מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה במהלכים נכונים לגירושיםמתגרשששת20/08/2012
היי ...אני בת 25כרגע עדיין נשואה + 2 ילדים קטנים 3 ו2 ונשואה 4 שנים ... לגילי עברתי הרבה , עברתי מבעלי אלימות פיזית ומילולית ולמרות הכול גם הוא העלים ממני כספים , הרבה כספים והחביא אותם אצל אמא שלו . כרגע אני נמצאת בהליכי גירושים ויש לו צו הרחקה ממני אני עזבתי את הבית ועברתי לדרום לאמא שלי , קיבלתי סיוע משפטי והכול מתחיל להיות בסדר ....לא!!! עכשיו רק התחילו הבעיות לבעלי יש עסק פרטי שלא מדווח למס הכנסה / מע"מ וכו... ( עובד שחור ) לכן אין לי דיווח או סוג של הוכחות שהוא מרוייח מה שהוא מרוויח ... יש לי כמה טלפונים של לקוחות וכמה קבלות פקטיביות ... והוא טוען שסובל מהרבה דברים ומקבל כסף מביטוח לאומי . העורך דין אומר שכדאי לקחת חוקר פרטי ולצלם אותו עובד האמת שאין לי כסף לזה . כי הבעל שכל כך האהבתי אפילו לא ראה את הילדים שלו במשך שבועיים וגם לא מעביר לי כסף במשך חודשיים . צריכה עצה טובה אולי מישהו עבר גם סוג כזה של מקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה במהלכים נכונים לגירושים - תגובה
סיגלית גלאי30/08/2012שלום לך
אדם שמיסודו אינו אדם ישר, קשה להאמין שיהפוך את עורו וישתנה. בעלך שיקר והסתיר כשהייתם נשואים, אין סיבה שמשהו יגרום לו להיות אדם טוב יותר עכשיו כשאתם מתגרשים. לצערי אין לי עצות טובות לתת לך כדי ל"נצח" אותו. אבל, אני מציעה לך לחשוב איך את הולכת לבנות את חייך מחדש, בזכות עצמך. כי תמיכה ממנו כנראה לא תקבלי. אני מבינה שאת מתייעצת עם עו"ד, זה חשוב מאוד, העזרי בו כדי לקבל את התנאים הבסיסיים שמגיעים לך על פי חוק עבור ילדייך והמשיכי הלאה בחייך. חבל לבזבז אנרגיות על משהו שאבוד מראש.
כל-טוב ובהצלחה
גלאי סיגלית - ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מתגרשששת03/09/2012דבר ראשון תודה על העצות . אך מה עליי לעשות זה יפגע לי במזונות אני יקבל 2000 שקל וישתוק?? בזמן שהוא חיי כמו מלך אני יחיה כמו ענייה למה זה מגיע לי ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתגרשששת
נכס30/08/2012שלום לך מכיר סיפור דומה אבל של נרקומן שעבד סוחר ולא הצהיר כלום הייתה תביעת מזונות והוא לא שילם היא קיבלה {אני חושב מביטוח לאומי } לדעתי לכי לביטוח לאומי ובידקי את העניין
ועוד דבר קטן "עיזבי שטויות" הגיע זמנך לחיות חיים נורמלים עם ילדייך בהצלחה|}* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מתגרשששת03/09/2012תודה על התגובה מקווה שהצדק יבוא על כנו . כי בסך הכול אני באמת רוצה לעזוב הכול ולחיות את חיי בשקט עם ילדיי . אבל גם חייבת לפרנס אותם . וגם הוא צריך לפרנס אותם ולא להתנער כי הם ילדים שלו לא של ביטוח לאומי או המדינה !!! גבר צריך להיות גבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?