מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשוב לי- לא יודעת מה לעשותחן26/07/2012
אני נשואה מזה 20 שנה. כל השנים "נלחמת" על תשומת לב מינימליסטית מבעלי. הוא עסוק בעצמו ובעבודתו ולא יוזם כלום בעניין משפחתי או זוגי אלא אם כן אני רבה איתו בעניין או מבקשת. לדבריו: אם תבקשי אעשה. כשאת מזמינה אני בא..
הוא עובד מ- 8 עד 8 לא מתקשר/ מתעניין במהלך היום במה שקורה עם הילדים או איתי אלא אם כן מתקשרים אליו. לא מחמיא, לא קונה דבר אלא אם מזכירים לו שיש יום הולדת.. ונותן לי את התחושה שאני מטרד ( הוא מצידו טוען שזה שטויות) ו"על מה את הורסת את הקשר". חוץ "מזה" יש לנו הרבה דברים משותפים כייפים. אבל אני זקוקה ליותר מבחינה ריגשית.
אני נמצאת במצב של "רעב ריגשי" הוא טוען שאם לא אעיר לו אז יהיה בסדר. ניסיתי- לא עבד.. אחרי יומיים חזר להיות אותו מיובש.
כל פעם שהעליתי שנתגרש- אומר לי: רציונלית, את צודקת. אנחנו כל הזמן רבים.
לא מנסה לשכנע או להגיד שישתפר. ניסינו טיפול זוגי . זה עזר לפרק זמן קצר ושוב...
האם נכון לפרק זוגיות על דבר כזה? או לשתוק ולעשות הכל בשביל הזוגיות גם אם הוא לא עושה דבר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל חיים חדשים
נטלי27/07/2012הילדים גדלים ופורחים מן הקן ומי שישאר זה רק את והוא באותו הבית והרעב הרגשי שלך רק יגדל.אי שם מחכה לך האחד שיאהב אותך באמת ויעשה אותך הכי מאושרת בעולם. לדעתי עכשיו זה הזמן לקום ולחתוך ולצאת לדרך חדשה ולחיים טובים ומאושרים כשאת עוד צעירה וכמהה לאהבה -מאחלת לך בהצלחה מכל הלב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כל כך פשוט
נטלי27/07/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
נכס27/07/2012חן ולא צריך להיות פחדנית!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחן מוזמנת לכתוב לי אני באותה סירה
אסף09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
נכס03/08/2012תודה רבה לך כך צריך להיות לחיות ולא חי=מת מקווה אני שכולם יישמו את כתבייך ולא להיות פחדנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהתחיל חיים מחדש -נטלי
נכס06/08/2012שלום לך נטלי כתבת משפטים יפים כמו "הילדים גדלים ופורחים מהקו " ואי שם מחכה לך האחד שיאהב אותך באמת" ו" לצאת לדרך חדשה ולחיים טובים ומאושרים" יש לך כישרון לכתיבה אבל האם את המשפטים האלו אפשר ליישם??? מאוחר יותר כתבת " לא כל כך פשוט " לא הבנתי אז יש אפשרות או אין אפשרות ?? לדעתי את נימצאת במערבולת :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה-נטלי
שמוליק07/08/2012יש תשובה? יאלה???!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי - חן???
שמוליק13/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי- לא יודעת מה לעשות - תגובה
יששכר רוטרי27/07/2012שלום לך,
מטבע הדברים ברור שהטיפול הזוגי לא תרם לכם לפתרון הבעיה, לא כל טיפול מצליח ...
זה תלוי במטפל שלא השכיל לתת לכם את הכלים הנכונים. ולא פחות בבני הזוג שלא טרחו לבצע את המטלות שהוטלו עליהם (בהנחה שהוטלו).
את מתארת בן זוג שעייף ממך, עייף מהקיטורים שלך, ונראה לי שהוא אף איבד את המשיכה המינית אליך, ועל כן הוא אינו טורח לחזר אחריך, כל הערותיך ובקשותיך ממנו הם אכן סוג של מטרד עבורו. כפי שאת מרגישה.
אינני יודע אם זה ינחם אותך, אך זוגות רבים הנשואים כ20 שנים, ואף פחות מזה (אפילו 5 שנים) נמצאים במצב דומה לשלך...
את מנסה להעביר לו מסרים כל כך הרבה שנים וזה לא משתפר...
האם את סבורה שאם תמשיכי בדרכך עם התלונות, המרמור, והתסכול והכעסים....משהו ישתנה לטובה? לא נראה לי! יש כמובן אפשרות שאתם תיפרדו.. במצב זה מתחילות צרות אחרות שעליהן אפילו לא חשבת.
אני מניח שאת בעשור החמישי לחייך ואין בחוץ מציאות רבות שישנו לך את חייך.
אני כבר עזרתי לזוגות רבים במצבכם...אני מוכן לעזור אף לכם בשיטת הטיפול הפרטני, לכל אחד משניכם, עם הטלת מטלות לביצוע.
אם אצליח לקרב ביניכם, ואתם תהיו מרוצים, פירושו שהצלחנו. אם לא?! יהיה לכם לפחות 'מצפון נקי' לעבור לפזה אחרת.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן
נכס27/07/2012חן היקרה לדעתי את השיפחה של הבית ואישך הוא הגביר בא לבית יש אוכל מוכן הוא יכול לאכול בסלון ואת הצלחת את מרימה את כל הצרות של הבית אפשר לדחות ל..... אני יודע ? חן הימים יחלפו וכמו שכתבה נטלי הילדים יפרחו מהקן ואת תשארי עם צרותייך ותגידי "בגיל כזה " לכן טוב מאוחר מאשר אף פעם לא ארזי את עצמך והאחד שלך מחכה לך מעבר לפינה ואני בטוח שאת תהיי נסיכה אם לא מלכה ועוד משפט בטוח אני שהיועצים לא יקבלו את תגובותנו של נטלי ושלי אני מעיד מתוך ניסיון אישי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשוב לי- לא יודעת מה לעשות - תגובה
דליה שוורץ27/07/2012חן שלום,
את נשואה 20 שנה והנישואים האלה כנראה לא הצליחו להפוך אף פעם למערכת יחסים טובה ונעימה, להפך, עם השנים זה רק הלך והחמיר. המריבות, חוסר תשומת הלב וחוסר שביעות הרצון. יש לי הרגשה שאת חושבת שרק לך רע במערכת היחסים הזאת ואת לא באמת מבינה שגם לצד השני רע. הוא לא נלחם כשאת מדברת על גרושים כי גם הוא כנראה כבר מיואש מהזוגיות הזו.
מדברייך יש לי תחושה שאת בטוחה שכל הבעיה טמונה בו ולא בטוח שאת עוצרת רגע לבדוק מה במעשים שלך ובדפוסי ההתנהגות שלך מהווה בעיה בזוגיות.
אסור לשכוח שזוגיות מורכבת משני אנשים שגורמים למה שקורה.
אני מציעה לפנות שוב לייעוץ זוגי אצל מטפלת אחרת ובעיקר אני מציעה לך להתחיל לבחון מה במעשיך גורם לבן הזוג שלך להתרחק ולהפסיק להלחם.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחן.....כנסי
mosha29/07/2012את לא לבד מרבית הזוגות אחרי 20/25 ש נשואים ..יש שחיקה בזוגיות הכל שיגרתי ילדים /ביית/ קניות /זה מתסכל......צריך לרענן ורק את יכולה לעשות בעניין .תצאי תבלי שבי על חופ הים ע ספר טוב ..יש אינטרנט פתוח... ציטים.. לכל העולם ...תיפתחי יותר ועזבי את הבעל שיעבוד ויפרנס....יש עוד כמה רעיונות להנות .אבל לא אפרט כאן... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחשבה אחרת.... - תגובה
סיגלית גלאי13/08/2012היי חן,
אם תמשיכי לשים את הפוקוס שלך על גירושין כפתרון זה מה שיקרה בסופו של דבר. אני מציעה שתפסיקי לחשוב על הפעולות שהוא עושה או לא עושה, שימי את עצמך במרכז וחשבי מה את רוצה לעשות עבור עצמך כדי להרגיש טוב יותר, מה את רוצה לקנות לעצמך ופשוט תקני, נתקי את התלות של הרגשות שלך במעשים שלו ותראי איזה פלא, השינויים יבואו באופן טבעי. עלייך להתמיד ובאמת להאמין בזה כדי שזה יצליח, עלייך להאמין ביכולתך לאהוב את עצמך ולהיות חזקה.
בהצלחה
סיגלית גלאי
ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך מוכר...
מתנאלה14/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?