מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרדהאיתן02/08/2012
חברה שלי נפרדה ממני לאחר שהיינו שנה ביחד ( בני 38) היא אומרת שאני לא אוהב אותה מספיק ולא חם אליה ולא אופטימי לגבי הקשר. כשהיינו יחד היא אהבה אותי מאוד , ונמשכה אלי מאוד מאוד.
אני אוהב אותה מאוד ואמרתי לך כשנפרדנו שאני רוצה אותה כאשה של החיים שלי . היא התעקשה אבל להפרד.
עברו שבועיים ואני התקשרתי אליה עכשיו והיא הסכימה להפגש עוד שבוע
האם אתם חושבים שיש סיכוי שהיא תהייה מוכנה לחזור אלי ?
אני הבטחתי לך שאני רוצה להתחתן איתה ואני גם בטיפול אינטנסיבי ע"מ להתגבר על הבעיות שלי שפגעו בקשר
כמה זמן לדעתכם ניתן להמשיך לחזר אחריה ? אני מוכן לחכות כל זמן שבעולם ! . אני יודע שאין לה מישהו עכשיו והיא לא יוצאת לדייטים.
איך אפשר לשכנע אותה שאני באמת אשתנה ואעשה הכל בשבילה?
היא לא בקשר איתי מאז הפרדה אבל ענתה לי שהיא גם מתגעגעת כאשר שלחתי לה סמס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרדה - תגובה
יששכר רוטרי03/08/2012שלום לך,
אתה שואל אם יש סיכוי שהיא תחזור אליך? לצערי הרב, במצב הנוכחי אני לא רואה סיכוי...
כי גם אם היא תסכים לחזור אליך, זה לא יחזיק מים...כשהיא אומרת שאינך אוהב אותה מספיק... הכוונה היא בעצם: "שאינך מצליח לגרום לה באהבתך, כך שהיא תאהב אותך יותר".על כן אהבתך בעיניה אינה מספקת...
גם אם תמתין לה עוד הרבה זמן, אז מה ישתנה? כלום... אתה צריך הדרכה ספציפית לגרום לה להרגיש ולהאמין שהשינוי שיחול בך הוא אמיתי, ולא רק "טיפול אינטנסיבי" בשביל לפתור את הבעיות שלך בעבר שפגעו בקשר. אלא למנוע בעיות עתידיות שעלולות לפגוע בקשר...כפי שידוע לך 'טיפול מונע', חשיבותו רבה מ'טיפול מרפא' (מתקן).
החברה שלך היא מאוד מתוחכמת...היא יודעת מה שהיא רוצה וכנראה שבצדק.
תרשה לי לעזור לך (לכם)
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר תודה
איתן03/08/2012אני בטיפול דינאמי של 2 פגישות בשבוע . ברור שהטיפול צריך להמשך תקופה ארוכה
אני חושב שהניתוח שלך נכון לגבי המחשבות של החברה שלי . אבל אני חושב שיש לה רגשות כלפי .
אני בהחלט מבין שאני צריך לשכנע אותה שהדברים לא יהיו כמו שהיו ואני השתנתי
אני בכל זאת חושב שהיא לא פוסלת כל אפשרות לחזור , כיוון שבכל זאת היא מוכנה להפגש איתי
איך אתה יכול לעזור לי ? לנו ?
האם בכל זאת יש לך עצות בשבילי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר תודה - תגובה
יששכר רוטרי03/08/2012שלום לך,
אני יודע מהנסיון הרב שיש לי בטיפול, בבעיות מסוג זה... (ולא צריך פעמיים בשבוע),
איך לגרום לך... לגרום לה... שהיא תרצה לפגוש אותך, זאת ועוד....אם בעתיד אוכל לייעץ אף לה (לטובת הקשר ביניכם), אני מאמין שלא תקלעו יותר לקונפליקטיים מהסוג הנוכחי. זאת עצתי!
רוטרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר תודה
איתן03/08/2012אני מעוניין לשמוע כיצד לגרום לה לרצות להפגש איתי (אומנם כבר נקבעה פגישה לשבוע הבא , אבל כיצד לשכנע אותה בפגישה לחזור?)
האם ניתן לקבוע אצלך פגישה בנושא הספציפי הזה ?
האם בטלפון המצורף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששכר תודה - תגובה
יששכר רוטרי03/08/2012לכל השאלות שלך, התשובה היא כן!!!
אני ימצא בקליניקה למשך עוד רבע שעה, לאחר מכן תוכל להשאיר הודעה במשיבון.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטריגר-איש אחד
נכס03/08/2012שלום לך אני מציע לך לקרוא כמה שורות למטה ונטלי כתבה שם שהילדים גדלים ואתה תישאר עם מישהי שאתה חי\מת איתה אנשים תתחילו לחיות כל יום אני קורא בפורום זה "הילדים מה לעשות הילדים לא יקבלו הילדים הילדים הילדים " ומה איתכם אימרו לי ברגע שהילדים נולדו הפסקתם לחיות הילדים יגדלו ולא ישאלו אותכם מה לעשות לכן אני קורא לכם תתחילו לחיות בשביל לחיות ולא לחיות מתים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?