נסיעות של הגרושה לחו"ל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעות של הגרושה לחו"ל
    לי
    24/08/2012

שלום חברים,
    יש לי שאלה שמטרידה אותי כבר זמן רב. אני ובן זוגי שנינו גרושים, לכל אחד מאיתנו 2 ילדים בגילאי בי"ס יסודי, הוא חי איתי ועם ילדיי מזה כ-3 שנים, ובסופי שבוע מביא אלינו את ילדיו. הבעיה- הגרושה של בן זוגי עובדת בעבודה המצריכה נסיעות תכופות לחו"ל כל מספר חודשים, נסיעות שנמשכות בין שבוע לשבועיים. הסדרי הראייה של בן זוגי קובעים כי כל אימת שגרושתו נוסעת לחו"ל עליו להיות עם ילדיהם, והיות והם מתגוררים הרחק מאיתנו (אנחנו במרכז והם בשרון) הוא נאלץ לעזוב אותנו ולעבור להתגורר עם ילדיו בביתה של גרושתו למשך היעדרותה. השאלה-האם נראה לכם הגיוני/ סביר/ נורמלי?
    תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעות של הגרושה לחו"ל

הוספת תגובה

• מזדהה

נתי
    25/08/2012

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעות של הגרושה לחו"ל - תגובה

דליה שוורץ
    25/08/2012

לי,
    את חיה עם בן זוג שיש לו ילדים ועם כל אהבתו אלייך ויהיו חייכם מאושרים כל שיהיו,
    יש לו ילדים ויחד עם הולדתם של הילדים נכנסת לחיים מחוייבות מאוד גדולה, לדאוג להם! אבל את הרי יודעת את זה כי גם לך יש ילדים.
    מה את בעצם מבקשת? שהוא ישאיר את ילדיו לבד כשגרושתו נוסעת לחו"ל? או שאולי גרושתו תחליף עבודה? האחריות שלו כלפי ילדיו היא ברורה והיה מפתיע לגלות שכשהיא נוסעת לחו"ל הוא לא לוקח אחריות. הם הילדים שלו! לא היית עושה בדיוק אותו הדבר אם זה היה הפוך??
    אני מציעה לך יחד איתו לנסות לחשוב על פתרונות שיכולים להיות מתאימים לכולם למשל: שחצי מהזמן שהיא בחו"ל הוא יהיה בבית שלכם עם הילדים שלו, זה נכון שהוא יצטרך להסיע בבוקר לבית ספר וזה פחות נח להסחב עם כל הציוד אבל זו פשרה שאת לא תיהיי כל זמן שהותה בחו"ל לבד.
    את כותבת שהיא נוסעת לחו"ל כל מספר חודשים, אז זה לא כ"כ תכוף כמוש את מרגישה שזה וצריך אולי לגלות הבנה לסיטואציה.
    זוגיות שניה עם ילדים של כל צד היא מורכבת גם ככה, לא צריך להוסיף תחושות לא טובות אלא צריך לגלות הבנה. הנסיעות שלה לחו"ל מאפשרות לה להתפרנס ולגדל את ילדיו בכבוד. אם היא היתה מרוויחה פחות במשרה נמוכה יותר הוא היה צריך להוציא יותר כסף על ילדיו ואז את היה לך קושי עם ההוצאות על ילדיו.
    אני מציעה לך לשמור את התסכול והכעס רק לדברים שנעשים בכוונה או מתוך כוונה רעה ולא לדברים שאין לו עליהם שליטה. הוא לא יכול להשאיר את ילדיו לבד וזו גם הזדמנות עבורו להיות עם הילדים שלו זמן ממומשך יותר מכל שבת שנייה! ילדיו חשובים לפחות כמוך. זיכרי את זה תמיד.

דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורמאלי

דני
    26/08/2012

נורמאלי לחלוטין!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו