מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעלי מתכתב ומפרלרטט עם בחורותמישהי מהמרכז09/09/2012
שלום, אני נשואה שנתיים לבעל אוהב, תומך ובסך הכל די טוב. לפני כשישה חודשים חברה (שאף היא נשואה) פנתה אלי ואמרה לי שבעלי מתכתב איתה בהודעות סמס ובפייסבוק בצורה פלרטטת. היא אמרה לו שהוא חצה את הקווים והוא בתגובה אמר לה שהוא לא מבין מה הבעיה ושסה"כ הוא מדבר בצורה פתוחה. אותה חברה אמרה לי שעוד 5 בחורות אחרות (כולן נשואות וחברות שלי) סיפרו לה שגם איתן הוא מפלרטט והן מרגישות לא נעים מהצורה שבה הוא מדבר ומתכתב איתן.משפטים כמו:"את מגניבה אותי", "אני מחפש פלרטוטים וריגושים" "שלום לך שוברת לבבות" וכו'... אציין שהוא לא עשה משהו מעבר לדיבורים..כמו כן חשוב לציין שבעלי הוא טיפוס "חופר" שאוהב לדבר ולחפור... כמובן שלקחתי את זה נורא קשה, הרגשתי נבגדת, שהוא לא מכבד אותי ,במיוחד לאור העובדה שהוא דיבר ככה עם חברות שלי וגרם לי להרגיש מאוד לא נעים.. בעלי ענה שהוא לא מבין מה עשה לא בסדר, אמר שכנראה יש לו פאק וחוסר הבנה בסיסי באיך מותר ואיך אסור לדבר עם נשים אחרות בהיותו נשוי. אבל מאחר והבין שפגע בי הבטיח שלא ידבר יותר עם בחורות מעבר לדיבורים פורמלים ואפילו התנתק מהפייסבוק. אתמול הייתי צריכה לחפש הודעה ששלחתי לו בפלאפון וראיתי בהודעות היוצאות שהוא ממשיך להתכתב בצורה לא ראויה עם בחורות (2 חברות שלי ועוד 3 שאינני מכירה) אני מרגישה שהאמון נסדק ואינו ניתן לריפוי... אני אובדת עצות. מצד אחד אני אוהבת אותו, מצד שני אני לא מסוגלת לחיות בצורה כזאת. אני מרגישה שהוא משקר לי ושאני כל הזמן צריכה לחיות בחששות. אני מרגישה מושפלת. האם יש שם רפואי לתופעה הזאת?(הצורך בפלרטוטים) האם טיפול יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעלי מתכתב ומפרלרטט עם בחורות - תגובה
סיגלית גלאי09/09/2012שלום לך
סביר להניח שבעלך אוהב את הריגוש שקשור בכיבוש ובחיזור אחר נשים, אין ספק שזה מביך עבורך במיוחד כשמדובר בחברותייך. נראה לי שזאת היתממות לומר שהוא אינו מבין שזה פוגע בך ואין ספק שהתנהגותו פוגעת מאוד באמון וביחסים ביניכם. אם זה יימשך אתם עלולים לשלם על כך מחיר כבד. ולכן מומלץ שתעזרו בייעוץ כדי להבין מה גורם לו להתנהג כך והאם זה קשור ביחסים ביניכם או באופיו. עלייך להיות יותר אסרטיבית בהצבת הגבולות בכל מה שנוגע לזוגיות שלכם. במידה ואת והמשפחה חשובים לו הוא ימצא את הדרך להתנהג באופן מכבד כלפייך ויוותר על קשריו הצדדיים
בהצלחה
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכם. שאלות:
מישהי מהמרכז11/09/2012תודה על תגובתכם. רוטרי - אני לא כל כך מבינה מדוע אתה מייעץ לי לפנות לטיפול אם אתה אומר שהבעיה היא בו? האם לא נכון יותר "להכריח" אותו לפנות לטיפול? סיגלית - למה את מתכוונת כשאת אומרת: "עלייך להיות יותר אסרטיבית בהצבת הגבולות בכל מה שנוגע לזוגיות שלכם."? איך להביא את זה לידי ביטוי? לאיים בלעזוב אותו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתכם. שאלות: - תגובה
יששכר רוטרי11/09/2012שלום לך,
לא ניתן להכריח אף אחד לבוא לטיפול אם הוא אינו רוצה.
הטיפול שאני אתן לך הוא הקניית כלים לשני דברים.
הראשון- שהוא יוכל להתרגש מינית בחברתך ולא בחברת נשים אחרות,
אם זה יקרה אז נפתרה הבעיה.
השני- שבעקבות התנהגות שונה שלך (שאני אדריך אותך), ובאמצעות כלים שעדיין לא השתמשת בהם, הוא עשוי לרצות לבוא איתך לטיפול.
גם באופן הזה ניתן לפתור את הבעיה.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלרטטן
דני11/09/2012שלום לך,
או שבעלך מטבעו פלרטטן שמנסה לחזק את האגו שלו בדרך הזאת,או שהוא יורה לכל הכייוונים בכדי בסופו של יום אחד הפלירטוטים יעבוד למעשים...הכל בא בחשבון השאלה אם את מוכנה לחיות ככה או להעמיד אותו במקומו כמו מול ההודעות שראית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?