מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאיזה גוף לפנות לקבלת גירושים?אורי13/09/2012
קראתי באתר עו"ד מתמחה שנשים יקבלו יחס טוב והוכן יותר בבית המשפט לענייני משפחה. אני לא מנוסה בעניינים כאלו. מה סמכויות בית המשפט? האם אפשר באמת להתגרש ללא בית הדין הרבני? האם באמת זה נקבע על פי מי שניגש ראשון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאן לפנות
יניב14/09/2012כעיקרון אתה צודק. נשים יקבלו יחס יותר טוב ולפעמים מפלה בצורה קיצונית בבתי המשפט לענייני משפחה. לדוגמא ברמת גן חסר לך אם תיפול לידיים של נשיאת בית המשפט טובה סיוון, ובתל אביב במחוזי לידיים של השופטת שטופמן. שתיהן פמיניסטיות מוצהרות ופשוט הלך עליך ולא משנה מה.
להתגרש במדינה שלנו לא ניתן ללא בית הדין הרבני וללא הסכמת האשה שלך. הם הגוף המוסמך לכך ובסופו של יום תצטרך לעבור דרכם גם אם התחלת את ההליך בבית הדין לענייני משפחה. לגבי הסכמת האשה, גירושין זה טקס דתי שחייב להתקיים במעמד שני הצדדים. בלי זה אי אפשר להתגרש. אם אשתך לא מסכימה לבוא לבית הדין - אין גט!! בעבר לבית הדין לא היו שיניים, היום יש להם אפשרות להטיל סנקציות כמו עיקול על חשבונות, עיכוב יציאה מהארץ וכו' אבל כשתגיע לגשר תעבור...
לגבי שאר הדברים ששאלת, העצה שלי אליך היא כזו:
1. מנסיון שלי - קח לך את עו"ד הטוב ביותר שאתה יכול להרשות לעצמך ואל תתפשר כי זה יעלה לך ביוקר. לקרוא באינטרנט זה נחמד, עו"ד טוב ומנוסה זה חובה!
2. תשמור את כל הכוונות שלך בסוד מפני אשתך ואל תעיז לחשוף אותן בפני אף אחד. תסגור את כל המהלכים שלך בצורה דיסקרטית עם עו"ד ותפעל לפי תוכנית הפעולה שלו. במידה ואשתך תגלה משהו היא יכולה להקדים אותך. היא יכולה להבריח כספים, היא יכולה לפתוח בהליכים לפניך, ואפילו יכולה להגיש תלונת שווא על אלימות במשפחה במשטרה ולזרוק אותך מהבית תוך 5 דקות.
קראתי באתר עו"ד מתמחה שנשים יקבלו יחס טוב והוכן יותר בבית המשפט לענייני משפחה. אני לא מנוסה בעניינים כאלו. מה סמכויות בית המשפט? האם אפשר באמת להתגרש ללא בית הדין הרבני? האם באמת זה נקבע על פי מי שניגש ראשון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אורי26/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה גוף לפנות לקבלת גירושים? - תגובה
דליה שוורץ17/09/2012אורי שלום,
התשובה שלי אליך חד משמעית: לפנות לעורך דין טוב!!!
אל תנסה לעשות את הדרך הזו לבד כי הצד שני לא יחכה לך שתלמד את הנושא.
יש שתי דרכים לעשות זאת:
1. לקחת עורך דין משותף לשניכם זה גם יחסוך לכם עלויות בצורה משמעותית וגם הדרך לפרידה תיהיה נעימה יותר אבל חשוב לי לציין שזוג שנמצא בכעסים מאוד גדולים ובמלחמות, לא ממש יצליח לעשות זאת עם עורך דין משותף למרות שזה עדיף.
2. קח לך עורך דין טוב וחזק שיודע את העבודה והוא כבר ידע בדיוק לאן לפנות ומי מקבל עדיפות וידע לפעול בהתאם.
אוכל להמליץ לך על עו"ד מעולה מאזור המרכז שיכול לשמש לשתי האופציות, גם להסכם משותף וגם לייצג אותך לבד.
אם תרצה אשמח לתת לך את הטלפון.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורי26/09/2012אלך ל"עשות חושבים"..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?