חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות
    מ
    29/09/2012

אני נשואה מזה 23 שנים ומאוד רוצה להיפרד אך מפחדת ממה שיהיה יש לציין כי יש לי 3 ילדים אודה להצעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

• חששות - תגובה

סיגלית גלאי
    02/10/2012

שלום לך,
    אני מבינה את חששותייך ובצדק, לפרידה יש השלכות רבות, ולכן כדאי שתבדקי את כל ההיבטים לפני שאת מקבלת החלטה כל כך משמעותית.
    למשל: האם בעלך יבין ותהיה פרידה שקטה והדדית או שיהיו מאבקי כוח? מה יהיה סידור המגורים? האם תסתדרי באופן עצמאי מבחינה כלכלית? כיצד יגיבו הילדים? ככל שהילדים בוגרים יותר יש פחות צורך להתמודד מבחינה טכנית, אבל רגשית בוודאי שגם להם יהיה מה לומר, האם יש בך את הכוחות להתמודד גם בחזית הזאת?
    האם יהיו לך גורמי תמיכה במשפחה, חברים שיסייעו לך להתמודד בשלבים הראשונים?

בהצלחה,
    גלאי סיגלית ייעוץ זוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מ חוששת

נכס
    02/10/2012

היי מ לא הבנתי מה זה " מאד רוצה להיפרד אך מפחדת" את צריכה לשבת עם עצמך ולעשות "חשבון"
    א להיפרד מה יצא לי {גם כלכלית}
    ב להישאר ולחיות מתה
    לדעתי אם כבר הגעת לפורום זה זה שאת כבר רוצה להיפרד אז לכי דברי עם אחת החברות הכי קרובות שלך והיתיעצי איתה אם אני הייתי צריך ליעץ לך אז לא לפחד אתם לא הזוג הראשון שיפרד או לקחת פסק זמן אחת מהשני ולחשוב מה יהיה כללית ולא לחשוב רק על הילדים בהצלחה:}

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו