האם לחשוד באשתי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לחשוד באשתי?
    בעל
    24/09/2012

שלום רב. עד עתה שמרתי בליבי. אך כנראה קשה לי לנצור זאת בלב. יש לי אשה נהדרת, נאמנה לבית, אישה טובה אמא לתפארת. טיפוס ביתי. יש משהו לדעתי חורג אצלה ואולי יש טעם לחשוד? איני יודע... .ביתי היתה תלמידה מצטיינת, לאחרונה ירדה בלימודים בגלל אהבה נכזבת, ובזכות המחנך הכיתה שלה שלקח אותה לידים, ועזר לה להתגבר על המשבר במהרה וגם עזר לה בלימודים בלי שום תמורה הוא ממש העריץ אותה, היא חזרה לעצמה.אשתי והוא ניהלו מידי פעם שיחות טלפון (ושמעתי זאת) הכל לגבי הילדה . ולפעמים המחנך דיבר איתה באופן כללי על הבי"ס ועל ההורים והתלמידים, היה יותר מידי פתוח אליה והיא אליו. השיחות זרמו שנמשכו אפילו לעיתים כשעה. בסוף השנה הוא פירט לה מה עשה עבור ביתנו, היא סיימה את השיחה איתו במשפט: "מגיע לך אלף נשיקות". גם אם היא לא תיזום, האם נראה לכם הגיוני שאמא של תלמידה תדבר כך לפני מחנך? מה הוא עלול לחשוב שהיא מתחילה איתו?? הרי לפני היא בחיים לא ביטאה כך. מאז שסיימו לימודים לא שמעתי שהיא מדברת איתו, אבל נראה לי הכל מוזר. מה דעתכם על ההתנהגות של אשתי? האם היה עלי להוכיחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לחשוד באשתי?

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה-תודה.

שירה
    28/09/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לחשוד באשתי? - תגובה

סיגלית גלאי
    28/09/2012

שלום לך,
    אני מתרשמת שלא מדובר כאן בהתנהגות שאינה הולמת, אתה מציין שהם דיברו לעיתים קרובות בנוכחותך, מטבע הדברים אנשים מתקרבים ומרגישים פתוחים יותר זה לזו. גם השימוש ב"אלף נשיקות" הוא ביטוי שגור שמרבים להשתמש בו בשביל להביע הערכה. ובכל זאת, אם אתה חש לא נוח עם הסיטואציה, אין סיבה שלא תשתף את אשתך במחשבות וברגשות שלך, ולו בשביל שתנקה את עצמך מרגשות שליליים חבל שיתפסו תאוצה.

חג-שמח
    סיגלית גלאי ייעוץ זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו