מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה.שירי20/09/2012
הייתי בקשר 4 שנים עם בחור.אני בת 39-בהתחלה יצאנו ואחר כך הפכנו ליזיזים (אבל היה שם רגש יותר מצידי ופחות מצידו)אבל נקשרנו מאוד. לפני כמה ימים הוא עזב אותי לטובת אחרת.ידעתי שפעם היום הזה יגיע. הוא הכיר מישהי שהרגיש ניצוץ איתה.רק כשזה נגמר הבנתי כמה קשה לי הפרידה.במהלך השנים ניסיתי לקרב אותו אליי ללא הצלחה. אני מודעת לכך שהקשר לא היה בריא ואני צריכה לבנות את עצמי מחדש. עם זאת אני אוכלת את עצמי שהוא נמצא איתה עכשיו ועוברים לי כל הסרטים בראש.וקשה לי שאיבדתי אותו. האם יש סיכוי שהוא עוד יחזור אלי מתישהו וייצור קשר?הפרידה ביננו הייתה מכוערת מאוד. נ.ב.-אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם אחר...אבל בכל זאת אני רוצה תשובה לשאלה.יש סיכוי אולי שיבין בעתיד שהוא צריך להיות איתי?ויתקשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 39 ויזזי ?
נועם20/09/2012לשם את שואפת ? בגילך המופלג ? יזיזות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה. - תגובה
סיגלית גלאי23/09/2012שלום שירי
לא נעים לומר אבל, לאור התיאור שלך לא נראה שהוא יחזור מכיוון שמלכתחילה היחסים ביניכם היו חד צדדיים ויחסי נוחות מצידו. ארבע שנים הם לא מעט זמן, אם הוא היה מעוניין לבסס את הקשר איתך זה כבר היה צריך לקרות.
כואב, אבל חבל על הזמן והאנרגיות שאת משקיעה במחשבות עליו, דאגי לעצמך, המשיכי הלאה חפשי קשר עם אדם שיהיה מעוניין בך באותה מידה שאת תהיי מעוניינת בו, זו אהבה ראויה לשמה.
בהצלחה,
גלאי סיגלית ייעוץ זוגי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?