הכל מציף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכל מציף
    אני
    25/07/2012

כמעט שנה וחצי מאז הפרידה האחרונה מהאהבה הראשונה, ושנתיים מאז הראשונה, ובחזרה בינינו לא היה קשר עם חברים אחד של השני...
    הפרידה השנייה הייתה מאוד קשה ונוראית פשוט ,בגדול די ניתקנו כל קשר כמעט סופית חוץ מיוזמות איחולים ודאגה , ולפני חודשיים עוד טעות אחת אבל נגמר בזה שכתבתי לו שאני לא רוצה שום קשר איתו ושיפסיק עם השטות שנהיה ידידים ומבחינתי הוא בוגד

ביינתים חייתי את חיי וניסיתי בשנה האחרונה להכיר ,תוך רצון בעיקר בעיקר להמשיך הלאה וכל פעם היה לי קשה גם כשהכרתי זו הייתה סתם מסיכה
    ובחודש וחצי האחרונים הכרתי בחור שיש בינינו המון מעלות ודברים טובים שלא היו קרובים למה שהיה לי עם האקס במובן החיובי , כמובן שיש דברים שבכל-זאת שני אנשים להיות בקשר, אבל בסכ"ה ממש טוב ואני נשארת בהכרות הזו גם מתוך מה שכתבתי וגם מהידיעה שאם אפסיק את הקשר ארצה שוב קשר בעיקר כי אתחיל לחשוב על האקס הרבה יותר, היו פעמים גם בקשר הזה שחשבתי המון על האקס

ואתמול ראיתי מכרה של האקס והחצוםה עוד חשבה שזה הגיוני לומר לי שלום
    בדיוק דיברתי עם החבר החדש שלי והייתי המומה למה מכרים שלו מדברים איתי בכלל , הרי כפי שהוא אמר "הם אמרו כמה טוב הוא נראה בלעדיי"
    זה בעיקר הכעיס אותי, אבל גם גרם לי לא לרצות לדבר עם החבר שלי כי הייתי נסערת
    מתי האידיוט ההוא כבר יפסיק להשפיע עליי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכל מציף

הוספת תגובה

• הכל מציף - תגובה

דליה שוורץ
    27/07/2012

שלום לך,
    פרידה זה תהליך שהוא לא תמיד פשוט ולעיתים הוא גם לא קצר. את נמצאת בתהליך של פרידה שלא מגיעה לסיומו.
    את בעצם לא מצליחה להפסיק לחשוב עליו ולייחס לו משמעות מאוד גדולה ומאוד רלוונטית למה שקורה לך למרות שהוא כבר לא חלק מהחיים שלך.
    אין קסם שיכול לגרום לך להפסיק לחשוב עליו ואין ספק שאהבה חדשה תעזור מאוד.
    אני חושבת שקודם כל את צריכה להחליט אם את באמת באמת רוצה לעשות את הניתוק או שאת עדיין מקווה שתצליחו להיות יחד.
    אם את באמת רוצה להתנתק עלייך להסיר אותו מכל ממשק שיש לך איתו, החל מהפייסבוק דרך כל מדיה או דרך לתקשר ולהתעדכן במה שקורה לו.
    את צריכה להפסיק להתייחס לאמירות של חברים שלו כי זה ממש לא מעניין מה הם חושבים. אם תפסיקי לתת לו כזאת משמעות בחייך לעולם לא תוכלי להפרד ממנו באמת ובוודאי שלא תוכלי להכיר מישהו שראוי לאהבה שלך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו