מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מיכל
    12/08/2012

אני גרה בארה"ב היה לי חבר שנה וחצי אצלי זה היה קשר שני רציני אהבה שנייה והוא אני הקשר הראשון הזוגי שלו, הוא בן 27 ואני הבת זוג הראשונה שהייתה לו הוא בנאדם מורכב ולא קל,סגור,מופנם הייתה בינינו אהבה גדולה התאהבות פרפרים חברות שיחות חיבור הייתי מאוהבת בו מאוד אחרי שמונה חודשים עברנו לגור ביחד היינו מדברים על העתיד שלנו הוא אמר לי שהוא הבין במהלך הקשר איתי שמה שיש בינינו מה שיצרנו ביחד זה בעצם מה שהוא תמיד רצה לעצמו ודיברנו על תוכניות משותפות והבית שנבנה ביחד הוא אמר לי כל מה שאני מבקש ממך זה שתמיד תהיי איתי לידי אחרי חצי שנה של מגורים ביחד שבועיים לפני שהיינו אמורים לטוס לארץ לבקר את המשפחות של שנינו הוא נפרד ממני בטענה הוא חייב להבין אם אני האחת. חטף רגליים קרות ורצה להפרד עזבתי בגללו את המקום בו גרתי למדינה אחרת המשכתי בחיים שלי עם כאב רגשי מאוד גדול, חודש אחרי הוא התקשר והתעניין לשלומי וביקש סליחה וביקש שנהיה ידידים הסכמתי למרות שהיה לי קשה לדבר איתו בידיעה שהוא לא אוהב אותי ופגע בי אחרי כמה שבועות הוא אמר לי שהוא רוצה לבוא לבקר אותי שהוא לא מפסיק להתגעגע לחשוב שהוא מתגעגע אליי לשיחות בינינו לחיבור לאנרגיה לסקס שהיו הרבה דברים טובים בקשר ושהוא הבין שזה הרבה מעבר לפיזי הוא שאל אותי מה אני מרגישה וחושבת אמרתי לו שהחיים שלי התקדמו והמשכתי הלאה למרות שאני מתגעגעת לפעמים האמת שאני כמובן אוהבת אותו מאוד אבל אני לא מצליחה להבין מה הוא רוצה בהתחלה רצה שנהיה ידידים אחרי כמה שבועות אמר לי מה שאמר מה עליי לעשות מבולבלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת - תגובה

יששכר רוטרי
    12/08/2012

שלום לך,
    התנהגותו אכן מבלבלת, מאידך נראה לי שהוא מצליח להתאפס על עצמו, על כן תני לו הזדמנות שניה, ובתנאי שתמשיכו מאיפה שהפסקתם.... כלומר תבקרו בארץ,
    אם הוא יסכים זה יוכיח את כוונותיו האמיתיות.
    או אז תחזרי אלי, ואני אמשיך להדריך אותך.
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מיכל
    12/08/2012

ולמה הוא נפרד ממני לדעתך? ולמה רק אחרי שנפרד הבין מה היה בינינו? תודה רבה,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו