מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עצבותצ'יקה04/10/2012
לאחרונה התחלתי לשאול את עצמי מה עדיף..?
לא לפרק את המשפחה ולהישאר בשביל הילדים, לשים את מסכת האושר ולחיות.
או
לפרק את המשפחה בידיעה של פירוק טוטאלי, אבל כל המסכות יישארו בארון...
מה חשוב יותר?
אושרם של הילדים
או האושר שלי.... ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצבות - תגובה
יששכר רוטרי04/10/2012שלום צ'יקה
שאלתך היא שאלת מליון הדולר, אלא ב'הפוכה'.. אף אחד לא מרוויח!!!...שכן כל פתרון שתבחרי בו את יוצאת מופסדת וכן אף הילדים. אם פרקת והילדים נשארים איתך, מצבך הכלכלי עלול להיקלע לקשיים, והילדים לא יהיו מאושרים ללא אביהם. אם נשארת ושמת מסכה של אושר, את תהיי מתוסכלת ללא גבול עד שתתמרדי ובצדק..ילדיך אף הם לא יהיו מאושרים בחברת אם שמזייפת את ריגשותיה...הם ירגישו ויסבלו כל אחד בדרכו. ועוד לא הזכרנו את בן הזוג... היכן הוא יהיה בתמונה? וכיצד הוא יגיב ויפעל בכל המצבים שיקרו לפניו?
על כן שאלה זו אינה רלוונטית!!
אבל אולי ישנה גם אפשרות אחרת...בן הזוג הזה שלך הוא הבן אדם שבחרת בו בזמנו, אולי גם אהבת אותו...וכיום נוכחותו כה מעיקה עליך..
אם נניח שיש איזה שהוא קסם שיאפשר לך להרגיש כלפיו כמו פעם, או קצת כמו פעם, הרי ששאלתך היתה מיותרת, כי הפתרון היה ברור. אז אולי יש ...
אני מייעץ לך ייעוץ זוגי מתוחכם (לא בנאלי).. אם הצלחתם? שניכם הרווחתם!...אם לא הצלחתם, גם כן הרווחת, כי לא תצטרכי מסכות, מצפונך יהיה נקי כי ניסית, ואני אוכל גם לגשר ביניכם להיפרדות קלה וללא מטענים.
רוטרי יששכר מטפל זוגי ומיני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל...
צ'יקה04/10/2012תודה!
דברים אלו מובנים לי מאד, אבל כמו שאתה יודע כל משפחה וחבילתה.
הלוואי והיינו יכולים ללכת לייעוץ, אבל בעלי הוא לא מאלו שמקשיבים, או המייעץ בעצמו
לכן קשה לו לקבל דברים אחרים שמישהו יגיד. אין מצב שהוא ילך.
הנושא המשפחתי שלנו מאד מורכב , אני עדיין אוהבת אותו והוא אותי
אני לא רוצה לעזוב מחוסר אהבה, אלא מאהבה בשפע.
הוא פשוט החליט דברים בחיים שלא מקובלים עליי. ניסיתי ולא הצלחתי לקבל אותם.
ולטענתו זה המצב הקיים ואין לשנותו גם אם מדובר בזה שאני אלך. זה המחיר
מורכב.. מאד וקשה לי מאד. אני מרגישה שאני חיה חיי עצבות כרגע ולא רואה את השביל הנכון לצעוד בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.. אבל... - תגובה
יששכר רוטרי04/10/2012אינך חייבת לבוא לייעוץ איתו, אם הוא מסרב, את מוזמנת לבוא לבד,
עדיף בידיעתו, אך אם לא ניתן, אז אפשר גם ללא ידיעתו.
זאת אינה היעילות המרבית לפתרון בעיות, אך כבר פתרתי בעיות קשות בזוגיות באופן הזה.
חבל על הסבל שלך...
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?