שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מייקל
    27/06/2012

הסכם שנחתם ע"י הצדדים וקיבל תוקף של פס"ד ואישור בית משפט לפני שנתיים ותוקפו 4 שנים.

אני כרגע מעונינת לממש אותו הואיל והנסיון לשמור על הבית כשל, בעיה קשה של אמון. בגידה פיזית לפני שנתיים, ופגיעה באמון , דברים שנעשו מאחורי גבי וללא ידעתי ושיתופי שמסכנים את המשפחה והילדים מבחינה כלכלית.

מה עלי לעשות? איך לפעול אני רוצה להתגרש.

לתובתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

סיגלית גלאי
    28/06/2012

שלום מייקל
    אסייג את דבריי ואציין, פורום זה לא נועד לתת ייעוץ משפטי.
    אבל, ההיגיון אומר לי שאם לחוזה שחתמתם יש עדיין תוקף ניתן לאכוף אותו.
    לא ברור לי אם ניסתם לשקם את הקשר ביניכם בשנתיים שחלפו, אם לא, ויש עוד סיכוי קטן שווה לנסות ולהיעזר באיש מקצוע, לפני שתרוצו לעורך דין לממש את החוזה ולהתגרש.

בהצלחה
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לסיגלית

miki
    28/06/2012

סיגלית שלום,
    אנחנו אחרי ייעוץ זוגי שבעלי לא הסכים להמשיך.
    בשנתיים האחרונות היה שיקום של הקשר אך בשנה האחורנה צפו דברים שלא נותנים לי מנוח.
    ניסיתי לשקם את היחסים למרות הבגידה שנעשתה בצורה מכוערת ומשפילה.
    אני לא מהנשים שמוותרות כל כך מהר על הבית, אבל לצערי אני נדחקת לשם ללא ברירה.

תודה על עצתך
    יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו