האם בעלי בוגד???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בעלי בוגד???
    ליה
    20/09/2012

תפסתי את בעלי בשיחת טלפון ושמעתי שהוא אומר למישהיא אני מת עליך , חולה עליך, על תדאגי הכל יהיה בסדר, (ועליי)״היא עושה לי את המוות״,אני מצטער על כל השנים ששרפתי,יש לציין שאנחנו נשואים 20 שנה, לא הכל הלך חלק אבל בחיים לא האמנתי שהוא ידבר עם אשה ככה, אמרתי לו ששמעתי , והוא בכה שמצטער ובחיים לא שכב...אני לא מאמינה לו, ואני מרגישה טיפשה שאני נשארת איתו, יש לו קוד בפלאפון,אין לי ספק שהם בקשר עדיין, היא גם נשואה , ואני יודעת מי זאת ואיך קוראים לה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בעלי בוגד???

הוספת תגובה

• האם בעלי בוגד בי?

דני
    20/09/2012

שלום לך,
    ממה ששמעת ברור שבעלך מנהל רומן ,האם בעקבות הרומן הוא רוצה לפרק את המשפחה? אני ממש לא חושב.תעשי לו ולא סרט כולל ליידע את בעלה ככה שהם לא יעיזו יותר להמשיך בקשר..
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם בעלי בוגד?תגובה

חן
    30/09/2012

ברור שכן.אל תהיי טיפשה.לגלות פעם שניה זה יותר קשה. תאמיני לי מנסיון. אל תסמכי עליו. ואם את ממשיכה איתו כל הזמן תבדקי אל תרפי!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו