כבר עברה שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבר עברה שנה
    דניאל
    21/08/2012

מאותו יום שבו נפרדנו, מרגיש כאילו עבר עשור.
    אני עדין מחפש באיזה דרך להמשיך אבל לא מצליח ממש לקום על הרגלים ולהתאושש.
    היא המשיכה הלאה כבר מזמן והתחדשה בחבר איתו היא כבר מחזיקה לא מעט זמן, אני שמח בשבילה באמת, הרי אני זה שהרסתי את הקשר המדהים שהיה לנו משך כל כך הרבה שנים. מצד שני המקום בו נשארתי נשאר בודד ומרוקן. אחח כמה שאני מתגעגע אליה. הגעגועים כואבים עד שאני מרגיש את הכאב פיזית. איך האישה של חיי הפכה לי יותר זרה מהקופאית בסופר. איך הצלחתי להרוס את הדבר הכי יפה שקרה לי בחיי ובכלל לא ייחסתי לזה משמעות. איך הסדק הזה ממשיך ללוות אותי גם אחרי שעבר כל כך הרבה זמן.
    נמאס כבר לנבור בעבר ולהסחף לרחמים העצמיים האלה, אבל זה מה שקורה שוב הלילה.
    יצאתי ללא מעט דייטים אחרי, אפילו קיימתי קשר במשך חודשיים. ושום דבר. אני לא מצליח להתגבר על המחסום הזה. אני אפילו לא יכול להסביר אותו.
    אתה מגיע למצב שבו אתה לומד להעריך את הדברים הקטנים בחיים כדי לא להתייאש סופית.
    נראה לי שהדבר שהכי כואב לי זה הכעס העצמי הזה שממלא אותי, אני פשוט לא מסוגל לסלוח לעצמי על שפספסתי את ההזדמנות הזאת שניתנה לי להיות מאושר לצד אהבת חיי. הכל היה תלוי בי ופשוט השלכתי את הקשר הזה לפח והיום אני בוכה על הפצעים שכבר לא יחלימו.
    ההתמודדות הזאת לפעמים קשה מנשוא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבר עברה שנה

הוספת תגובה

• כבר עברה שנה - תגובה

יששכר רוטרי
    21/08/2012

היי דניאל,
    תן לי להסביר לך משהו חשוב, ברור שכואב לך, ברור שאתה מרגיש פספוס, ברור שזה כואב לך שחברתך מצאה לה בן זוג חדש והיא מאושרת,
    לא! אתה לא מאחל לה בהצלחה, היית שמח שהקשר שלה יתפרק והיא תבוא אליך בתקווה שתרצה בה....מה לא היית עושה בשביל זה...
    מה שקשה לך באמת אלו הם זיכרונות האהבה, אתה נזכר ואתה בוכה על הפצעים שלטעתך לא יחלימו...תן לי לומר לך את הדבר הבא: הם יחלימו במיידית כאשר תהיה לך אהבה חדשה, ותהיה לך כי אתה גבר שנשים אוהבות...איך אני יודע???...הבנתי זאת מתוך מכתבך. .
    אז חזק ואמץ, ואתה תראה בסוף שאני צדקתי.
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראת אותי יפה

דניאל
    21/08/2012

למרות שלא חידשת לי הרבה, הצלחת לחזק אותי ולנחם אותי. אני גם מאמין שתבוא אחרת שתצליח להוציא אותי. וכאן הבעיה.
    יצאתי עם לא מעט בנות אינטלגנטיות ויפות שפשוט לא עשו לי את זה. אני לא ילד ולא הופך צעיר עם השנים. המחשבה להתפשר לא עושה לי טוב אבל בהחלט עוברת לי בראש.. אני פשוט לא מצליח להתאהב שוב. ואז אני שוקע בה עמוק.
    אני מחכה לאריה ומפחד להתפשר בסוף על הג'ירפה.
    השאלה איך מחליטים שזה זה, אני לא אמור להרגיש את זה? אני אמור להתפשר על זוג העיניים היפות הראשונות שאראה?
    זה מפחיד אותי ואפקט הפחד משאיר אותי לבד כרגע.. אני פתוח לקשרים חדשים אבל מפחד לסגור עניין מהסיבות הלא נכונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה בדיוק כמוך!

אילה
    22/08/2012

גם לי היתה פרידה לפני שנה, יצאתי מאז עם מספר גברים, עם חלקם אפילו נוצר קשר שלכאורה נראה רציני ובכל זאת אף אחד מהם לא הצליח למלא את החלל שנותר לי לאחר הפרידה ההיא, לא הצלחתי להתאהב או לחוש רגש שקרוב להתאהבות... אובייקטיבית אני כאילו יודעת שזה יקרה מתישהו, אבל האמת היא שאני מפחדת שאולי זה לא וכמוך אני חוששת מלעשות פשרות.

לפעמים אני חושבת שגברים לוקחים הכל יותר בקלות ורק אנחנו, הנשים, חושבות וחושבות, ונפגעות ומתגעגעות... זוהי לא שימחה לאיד, פשוט טוב לדעת שזה לא תמיד כך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראת אותי יפה - תגובה

יששכר רוטרי
    22/08/2012

היי דניאל,
    קיימת טכניקה אלימינטית שאינך אמור להתפשר, אלא לבחור את הדבר הנכון שישתלם לך, לא רק נכון להיום, אלא אף במהלך השנים. אתה נמצא כרגע במצב שיקשה לך לבחור נכון. הואיל שאתה נתון בסערה ריגשית. מאידך אני יכול להדריך אותך ללמוד איך בוחרים נכון. לא רק להפעם אלא לתמיד ובכלל...והחשוב ביותר הוא איך מבינים מה יש לך בידיים ולא מוותרים על זה כפי שקרה לך...ואם כבר טעית וויתרת, איך מחזירים את הגלגל אחורנית....כי בסופו של דבר, הכל דיבורים...ומה שקובע הם האמינות והשכנוע הפנימי והעמוק שלך בעצמך ולא פחות בצד בשני.
    צור קשר אני יכול לעזור
    רוטרי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה

נתי
    25/08/2012

פרודה שנה.מבינה כל מילה ומילה.לא מפסיקה לחשוב על הקשר הקודם.הלב כואב,העינים בוכות ועדיין לא רואה אור בקצה המנהרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו