מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידהבגידה06/09/2012
הייי... אז ככה החלטתי שאני עוזבת את הבית(לעיר אחרת ) עם 2 הילדים, עברתי התעללות פיזית ומילולית מבעלי , לאחר חודש וחצי הגעתי לדירה ולהפתעתי ראיתי שם בחורה , הנפש שלי מאוד נפגעה כמו סכין ממש פגיעה נוראית שהוא ממשיך הלאה ואפילו יש לו מערכת יחסים בזמן שאני מתמודדת עם 2 ילדים קטנים ובלי מזונות ובלי כלום . מהייאוש כתבתי להורים של אותה ילדה אתם מבינים עם ילדה הוא מסתובב וכתבתי למשפחה שלה ואפילו איימתי עליה בטלפון .... אבל אני לא מבינה אני החלטתי שאני לא רוצה אותו אז למה קשה לי ??? היום אני יודעת שהוא מתחרטת ורוצה שנחזור מה אני צריכה לעשות במידה ויבוא וינסה לנהל שיחה כזאת אני מאוד פגועה אבל התהליך הזה מאוד קשה לי ואני לא רואה את האור שבקצה המנהרה . ובהתחשב בכל הסבל שעברתי אני לא יודעת בכלל אם מגיע לו בחורה כמוני שסבלה ושתקה עד שמיים הגיעו עד נפש....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה - תגובה
יששכר רוטרי06/09/2012שלום לך,
אני אצטט משפט שלך, "אני החלטתי שאני לא רוצה אותו אז למה קשה לי" ???.
זה בדיוק העניין!!! קשה לנו להיפרד מהצד השני כאשר אנו ננטשים, או נבגדים.עד כמה שזה לא רציונלי ומוזר, זה טבעו של האדם, הקנאה מכעיסה אותנו מאוד, ובו בזמן מעוררת את ריגשותינו....
וזה בדיוק מה שקרה לך,.
השאלה אינה אם מגיעה לו בחורה כמוך ש"סבלה ושתקה" (כדבריך)..
כי ברור שלא מגיע לו. השאלה היא למה את ראויה??
לכל אדם בעולם מגיע צ'אנס נוסף, אפילו לבן זוגך...
אם סתם תחזרו לגור ביחד, רגשי הנקם שלך לא ירפו ממך, ואת תחפשי אותו על כל צעד ושעל..
לא תוכלי להתמודד אם הכעסים שלך לבד בעצמך. כי למעשה לא סתם עזבת אותו, הרי ברור שהזוגיות שלכם היתה גרועה..(התעללות פיזית ומילולית-כדבריך)
מאידך, הרשי לי לעזור לכם, לייצר לכם זוגיות טובה, עם שימוש בכלים שלא השתמשתם בהם מעולם...ואז תראי לא רק את האור ב"קצה המנהרה" את תראי שם פרוז'קטור מאיר.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרוטרי
בגידה09/09/2012שלום רוטרי . אני מאמינה שהוא יוכל להשתנות ולקבל " תנאים " חדשים ... איך אני יכולה להיעזר בך ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד
אורן07/09/2012אשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד עם הכאב
אני חשבתי שאני בעל טוב שעובד קשה כדי לפרנס אותה.
ואחרי שגיליתי על הבגידה היא אפילו לא מצטערת או מבקשת סליחה
אני לא מצליח לשנוא אותה
ולא מצליח להתמודד עם הכאב
אנחנו בתהליכי גירושים ואני לא יודע מה לעשות ?????????????
אני לא מצליח לתפקד לא בבית וגם לא בעבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד - תגובה
דליה שוורץ07/09/2012אורן,
אין ספק שבגידה זה דבר מכאיב ואפילו מעליב אבל אני מנסה להבין מדבריך מה פגע בך יותר, האם הבגידה או העובדה שהיא אינה מצטערת על כך.
אתה לא צריך להתאמץ לשנוא אותה אתה רק צריך להחליט אם אתה רוצה להלחם על הזוגיות שלכם או שאתה מוותר. אפשר להתגבר על הפגיעה שבבגידה עם טיפול נכון ומתאים. אם מבינים מדוע זה קרה ופותחים את הבעיות שיש בזוגיות שלכם ומצואים את הפתרונות אפשר להמשיך הלאה לזוגיות טובה יותר ממה שהיתה.
קבל החלטה אם אתה מוכן לצאת לתהליך של ייעוץ זוגי כדי להבין מדוע זה קרה ולעשות שינוי בזוגיות שלכם כדי שהדבר לא יחזור בשנית.
אשמח לסייע בייעוץ.
בברכה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשתי בגדה בי ואני לא מצליח להתמודד - תגובה
יששכר רוטרי08/09/2012שלום לך,
ברור שאינך שלם עם החלטתך להתגרש ממנה, אפילו אינך מסוגל לשנוא אותה....ברור שאינך מסוגל לתפקד בבית ובעבודה. וכל זאת משום שבגידתה עוררה אצלך את הרגשות הרדומים שהיו לך כלפיה...אהבה, תשוקה. קנאה...יש עוד.
אני אומר לך מה לעשות: שאל אותה אם היא מסכימה לייעוץ זוגי קצר בטרם גירושים.
אם היא תגיד כן...אני מקווה שאוכל לחבר ביניכם מחדש.
אם היא תאמר לא!
המשך לכוון הגירושים, כי זה כל מה שנותר לך לעשות. .
זאת ועוד. אתה מוזמן לבוא לייעוץ על מנת שתקבל הכוונה עתידית להימנעות ממצבים טראומתיים שחווית, וכן שתוכל להמשיך ביתר קלות בחייך העתידיים, עם סיכויים טובים יותר לזוגיות מתנמלת.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה בכיוון הנכון
יניב14/09/2012נכון זה כואב ולא נעים. נכון זה מטריף את השכל ומוציא מריכוז - אבל...אתה בכיוון הנכון.
כל בוקר תקום ותגיד תודה שנפטרת ממנה, ושמגיע לך הרבה יותר.
בסופו שלך דבר הזמן יעשה את שלו ואתה תמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חן30/09/2012אם לא אכפת לה אין לך מה לאכול את הלב .אם היה אכפת לה היה מה לשקם. תהיה חזק ותעבור את התקופה הזו בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה - תגובה
דליה שוורץ07/09/2012שלום לך.
כתבת מדוע החלטת לעזוב אבל לא פרטת מה גרם לך פתאום לחזור הביתה.
אני לא יודעת מדוע חזרת ומה הביא אותך לרגע הזה שראית שם אישה אחרת אבל מה שאני כן יודעת מדברייך זה שעברת התעללות פיזית ומילולית והשאלה הראשונה שעולה בי היא מדוע את מוכנה לחזור למקום שבו את עוברת או עברת התעללות. את חוששת משיחה שתבוא לגבי חזרה שלכם כי את פגועה שהוא היה עם אישה אחרת אבל את לא חוששת מכך שאת שוקלת לחזור לגבר אלים הן פיזית והן מילולית שלא שילם מזונות עבור ילדיו.
מה שבעצם קורה לך זה שגילית אישה אחרת התעוררה הקנאה שמחקה את כל הסיבות שבגללן עזבת את הבית מלכתכילה.
הקנאה גרמה לך להתקשר להוריה של הבחורה והקנאה גורמת לך לחשוב על חזרה אליו.
אם את רוצה לחזור לחיות איתו אני מציעה לך קודם כל להחליט אם הוא מגיע לך ואם את מעוניינת באמת לחלוק את חייך איתו. אם התשובה היא כן, תשלחי אותו לטיפול באלימות, בכל עיר יש דרך הרווחה טיפולים מסוג זה ואני מציעה לך לדרוש ממנו את הטיפול הזה כתנאי לחזרתכם לחיים משותפים.
חשוב שתביני שאדם אלים לא נגמל מהאלימות שלו רק כי הוא רוצה לחזור לאישתו. האלימות תעלם לזמן קצר ותחזור שוב מיד כשהשיגרה תחזור.
לאחר שהוא יטפל בבעיה הזאת פנו לייעוץ זוגי כדי לכוון אתכם לדרך של חיים משותפים עם כמה שפחות כעסים ומריבות.
אשמח לסייע באופן אישי.
בברכה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדליה
בגידה09/09/2012היי דליה , אז ככה הגעתי לדירה מפני שהייתי צריכה כמה דברים שהשארתי שם והגעתי גם בשעות שאני יודעת שהוא לא נמצא . החשיבה שלי על חזרה הייתה עוד לפני שבכלל ראיתי מה שראיתי כי ידעתי שאי רוצה עדיין לחזור ולנסות כי בסופו של דבר מאוד קשה לי ביום יום עם הילדים . אני מאמינה שבאמת טיפול מאוד יעזור כאן כי אולי זה הייה הצאנס האחרון שאני ייתן לו עם בכלל . כי אני מאוד פגועה אבל גם מאוד אוהבת וזקוקה לו . יש להוסיף ולציין שהאלימות לא הייתה בנישואים תמיד אבל היא הייתה ולא משנה הכמות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?