מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה כואבתאלון08/08/2012
חברתי נפרדה ממני מיד לאחר חופש ביוון .טוענת שהיא פשוט לא מאוהבת . זה היה כרעם ביום בהיר ולא הייתי מוכן לזה. מאז הפרידה אני לא מתפקד ושרוי בדיכאון עמוק ולא יכול לצאת מזה. היא מתקשרת כל יומיים לשאול מה קורה ואין סיכוי מבחינתה לחזור להיות יחד.
האם יש משהו שניתן לעשות כדי להצית בה את האהבה והאמונה שזה יכול להצליח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרידה כואבת - תגובה
יששכר רוטרי08/08/2012שלום לך,
יש כאן קטע מוזר, בני אדם שנפרדים, ובמיוחד נשים אינן מתקשרות כל יומיים לשאול מה קורה!
ומיד לאחר מכן היא טורחת לציין שאין כל סיכוי מבחינתה להיות ביחד...
מכיוון שכך, ישנן דרכים שבהם ניתן לגרום לה להבין שהיא טעתה בהתנהגותה, ובהצהרותיה לגביך.
לצורך זה אני חייב לשמוע ממך פרטים נוספים על אישיותה, ורק אז אוכל לייעץ לך כיצד עליך לנהוג.
אי תפקוד, ודיכאון עמוק, הם מצבים טבעיים לאור תחושותיך,
אני לא מייעץ לך להצהיר בפניה על מצבך...ההפך הוא הנכון.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה כואבת - תגובה
דליה שוורץ11/08/2012אלון,
אם היא רצתה להפרד מדוע היא מתקשרת כל יומיים??
מה שהיא עושה בעצם לא מאפשר לך להתנתק ממנה וכל יומיים היא מעירה מחדש את התקווה לזוגיות מחודשת.
אני מציעה לך לבקש ממנה להפסיק להתקשר, להגיד לה שאתה לא מעוניין בשיחות טלפון הידידותיות האלה ושאם היא החליטה אז שתפסיק ליצור קשר כל יומיים.
זה יעזור לך להתגבר עליה ויעזור לה להבין אם היא רוצה אוצך או לא.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?