מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד...פזית04/08/2012
אי אפשר לתקן את הזוגיות שלנו כיוון שהוא לא רוצה שום טיפול זוגי הוא טוען שאני בחיים לא ישתנה ומאשים אותי בהכל אז איך אפשר לנסות לתקן מי שלא רוצה????הוא לא מאמין בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד... - תגובה
יששכר רוטרי04/08/2012שלום לך,
אני חש באגרסיביות שלך דרך הכתיבה, הוא באמת אינו מאמין בך.... מבחינתו את לא יכולה להשתנות..מאידך, .אם את חושבת שבהנחיה נכונה, וברכישת כלים מתאימים, לא רק שאת תשתני, אלא אף הוא יוכל להשתנות ....דרכך, תתפלאי, זה אפשרי, אז יש טעם ויש תקוה לשנות את הזוגיות שלכם. אם אינך מאמינה ?! זו הבחירה שלך.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד
פזית05/08/2012הוא כבר גר לבד כמעט שנה ,לפני מספר ימים הגיש לי בכתב כמה דברים שהוא רוצה שיהיו כתובים בהסכם הגירושין ,הוא זה שמושך את כל העניין קדימה ,נו אתה עדיין חושב שיש תקווה כי אני לא מתכוונת להתחנן אליו לפני שעזב את הבית התחננתי מספיק ככ רציתי שלום בית והוא לא . נו אתה עדיין חושב שיש תקווה ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד...
פזית05/08/2012אם היינו עדיין ביחד היתי שוקלת לבוא אליך אבל לדעתי כבר אין טעם ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזית
נכס05/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפזית
נכס05/08/2012פזית דעי לך יקירתי שהבחור לא רוצה להיות איתך ולפי כתבייך את בחורה שאוהבת אבל לדעתי {אולי} לא הענקת לו אהבה מספיק אם כך מי שרוצה להיתגרש צריך לוותר ולא להכתיב מה הוא רוצה בהסכם הנישואין ועוד דבר קטן אל תצאי מהבית אפילו של אביו עד שלא יוסכם בניכם הסכם הגירושין והיו דברים מעולם בהצלחה :}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?