שאלה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.
    שירי
    20/09/2012

הייתי בקשר 4 שנים עם בחור.אני בת 39-בהתחלה יצאנו ואחר כך הפכנו ליזיזים (אבל היה שם רגש יותר מצידי ופחות מצידו)אבל נקשרנו מאוד. לפני כמה ימים הוא עזב אותי לטובת אחרת.ידעתי שפעם היום הזה יגיע. הוא הכיר מישהי שהרגיש ניצוץ איתה.רק כשזה נגמר הבנתי כמה קשה לי הפרידה.במהלך השנים ניסיתי לקרב אותו אליי ללא הצלחה. אני מודעת לכך שהקשר לא היה בריא ואני צריכה לבנות את עצמי מחדש. עם זאת אני אוכלת את עצמי שהוא נמצא איתה עכשיו ועוברים לי כל הסרטים בראש.וקשה לי שאיבדתי אותו. האם יש סיכוי שהוא עוד יחזור אלי מתישהו וייצור קשר?הפרידה ביננו הייתה מכוערת מאוד. נ.ב.-אני יודעת שאני צריכה להמשיך עם אחר...אבל בכל זאת אני רוצה תשובה לשאלה.יש סיכוי אולי שיבין בעתיד שהוא צריך להיות איתי?ויתקשר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.

הוספת תגובה

• בת 39 ויזזי ?

נועם
    20/09/2012

לשם את שואפת ? בגילך המופלג ? יזיזות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה. - תגובה

סיגלית גלאי
    23/09/2012

שלום שירי

לא נעים לומר אבל, לאור התיאור שלך לא נראה שהוא יחזור מכיוון שמלכתחילה היחסים ביניכם היו חד צדדיים ויחסי נוחות מצידו. ארבע שנים הם לא מעט זמן, אם הוא היה מעוניין לבסס את הקשר איתך זה כבר היה צריך לקרות.
    כואב, אבל חבל על הזמן והאנרגיות שאת משקיעה במחשבות עליו, דאגי לעצמך, המשיכי הלאה חפשי קשר עם אדם שיהיה מעוניין בך באותה מידה שאת תהיי מעוניינת בו, זו אהבה ראויה לשמה.

בהצלחה,
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו