לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל
    רוני
    03/08/2012

אז ככה אנחנו בני 25 נשואים מזה 4 חודשים ובחד 4 שנים. מזה שנתיים אנחנו גרים אצל אבא שלו כי אין לנו כסף נזיל וקבוע בשביל שכירות.

היו לנו הרבה עליות ומורדות . היתה לנו תקופה לא כיפית בחודש האחרון שהיו בה הרבה ריבים בגלל שלי לא תמיד נעים כי זה לא הבית שלי אז אני תמיד בורחת להורים שבשביל להתבודד או שזה מגיע למצב שהוא אומר לי שהוא לא מסוגל לראות אותי ואני חייבת ללכת.

אתמול היה לנו ריב בצהרים הלכתי עם אחותי לסידורים מתכוננים ואז נשארתי אצלה הגיע 10 בלילה ועדיין בעלי לא שאל לשלומי . חזרתי הבייתה ניסיתי לדובב אותו אך לא עלה בקני כלום. היה מתכונן שנלך לעל האש עם חברים לקח את עצמו ויצא לא שיעתי בכלל שהוא הולך אז אני רואה שהאוטו של אבא שלו לא בבית ואבא שלו בבית אני שואלת את אבא שלו מה לאן הוא הלך אמר שאין לו מושג חייג אליו וזה מה שאמר. אני נכנסתי לחדר וראיתי טלוזיה עד שחזר ופשוט החליט שאני לא רואה פה טלוזיה. התפתח ריב גדול כי וואלה לא התאים לי שיגיד לי מה לעשות אחרי שהוא ישב ונהנה עם חברים שלנו.

הכל התפתח עם ריב גדול מאוד שגם אבא שלו היה מעורב ברור אנחנו הרי גרים אצלו.
    לא ברור ובבוקר אמר לי אנחנו מתגרשים את צריכה לכת מפה.

בלי לאפשר לי לדבר או משהו ... עד עכשיו לא שוחח עימי ולא יצר קשר.

את האמת שאני די תלויה באוויר ואין לי כל כך מושג מה לעשות עם המצב.
    מצד אחד נלחצתי מהקטע ש גירושים מי מתגרש בגלל רב ומצד שני אני גם כועסת עליו על זה שלא יצר עימי קשר.

אפשרות עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

LON
    03/08/2012

לצערך,כנראה התחתנת עם ילד מגודל....הוא לא מתאים כנראה לנישואים....לא בשל..ואת כאן סובלת...וחבל....הוא כנראה עוד לא יצא מגיל 16....
    עדיף לך להתגרש כמה שיותר מהר(כל עוד אין ילדים),ולמצוא מישהו יותר בוגר ואיכפתי...
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל - תגובה

דליה שוורץ
    04/08/2012

רוני שלום,
    אתם זוג צעיר שמתמודד עם החיים המשתפים בתנאים לא כל כך נוחים...
    את רואה רק את הצד שלך אבל אולי הוא ציפה שאת תצרי איתו קשר ותודיעי שאת מתעכבת אצל אחותך ושאת מאחרת מאוד הביתה.. אולי הוא דאג לך וחיכה לטלפון שלך בדיוק כמו שאת חיכית לטלפון שלו..

את צריכה לזכור ולהבין שזוגיות מורכבת משני אנשים כך שאם יש בעיות הן כנראה בגלל שניים ולא רק בגלל אחד שאשם. זו דינמיקה שמתנהלת בינכם בצורה לא טובה וצריך לטפל בעניין הזה כמה שיותר מהר.
    אני ממליצה בחום על יעוץ זוגי כדי שתוכלו להבין איפה אתם טועים ולהתחיל את חיי הנישואים עם הבנות וזיהוי הבעיות כדי שתדעו להתמודד.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודעת מה לעשות-בעיות עם הבעל - תגובה

יששכר רוטרי
    04/08/2012

שלום לך,
    בשלב הראשון עליך לעזוב את הבית, בלי קשר למי אשם במערכת היחסים הקלוקלת שביניכם. לגור אצל ההורים, או אצל אבא שלו זה מקור לצרות.
    אל תילחצי מהגירושים, כי מערכת זוגית כפי שיש לך, היא הרבה יותר גרועה מגירושים.
    הפסיקי לכעוס, ונהגי בתבונה!!!
    עליך לגור אצל הוריך עד שהוא יצור קשר עמך...אני מבטיח לך שזה יקרה מהר יותר משאת חושבת....כאשר הוא ירצה ליצור קשר, עליך ליצור קשר עימי, ואני אדריך אותך מה לעשות על מנת שתצאי גדולה מהסיפור הזה....איתו...או בלעדיו.
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו