פשוט מתיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פשוט מתיש
    איילה
    29/08/2012

שלום .. אני אמא לשלושה ילדים נשואה כ15 שנים , הרבה שנים אני לא אוהבת , והייתי חיה בשקר רוב השנים , קיבלתי החלטה לפרק את החבילה לפני מספר חודשים,ניסיתי ומנסה לדבר איתו ביפה ושישחרר אותי ביפה , לא רציתי להכנס למלחמה , הסכמתי למימינימום של מזונות ללא מדור , שייקח את הילדים מתי שרק רוצה ,בלי ספרים ומחברות פעם בשנה , ללא מדור ,ללא מזונות אישה , בקיצור וויתרתי על המון על מנת לפתוח בחיים חדשים ואמיתיים ,וגם לא להקשות עליו,אבל הוא לא מוכן לחתום על כלום , הוא לא משתף פעולה , הוא לא יוצא מהבית וכל המלחמה הזאת ליד הילדים ,מפיץ שמועות שאני זונה , כל כך לא רציתי להגיע למקום הזה , האם חייבים ללכת בלחמה מסוג אנשים כמוהו?? למרות שחצי בית שלו אני אמורה לגרום לו לצאת מהבית (אי אפשר להלחם מאותו בית ) ואיך לגרום אם הוא לא רוצה ,?? האם זה נכון שאני חושבת שזה חצי בית שלו ואני לא יכולה להוציא אותו מהבית או שזה מחשבה מוטעית ?? איך אני אמורה ללכת לדיון שאמור להיות בחודש הבא בלי הסכם ?אני בסך הכל רוצה את המינימום שבמינימום... ואני לא רוצה שלום בית ,וכנראה זה מה שהוא יטען ... אנא עיזרו לי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פשוט מתיש

הוספת תגובה

• פשוט מתיש - תגובה

יששכר רוטרי
    29/08/2012

שלום איילה,
    למצב זה יש פתרון מסוים, ברגע שהוא רוצה שלום בית.. ימליצו לכם בבית הדין ללכת לייעוץ זוגי, אני מייעץ לכם ללכת,
    כי אם גם היועץ ישתכנע לאחר מספר פגישות שאין אפשרות לזוגיות,
    הוא ימליץ לכם על היפרדות. במצב זה, בבית הדין, עשויים לבוא לקראתך.
    רוטרי יששכר יועץ זוגי ומיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוטרי

איילה
    29/08/2012

רוטרי ניסינו , הלכנו , ואני לא פשוט לא רוצה אותו יותר , אני לא רוצה לבגוד , הייתי חיה בשקר המון שנים וניסיתי בשביל הילדים ובשביל המשפחה ,אבל די לא רוצה יותר.. אני רוצה לחיות עם מישהו שכייף לי איתו שאני גם ירגיש אהבה לבן זוג . אני משערת שזה מה שיגיד בדיון למרות שהוא אמר לי אם תחתמי שאת רוצה פחות מ3500 כמו 2000 שח וזהו אני יחתום לך , ,והוא אמר שגם לו נמאס ,אבל עדין הוא לא מרפה ... לא הלכתי לעורך דין כי חשבתי שהוא יסכים ללכת בטוב ,איך ללכת איתו ? חייב במלחמה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוטרי - תגובה

יששכר רוטרי
    29/08/2012

אין יותר גרוע ממלחמה, במלחמה שניכם מפסידים, והמורווחים הם עורכי הדין שלכם,
    תציעי לו את ההצעה שהצעתי לך, הוא עשוי להסכים, ואז אני אנסה לגרום לו להגיע איתך לגישור, ללא מלחמה וללא עורכי דין, אלא בהסכמה, מה יש לך להפסיד?
    רוטרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו