האם לסמוך עליה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לסמוך עליה
    יוסי
    23/09/2012

אני גרוש, במערכת יחסים מזה שמונה חודשים, אוהב מאוד את בת זוגי, אתמול ראיתי הודעה שהיא קבלה ובו גבר מתאר לה את מה הוא היה עושה לה......... ויש לציין כי היא היתה שותפה מלאה בשיחה ובתאור, כששאלתי אותה לפשר השיחה התשובה שלה היתה "זה היה סתם....", עד אתמול האמנתי לחברתי בעיניים עצומות ואני חש נבגד, ממש לא הייתי רוצה לפרק את הקשר, אם זאת האמון שלי בה נפגע, אם יש למי מכם/ן עצה חכמה אשמח לקרא אותה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לסמוך עליה

הוספת תגובה

• האם לסמוך עליה - תגובה

יששכר רוטרי
    23/09/2012

ליוסי,
    לא רק שיש עצה, קיים אף פתרון שיכול להפוך את ה"לימון ללימונדה" - לידיעתך!!
    מרגע שהאמון שלך בה נפגע, זה רק ילך וידרדר יותר ויותר,...כאשר היא תהיה משוכנעת שכבר אינך מאמין לה...כפי שאתה מתאר במכתבך, או אז לצערי...ההמשך יהיה לא רק תאור של "מה שהוא יעשה לה"...,
    ומבחינתה זה לא כבר יהיה רק סתם....זה יהיה אמיתי!!
    ואם לא עם הגבר ההוא, אז זה יקרה עם גבר אחר.
    והרי אתה אינך רוצה לפרק את הקשר.
    על כן צור עימי קשר, ואני אדריך אותך כיצד לפתור את הבעיה.
    רוטרי יששכר סקסולוג ומטפל זוגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברתי בגדה בי

דני
    26/09/2012

תגיד לי אתה רציני?! "לא רוצה לפרק את הקשר"? אז תישאר שם למה אתה כותב הודעה? אם אתה כזה טמבל שבת זוגתו מדברת/מתכתבת מול העיניים שלך על מה יעשו לה ואיך יעשו לה וכמה יעשו לה ואתה מתנהג כמו אימפוטנט אז אין הרבה מה לומר לך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו