עזרה דחופה ביותר .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה ביותר .
    אמא
    13/07/2012

שלום , אני נערה בת 14 . מאז ומתמיד ההורים שלי רבו, איימו להתגרש , ואחר כך חייהם וחיינו נמשכו כהרגלם .
    לפני כמה ימים , לאחר יום נישואין לרגל 16 שנות נישואין , יום נישואין חסר השקעה לחלוטין , אמא שלי פנתה לאבי ואמרה ״ אפילו פרח לא הבאת לי״ ואחרי זה היו עוד מילים ומשפטים , עד שאבא החליט שהוא רוצה להתגרש . יש לציין שאמי מוכנה לתת
    עוד הזדמנות אבל אבא שלי לא . אני פוחדת, וכל היום מנחמת
    את אחותיי ( בנות 10 ו-6 וחצי ). הודעתי להם , להורים שלי ,
    שאני לא אוותר , לא אתן להם להרוס משפחה .
    אני לא רוצה להגיע למצב של גירושין בינהם. אני מתחננת , האם אפשר לקבל עצה מה לעשות וכמה מספרי טלפונים של יעוץ זוגי באזור אשדוד-אשקלון ??
    תודה מכל הלב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה ביותר .

הוספת תגובה

• עזרה דחופה ביותר . - תגובה

סיגלית גלאי
    15/07/2012

שלום לך,
    אני מבינה את הרצון העז שלך לשמור על שלמות המשפחה, אך עם כל הכאב הכרוך בפירוק משפחה ההחלטה היא בידי הורייך, היחסים ביניהם אינם קשורים ביחסים שיש להם איתך ועם אחיותייך. את בהחלט יכולה לבקש/להציע שילכו לייעוץ זוגי, אם הם עדיין לא עשו זאת בוודאי שזה מומלץ ועשוי לסייע להם להתמודד. אני משוכנעת שהורייך ימצאו את הדרך למטפל המתאים להם, השאירי את זה להם. (חיפוש באינטרנט יעלה אפשרויות רבות).
    אך אם ההחלטה הסופית שלהם תהיה להתגרש, חשוב שתביני שאין לזה קשר אליכם הילדים, ואולי עוד יצמח מזה משהו טוב יותר, פחות ריבים וצעקות, הורים יותר רגועים, זמן איכותי עם כל אחד מהצדדים. כל שינוי נראה בהתחלה קשה מנשוא אך עם הזמן זה מסתדר.

בהצלחה וכל-טוב
    סיגלית גלאי - ייעוץ זוגי בדרום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו