אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    metar
    17/08/2012

איך שולטים על ההיגיון ולא על הרגש. אני מיתר בת 50+ נשואה 34 שנים אם לילדים ונכדים. נקלעתי למצב מביך ואף קשה לי ביותר. מלפני מספר חודשים בעלי עזב את הבית בתירוץ שרע לו. ושהוא רוצה להתגרש חד משמעי. בתחילה היה ניתוק מוחלט לאחר זמן נוצר קשר שהוא טלפוני ורק לדברים שהם על סדר היום. אף נפגשנו כדי להגיע להסכם גירושין למרות שלא צלח ולא הגענו לכלום מהשיחה. ההיגיון אומר לי להתגרש ולצאת לדרך חדשה, בתמיכתם של ילדיי. אבל הרגש חזק ממני ולאחר כל שיחה או העברת מסר כלשהו ממנו עובר עלי יום קשה. בכי תסכול וכעס רב. והמחשבות מתרוצצות לי בראש למה מגיע לי, במה שגיתי, האם ככה סתם נשכחות שנים רבות של ביחד. המילים שלו פוגעות וכל הזמן הוא חוזר ואומר לא רוצה לחיות איתך בגלל זה עזבתי רוצה לבנות לי חיים חדשים. תחושת הבטן שלי ומההכרות שלי איתו הוא מושפע ממשפחתו ואף לצערי מאישה אחרת שנמצאת לה בתוך ליבו. (למרות שהוא אומר שאין לו אף אישה בחייו,אבל מצאתי כמה הוכחות שמחזקות את מחשבתי).אנא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• מיתר

נכס
    17/08/2012

מיתר שלום ליבי ליבי איתך מבין אני לליבךאך לא איתך
    לדברייך בוקר אחד אישך עזב את הבית "בתירוץ "שרע לו ואת בעם לא מבינה למה?
    מיתר להן הצעתיי
    1 קיראי מה דיקלה כתבה לפני כמה ימים
    2 גם לך אומר פשפשי במעשייך טוב טוב לא רק לכבס . לנקות להאכיל להגיד בוקר טוב זו אהבה
    אולי לא נתת לו אהבה מספיק ועכשיו את חושדת שיש מישהי 34 שנים ניגמרה לך האהבה היתרגלת אליו יקירתי נסי להחזיר אותו הביתה והרעיפי עליו את אהבתך אם זה לא עובד או אין סיכוי להחזיר הביתה לא למשוך להיתנתק במהירות ולהתחיל חיים חדשים בהצלחה :}

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדת עצות - תגובה

יששכר רוטרי
    17/08/2012

שלום לך,
    על פניו עליך לפרק את החבילה, אם את רוצה לשמר חלק מכבודך העצמי, לאו דרקא בגלל הכבוד אלא בכלל ריגשותיך הפגועים, והסבל שאת חווה..
    יש להניח שאת צודקת שיש אשה בחייו, איך תדעי אם זה נכון?
    תציעי לו טיפול זוגי, אם הוא יסרב מיידית ללא בדיקה וללא עניין....אז נכון יש לו אשה אחרת.
    אם הוא יגיד לך ששוה לשקול את העניין...אז פני הדברים כנראה שונים.
    אני אדע לאחר פגישה אחת את האמת..
    רוטרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו