מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זה כל כך כואב.ברק12/09/2012
אני וחברה שלי נפרדנו לפני חודש בערך, היא ישר המשיכה הלאה אחרי קשר של מעל שנתיים. אומנם אנחנו בתחילת שנות ה-20 לחיינו אבל כמה אני אוהב אותה...!
היא כבר המשיכה וכן אולי שרמוטה ספק זונה, מה אני צריך את זה וכו'...
איך עוברים את החרא הזה? אני מנסה להתחמק מזה כל הזמן במחשבות שלי והנה אני נזכר בא ולדעת שיש מישהו שמתעסק איתה והיא איתו והיא ישנה אצלו וכו'... זה כבד לי.
לא יודע מה לעשות ואיך לעקל את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה כל כך כואב. - תגובה
דליה שוורץ17/09/2012ברק שלום,
אני מסכימה איתך, פרידה זה כואב, אין ספק בכלל שזה תהליך לא פשוט שמכווץ את הלב ומרטיב את העיינים, אבל זה גם סוג של כאב שעובר, לזמן יש משמעות מאוד גדולה בתהליך של פרידה. אני יודעת שהמחשבה עליה עם מישהו אחר כרגע נראית בלתי נסבלת אבל בשלב מסויים הכאב הופך לכעס ואחרכך לאט לאט גם אפשר לשים את זה בצד ולהמשיך הלאה. כל אחד בקצב שלו.
אין תרופת קסם להתמודדות עם פרידה וזה תהליך כואב שאין מנוס ממנו וצריך לעבור אותו. ככל שתמלא את הזמן שלך בחברים ובפעילות עם אנשים כך יהיה לך פחות זמן לחשוב על זה ולכאוב את כאב הפרידה. צא לרקוד עם חברים וחברות צא לבלות בכל דרך שאתה אוהב ואולי גם תוך כדי תראה משיהי נחמדה שתעזור לך להמשיך הלאה.
תמיד תזכור שללב שלנו יש תכונה מדהימה - מצד אחד הוא מתרסק לחתיכות קטנות קטנות אבל הוא גם ידוע לאסוף את החתיכות האלה ולתפקד שוב כמו חדש ולאהוב בעוצמה גדולה..
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לברק שכתב ב-12-9
תיתי20/09/2012היי ברק, הזדהיתי עם כל מילה שכתבת..עברתי דבר דומה.נזרקתי אחרי 4 שנים הוא מצא אחרת תוך כדי שהיה איתי.זה משגע אותי-שהם יחד ונהנים.ואני סובלת מנסה כל יום להתמודד עם הטרואמה הזאת. אני אשמח לדבר איתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?