סגירת מעגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סגירת מעגל
    אילה
    20/08/2012

לפני כמעט שנה אהובי, נכון לאז, נפרד ממני ולמעשה סיים קשר שלכאורה היה מושלם באופן פתאומי ביותר, בלי שום רמז מוקדם מה שהותיר אותי פגועה ובהלם מוחלט.

אני מאז מאוד מאוד כועסת עליו, לא מצליחה לשכוח אותו, לחשוב על איך אהבתי אותו ולהתאכזב בכל פעם מחדש כשאני מבינה שהוא לא חוזר...
    בזמן הפרידה ממנו- לא יכולתי לצעוק ולכעוס עליו כי (בדיעבד אני מבינה) חוויתי מעין התקף חרדה ששיתק אותי וגרם לי פשוט להנהן ולקבל מה שהוא אמר.
    לאחר הפרידה הוא ניסה לדבר איתי ולספר לי כמה קשה לו בלעדי, אך כשהבנתי שהוא לא מתכוון לחזור, ביקשתי ממנו לא להתקשר יותר.

מאז אני מרגישה תקועה, מרגישה שהוא עדין חלק מחיי על אף שעבר לא מעט זמן וגם היו לי מערכות יחסים אחרות, אני כאילו עוד לא עיכלתי לגמרי את הפרידה שלנו, את כמה שהיא מוחלטת.

אני מרגישה מצד אחד שאני מאוד רוצה להגיד לו שלא הכל בסדר, שהפרידה הזו היתה לי מאוד קשה, הכעיסה אותי ופגעה בי... מצד שני אני מפחדת מהתגובה שלו.

מה אתם חושבים?
    האם שיחה שכזאת או אפילו מכתב יכול לגרום לי להרגיש טוב יותר או שהיא מיותרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סגירת מעגל

הוספת תגובה

• סגירת מעגל - תגובה

סיגלית גלאי
    20/08/2012

שלום אילה
    אני מבינה שחשוב לך לסגור מעגל ולהמשיך הלאה, תחושת ההחמצה שלא הגבת ברגע הפרידה לא מניחה לך. אני לא מבינה למה את חוששת מתגובתו אם אתם כבר שנה לא בקשר? והאם זה באמת רלוונטי להתקשר לאחר שנה כדי לומר מה הרגשת אז? או שאולי את מעוניינת לבדוק מה מצבו כרגע אם הוא פנוי...?
    אם הרצון שלך ל"נקות" את עצמך מרגשות שליליים אז יש דרכים נוספות לעשות זאת, למשל כתבי מכתב שבו תגידי את כל מה שאת רוצה בלי סינון וחשבון ואח"כ שרפי אותו. או לכי למספר שיחות אצל פסיכולוג כדי ללמוד לשחרר את זה, להרפות.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אילה
    21/08/2012

תודה על התגובה.
    אני לא רוצה לבדוק אם הוא פנוי, אני יודעת שהוא לא.
    בדיוק מזה אני מפחדת, שהמכתב הזה יראה בעיניו כמו צעד נואש או בירור האם הוא פנוי... אני רוצה להיראות חזקה ומצד שני אני רוצה שהוא ידע את האמת... היו לנו שיחות פה ושם, למשל ביום ההולדת שלי הוא שלח לי הודעה שהפכה לשיחה סתומה על "מה חדש" כמובן אמרתי לו שהכל טוב, החיים שלי משהו משהו... עוד שקר.
    אני לא רוצה להגיד לו עכשיו את שהרגשתי לפני שנה, אלא את מה שאני מרגישה עוד היום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה איתך

דקלה
    20/08/2012

היי
    אני נמצאת באותו המצב שלך ולכן מאוד מזדהה עם מה שכתבת. כבר חצי שנה עזב אותי בעלי ואת שלושת ילדי . הוא מצידו המשיך בחייו ועם המאהבת שלו ואני נשארתי עם הילדים , הבית והזיכרונות . בימים אלו אני מבינה שכדאי לשנות את ההרגשה של
    נטישה, עלבון , דחויה וכו' אני צרכה לצאת ולהיפגש עם חברים . להכיר אנשים חדשים ולמצוא לי ריגושים אחרים .
    הבעיה הגדולה שיש לי היא שכל חברותי נשואות וחיות את השיגרה, ילדים , בית ועבודה (בדיוק איפה שהייתי ב16.5 שנים האחרונות) ואין לי פרטנריות לכך , לכן כיום אני מנסה למצוא חברות בגילי 35 גרושות/רווקות ולצאת ולהיפגש עם העולם ....
    מאוד קשה למצוא אך אני לא מוותרת ....
    המשפט שמהדהד לי בראש כל הזמן הוא של אלברט אינשטיין
    "חוסר שפיות זה לחזור שוב ושוב על אותן פעולות ולצפות לתוצאות שונות "
    לכן כדי לא להגיע לחוסר שפיות ולהתקדם בחיים אני צרכה לפעול שונה ....
    מציעה לך שאל תבזבזי אפילו עוד יום אחד ולצפות שהוא יחזור או שהפסדת משהו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת

אילה
    21/08/2012

אבל כידוע קל לומר וקשה לבצע.
    יש רגעים בהם המחשבות שלי הן אורי free אבל הוא חוזר לדמיון בכל פעם שמשהו במציאות לא מסתדר...
    לגמרי מבינה את התסכול שלך בכל הנוגע למחסור בחיי חברה שהם לא זוגיים...
    אני באותו מצב על אף אני מעט צעירה יותר, אם החברות שלי לא נשואות עדין, הן שקועות במערכת זוגית שבעיקרון מגבילה אותן...
    לא בא לך להכיר מישהו חדש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אילה

דקלה
    22/08/2012

בוודאי שבא לי להכיר ...
    אני בתהליך של להכיר חברים חדשים , זוגיות חדשה ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו