בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אייל
    14/07/2012

שלום לכולם..
    אני נמצא במערכת יחסים כבר 4 וחצי שנים שלפני שנה התארסנו.. עד לפני חודשיים הכל היה טוב ויפה ובגלל כמה מריבות "קשות" הקשר בנינו התחיל להתרחק... בשבועיים האחרונים אני ובת זוגתי לא היינו בקשר.. חוץ משלום שלום.. היה מן נתק כזה...
    ביום ראשון האחרון אני מקבל שיחה מבת זוגתי שנלחצה בטעות והגיעה אליי... בצד השני אני שומע אותה מדבר עם גבר אחר ... לאחר 30 שניות של האזנה הרגשתי חוסר נעימות וניתקתי את השיחה (טיפש??) אחרי 2 דקות חייגתי בחזרה לבת זוגתי ושאלתי היכן היא נמצאת והאם היא מדברת עם גבר כל שהוא ? היא טענה שהיא במיטה וזה לא היה ולא נברא... לאחר שהתעקשתי ששמעתי גבר ברקע היא פתאום הייתה בדרך למרכז העיר ופגשה מישהו ... לאחר שאמרתי לה שבעוד 10 דקות אני יגיעה לבית לדבר איתה .. היא טענה שהיא בדרך לעיר אחרת לטיפול במכון קוסמטיקה... כמובן שהרחתי שמשהו פה מאוד מסריח ... בסוף כל הסיפור התברר לי שיש מישהו מהעבודה שלה שמחבב אותה .. ומתברר שכל השקר הגדול הזה לא קרה והם היו בדרכם לבית של ה"ידיד" .. אתם יכולים לתאר לעצמכם מה היה אמור לקרות שם... ממה שהיא טוענת שאחרי השיחת טלפון לא קרה כלום והיא חזרה לבית בחזרה... ועד הרגע שהטלפון צילצל לא היה ולא נברא שום דבר עם אותו בחור... לאחר שבוע שעזבתי את הביתה איתה .. נפגשנו ודיברנו והיא עדיין טענה שלא קרה שום דבר .. (אולי היה אמור לקרות ואולי לא) בכל מקרה "יישרנו" את הסיפור ו"פתחנו" דף חדש ... אבל קשה לי להאמין לכל מילה שהיא אומרת לדעתי אני לא יכול לסמוך עלייה יותר כי למרות ששמעתי את קולו של הגבר היא עדיין טענה שלא היה ולא נברא .. מבחינתי שקר זה בגידה גם אם היה מגע מיני או לא... איך אני אמור להתמודד עם זה ? אני באמת אוהב אותה אבל זה משהו שאני לא אוכל לסלוח עליו כל החיים שלי ......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• דבר שלא ציינתי

אייל
    14/07/2012

אני בן 27 והיא ב25, ללא ילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אתה לא קנאי כרוני שמדמיין סביבה

מיכאלה
    17/07/2012

גברים אז כנראה שמעת מה שבאמת שמעת.
    אתה צעיר, מצא מישהי ישרה, כמוך.
    אני חשדתי 6 שנים, וכל הזמן שפטתי את עצמי שאני קנאית חולה חסרת תקנה, עד שהחלטתי לבדוק לו את המחשב וחטפתי בומבה קשה וחד משמעית.
    אם רק הייתי מקשיבה ללב בשנה הראשונה, הייתי חוסכת זמן אבל בעיקר סבל. (הוא עד היום לא יודע לאן נעלמתי......)
    כל מקרה לגופו, אבל בתוך הגוף יש לב, תקשיב לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכאלה תגובה

אייל
    18/07/2012

תודה על התגובה... זה צעד נורא נורא קשה אבל אני באמת יחשוב עליו..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכאלה..

דני
    19/07/2012

מיכאלה..
    אהבתי את תגובתך..אמנם בזבזת לא מעט שנים שבהם לא הקשבת לאינטואיציה שלך,,אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם לא..
    האינטואיציה ניתנה לנו כקול פנימי שאף פעם לא טועה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

יששכר רוטרי
    15/07/2012

שלום אייל,
    בלי קשר למה שהיא עשתה או, לא עשתה, אם אינך רוכש לה אמון (בעיקר בהקשר לנאמנותה) זה כמו מחלה קשה שמכרסמת בגוף עד הסוף הרע...
    אין לך כלים להתמודד עם זה כל עוד שאינך מאמין לה.
    רק איש מקצוע יוכל לברר את האמת ואו/את המציאות, ורק אז תוכל לשכוח, או לחילופין לסלוח...
    אני אשמח לעזור.
    רוטרי יששכר מומחה לטיפול זוגי ומיני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה יששכר

אייל
    15/07/2012

העינין הוא שהיא הודתה שבחודשיים האחרונים לא היה בנינו קשר של זוג.. חוץ משלום ולהתראות היא לא קיבלה את היחס המגיעה לה (וגם אני לא קיבלתי את היחס המגיעה לי) ... וחיפשה את היחס הזה במקום אחר... מה שבאמת איכזב אותי הוא הידיעה שהיא שיקרה לי באותו יום ראשון על כל מה שהיה... אולי באמת לא נתתי את היחס המגיעה לה .. אבל זה עדיין לא אומר שהיא צריכה לחפש את זה במקומות אחרים בלי לסיים את הקשר איתי .... אחרי שבוע מהיום שבה תפסתי אותה .. היא הודתה שנסעה לביתו בכדי לעשות מה שכולם יודעים... אבל לאחר שהתקשרתי אליה (היא היתה באמצע הדרך) היא החליטה לעצור בתחנת אגד ולחזור לבית (מכיוון שאותו "ידיד" לא היה מוכן להחזיר אותה) בקיצור... אני מאוד רוצה להאמין שזה היה רגע של חולשה שלה בגלל חוסר התשומת לב שלי .. אבל קשה לי לקבל את מה שנעשה מהצד שלה.... מה אני צריך לעשות ? לנסות ליישר הכל ? לחתוך את הקשר בגלל ש"פעם בוגד תמיד בוגד" ? קיבלתי הבטחות מפה ועד הודעה חדשה אבל האמון נפגע קשות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    15/07/2012

שלום לך,אתה בטח רוצה שמישהו יפקח לך את העיניים אז היתנדבתי לעשות זאת..האם זה באמת משנה לך האם היא הייתה עם גבר אחר במיטה? או שמה רק הייתה בדרך למיטה? או שמה הם היו בנסיעה אליו הביתה ובעקבות שיחתך היא התחרטה? האם לא ברור לך שכל התירוצים שלה שהיא כאן,והיא שם,ולא היה ולא נברא הם רק סיפורים בכדי לכסוץ על מה שנעשה! שלא יהיה לך ספק היה רומן לפני זה,יש רומן עכשיו,ויהיה גם בעתיד...עצוב אבל זה המצב.עכשיו אתה צריך להחליט את מה שאתה כבר יודע..האם אתה תוכל לחיות עם הידיעה שחברתך או אישתך לעתיד בגדה ותבגוד בך כל החיים.אם התשובה חיובית אז סבבה,תהנה.אם לא אתה יודע מה לעשות.בכל מקרה בהצלחה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדני

אייל
    15/07/2012

מקבל את התשובה שלך דני, שאלה לי אליך... בתור מה אתה מייעץ ? בתור איש מקצוע ? בתור גולש "פשוט" בפורום ? מענין אותי לדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דני
    16/07/2012

היי אייל, לשאלתך אני כותב בתור אחד שעבר עליו הכל בחיים חוץ מרכבת..כלומר עברתי אוניברסיטה של החיים..יש לי לא מעט ניסיון ביחסים שבינו לבינה ומכאן כתבתי לך את תגובתי שאינה משתמעת לשתי פנים.מה גם שנראה לי שגם אתה מבין היטב מה קרה ומה ניסו למכור לך..אין כאן מקום למחשבה..אין כאן מקום למחילה,אין כאן מקום לגישור מהטעם הפשוט ואנסה להסביר.אם זוגתך הייתה מתוודת שקרה מה שקרה ולא משקרת ולא מנסה למרוח אותך שהרי ברור שיש כאן רומן מהעבר שמתמשך אף ברגעים אלו ממש מתחת לאפך ביתר זהירות..וודוי שכזה היה נותן לך את מרחב הפעולה להחליט האם אתה מוחל וסולח ולא היה נותן לך לחיות כל החיים בידיעה שהיא בגדה בך מאחורי גבך והחמור מכך גם כשאתה יודע את האמת הכואבת היא מוסיפה חטא על פשע! שיהיה לך ברור וכאן אין שאלה כלל! ברגע שאתה חוזר למסלול רגיל ובולע את הצפרדע אני מבטיח לך שכמות הצפרדעים שתצטרך לבלוע לאורך השנים תגרום לך להקיא על עצמך בסופו של דבר..אין כאן שאלה בכלל.מצטער על הדברים החד משמעיים שכתבתי,הייתי כותב לך את ההפך הגמור אם והיה והיא הייתה מספרת את האמת הכואבת ונותנת לך להחליט באם לסלוח ולהמשיך הלאה שזה גם מצב לא פשוט שדורש ממך הרבה חוזק נפשי..אבל זה לא המצב לכן ההחלטה בידך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבגידה אייל

נכס
    16/07/2012

אייל בפורום זה יש יועצים שזאת עבודתם שעוזרים לך ויש הרבה אנשים שחוו או חווים בגידה אם זה מצידם או מבן/בת הזוג שלהם אם נישואים או לא לכן כולם בפורום מנסים לייעץ לחברים מנסיונם דני מנסיונו מנסה לעזור לך אם ברצונך לקבל או רק לקחת לתשומת ליבך ושיהיה לך רק טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

אייל
    16/07/2012

קיבלתי את התגובה של דני ... הייתי שמח לקבל תגובה גם של יששכר דליה או סיגלית אחרי כל מה שרשמתי אבל משום מה .. זה לא קורה .... לבנאדם שעבר בגידה התגובות יהיו ברורות ... הרי אם ועברתי בגידה האמון שלי בנשים נורא פגוע, אני נורא מוטרד.. וזאת הסיבה שהייתי רוצה לשמוע עוד תגובות של אנשי מקצוע...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה..

דני
    19/07/2012

אייל,דרך אגב לא כתבתי בתור אחד שעבר בעברו בגידה..כתבתי בתור אדם אובייקטיבי בהתייחס לסובייקטיביות של הדברים שכתבת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלית או דליה

אייל
    16/07/2012

לא הייתי מתנגד לעצה, תגובה מכם בבקשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה - תגובה

דליה שוורץ
    17/07/2012

אייל שלום,
    אתה מתאר כאן קשר שנמשך על פני הרבה שנים ונראה שדי הגיע לסופו. לא ברור לי אם ההתנתקות של השבועיים האחרונים היתה משהו שסיכמתם או שפשוט שבועיים פשוט ניתקתם קשר ואין כלום בינכם.
    בקשר שהגיע לסופו לא יכולה להיות בגידה. אני מבינה שדי נפרדתם ולכן כל אחד פנוי ללכת לדרכו וכל אחד עושה זאת בקצב שלו.
    בכל מקרה, אמון זה הבסיס לקשר זוגי. ללא אמון אין דרך לתחזק מערכת יחסים ועליך להבין זאת כמה שיותר מהר. אני לא יודעת למה שיקרה לך ואם היה בינכם אמון בכל תקופת הזוגיות שלכם.
    בכל מקרה אני חושבת שעליך קודם כל להחליט אם אתה מעוניין להמשיך את הזוגיות שלכם, אם אתה רוצה אותה כבת זוג לחיים עליך ליזום שיחה איתה שבה תתחילו בליבון המריבות שהביאו בכלל לפרידה. נסה להבין מדוע הגעתם למצב של נתק בן שבועיים. לאחר מכן תסביר לה שנפגעת מהשקר שלה... אם לא תדברו לא תוכלו להתקדם אפילו צעד אחד קדימה.
    לגבי איבוד האמון - זו סיממה שמאוד קל לזרוק לאויר ולהגיד אני לא יכול יותר להאמין לך אבל בדרך כלל מי שאומר זאת לא בטח ולא סמך גם קודם ולכן אתם צריכים לעשות בדק בית מאוד רציני, מומלץ עם איש מקצוע, ולהבין מה חסר לכם בזוגיות למה אתה לא בוטח ומאמין בה ומדוע בכלל אתם מגיעים למריבות קשות.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדליה

אייל
    18/07/2012

היי ותודה על התגובה... ההתנתקות היתה בכך שהיחס היה שונה מ2 הצדדים.. אנחנו גרים באותו בית כבר 3 שנים ממש כמו זוג נשוי... הכימיה בנינו בשבועיים האלה הייתה קרה.. כמו כל זוג שרב או מתווכח ... אנחנו כבר כמעט שבועיים אחריי המקרה, דיברנו המון בכינו ביחד המון.. אנחנו מנסים ליישר את הקשר הזה .. ה"אש" חזרה אלינו.. אנחנו מדברים ומאוהבים (אני מקווה) אבל אני מרגיש מהצד שלי שאני מבולבל... מצד אחד אני כן אוהב אותה מצד שני זה משהו שהוא לא נסלח... והפחד שזה יקרה שוב.. גדול מתמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו