחיבור יגיע אם לא נרגיש אותו מיד כשניפגש, לי מצד שני קשה מאוד עם החיבור הזה שבעיקר מתקיים על שיחות בטלפון ,חסר לי מאוד המפגש פנים אל פנים . הוא הציע לממן לי כרטיס טיסה ולבוא לראות אותו , אך קשה לי עם זה כי אין לי מושג מה ארגיש שאראה אותו , לכן הצעתי שהמפגש הראשוני יעשה בארץ . ואז ביקשתי ממנו שנקפיא את העניין עד דצמבר , על מנת לא להכנס לקשר טלפוני בלבד שיכול לחבר אותנו ואף לפתח רגשות , מה שכבר מתחיל לקרות . הוא קיבל את העניין והיתה הפסקה של שבועיים ואז הקשר התחדש בעקבות הודעה ששלח לחג שמח . ומאז אנחנו שוב בקשר טלפוני , הוא מקסים , איש מאוד חיובי ובעל ערכים דומים לשלי ....רק רוצה לראות אותו כדיי לדעת סופית מה קורה איתנו . נכון לעכשו אני מרגישה סוג של אדישות מבחינתו בלנסות להגיע לארץ בתקופה הקרובה עקב ידיעתו הבטוחה שהוא מצא את מה שחיפש , אותי . לי קשה להיות באותו המקום שלו ומרגישה שחיי יכולים להיות בHOLD עד דצמבר , אני לא רוצה למצוא את עצמי מנהלת קשר זוגי לפני שהתראתי איתו .מה לעשות ? האם אני צריכה לעשות מאמץ ולנסוע עכשו? שוב אני אומרת שאני מעדיפה שהפגישה תתקיים בארץ כי לו יש כאן איפה להיות , לי אין שם אף אחד .יכול להיות שזה האחד אך יכול להיות שגם לא , אני לא יודעת מה לעשות ? יש לי ציפייה שבגלל שהוא מרגיש שאני האחת שיעשה מאמץ לבוא לראות אותי ואז נחליט מה לעשות . אשמח לתגובתכם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכרות עם אדם מארה"ב

הוספת תגובה

• הכרות עם אדם מארה"ב - תגובה

סיגלית גלאי
    16/06/2012

שלום לך

אשאל אותך מסוף הסיפור להתחלה, במידה ותרצו למסד את הקשר, האם את תהיי מוכנה לעבור ולגור איתו בארה"ב? אם התשובה שלך היא כן. אז קחי את הסיכון
    והתמודדי עם זה, כבר עכשיו. כי בצד הסיכון יש גם סיכוי כפי שאת מתארת זאת חבל לפספס את הקשר, אז למה את שמה הגבלות שעשויות להוביל לניתוק הקשר?
    אני ממליצה שתמשיכו לדבר ולהכיר אחד את השניה, במקביל אם את יותר פנויה לטוס אליו אז עשי זאת בתנאים שתרגישי בטוח ונוח. למשל, קחי מראש בית מלון כדי שלא תהיי תלויה בו ואם תרגישי לא נוח במחיצתו אז יהיה לך לאן לברוח. תבינו שהיה נחמד אבל זה לא זה.. אבל אם יהיה לכם כייף ביחד ותרצי בהמשך קשר איתו, תרוויחו פעמיים את נסעת אליו והוא בדצמבר יגיע אלייך, ההכירות תהיה יותר מעמיקה וכך תוכלו לדעת מה אתם רוצים הלאה?

בהצלחה וכל-טוב
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכרות עם אדם מארה"ב

מבולבלת
    16/06/2012

היי סיגלית , אני כן אהיה מוכנה לחיות איתו בארה"ב אם אכיר אותו וארגיש שיש בייננו חיבור טוב לבניית זוגיות . אך חוששת מהלא נודע , שאטוס וארגיש שזה לא זה , אך תשובתך מאוד עוזרת , כי יש סיכוי לקשר ואם לא אנסה לא אדע , כמו שאמרתי הכי טוב עבורי שהוא יבוא לכאן כי יש לו משפחה , אשקול את הנושא אולי אני באמת אסע אליו . השאלה אם יש מקום להתחשבנות הזאת מי יבוא למי קודם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרווקה בטלפון עם ארצות הברית

דנאלה
    20/06/2012

מה עם סקייפ, מסנג'ר , טוויטר או משהו דומה שבהם אפשר גם לדבר , גם לראות את האיש וגם ובעיקר לחסוך בעלויות שיחה טרנס אטלנטית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכרות עם אדם מארה"ב

מבולבלת
    21/06/2012

היי דנאלה ....כן אני תוהה מה עם סקייפ , מסנג'ר וכו'....במיוחד בעידן הזה הכל אפשר ... הצעתי לו את כל האופציות , לדבריו אין לו מחשב רק אייפון והוא לא מבין כל כך בכל העניין הטכני הזה , הוא ניסה ללכת לידיד שיעזור לו להתחבר לסקייפ אך שוב לדבריו הוא קיבל תשובה שאי אפשר לדבר מהאייפון שלו למחשב דרך הסקייפ !!!! מהתרשמותי הוא מאוד אמין אך לא עוזר לי כל כך למצוא את הפתרונות שנוכל לראות אחד את השניה ....הוא אמר שאם לא יסתדר אולי ירכוש מחשב ...לא מצליחה להבין למה צריך להיות הקושי הזה , הרי היום עם האינטרנט לא אמורה להיות בעיה ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו