פרידה ואכזבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה ואכזבה
    מתנחלת
    19/09/2012

היי, אני בת 27 ועד לפני שבועיים יצאתי עם גבר שחשבתי שהוא הבחור שאמשיך איתו את חיי, יש בו משהו שלא נתקלים בו בכל יום: צניעות, אהבה ללא גבולות למשפחתו,נאמנות ופשטות. יצאנו במשך שנתיים בזמן הזה עברנו הרבה דברים: הוא סיים תואר וישב זמן רב מובטל בבית, אני התחלתי ללמוד. במהלך הקשר רצינו לעבור לגור ביחד אך מבחינה כלכלית לא יכולנו להרשות לעצמנו עד למציאת עבודה מהצד שלו. לפני כחודשיים הוא מצא עבודה ומשם הקשר החל להדרדר, הוא התחיל לזלזל ולא להעריך את מי שאני ומה שעשיתי בשביל הקשר, הוא היה חוזר מהעבודה חסר סבלנות כלפיי וכמעט ולא השקיע בזוגיות- כל הזמן רצה לשבת בבית ולהיות עם המשפחה שלו, לאט לאט התחלתי להבין ולהפנים שלא משנה מה אעשה, ונתתי 200% אם לא יותר, הקשר דעך יותר ויותר, עד שמים הגיעו עד נפש ולא יכלתי להמשיך הלאה. באותו יום לא הצלחתי לישון כל הלילה וכשקמתי בבוקר הייתי סהרורית ונסערת, כי הבנתי שעשיתי הכל. כל הבוקר ישנתי, קמתי ובאחד הרגעים שישנתי חלמתי על סבתא שלו (מה שבחיים לא קרה), בחלום היא קוראת לי לבוא אליה והיא מנסה להגיד לי משהו רק שבדיוק היה לי טלפון שהעיר אותי, כמובן שהוא היה בטלפון, החלטנו להפרד וביקשתי ממנו לא להתקשר יותר אם הוא מכבד אותי כי אינני מעוניינת לראות/לשמוע ממנו.
    ובאמת כך היה לא שמעתי ולא ראיתי סימן, כמובן שזה היה קשה אבל בהשלמה. אך ברגע זה (שבועיים לאחר הפרידה) גיליתי שסבתא שלו מסתבר נפטרה יום אחרי שנפרדנו, הסבתא שראיתי בחלומי, הסבתא שגידלה אותו והוא כלכך אהב אותה, ואני מרגישה כל כך רע, מתוסכלת, חסרת אונים, רוצה הכי בעולם להיות שם בשבילו, הלב שלי לא עומד בזה. וכמובן שאני מאוד אוהבת את משפחתו (אימא שלו הייתה כמו אימא בשבילי)...מה עושים במצב כזה? החברים והמשפחה אומרים לי שאני לא יכולה לעשות כלום כי אני כבר לא חלק מהחיים שלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה ואכזבה

הוספת תגובה

• פרידה אז סופית

נעם
    21/09/2012

אומנם הדברים קרו בסמיכות אדירה אחד לשני
    אבל מניסיון רע ומר ואת עוד אמרת לו שאת לא רוצה שום קשר איתו מעבר
    כשנפרדים אז נתק טוטאלי , אם רוצים באמת להמשיך הלאה אסור לדעת כלום על מה שקורה עם האחר -הוא מת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה ואכזבה - תגובה

סיגלית גלאי
    23/09/2012

שלום לך,

למרות שהקשר נגמר ביניכם אין זה אומר שאת לא יכולה להביע דאגה ואכפתיות כלפיו וכלפי אמו, אני לא מוצאת סיבה שלא תבקרי אותם ותביעי תנחומים.
    ונניח שיתפתח קשר מחודש בעקבות זאת, כל שעלייך לחשוב הוא האם את מעוניינת בכך? במידה ולא תרצי, אני בטוחה שתדעי להגיב בהתאם.

בהצלחה
    גלאי סיגלית
    ייעוץ זוגי בדרום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו