שבורה , אנא אמרו דעתכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבורה , אנא אמרו דעתכם
    מישהי שבורה
    04/10/2012

אנחנו זוג מאורס ממש לפני חתונה.
    אני בת 28 הוא 30. יחד כבר שבע שים ומאוד אוהבים. התגברנו על המון מכשולים בתחילת הקשר כמו בעיות מצד משפחתי - שלא רצתה בו ומשפחתו המתערבת.
    למרות כל הדעות של הסביבה שאני מלומדת והוא לא והוריו גרושים ושלי לא .... החלטנו להישאר יחד.
    אתמול לצערי הרב מצאתי תעודת זהות של מישהי בארון שלו. שאלתי אותו מה זה והוא אמר שמצא את זה ברחוב. חשדתי , איתרתי אותה והיא סיפרה לי כך משך שעה בפלאפון- שפגשה אותו במועדון, הייתה שיכורה כלוט והוא פנה אליה פנייה יזומה והציע לה עזרה- לקח אותה אלינו הבייתה (בזמן שאני מחזיקה את היד לדודתי ז"ל שהיה לה סרטן......) , הציע לה המון כוסות מים, כדור אקמול ולטענתה- שכבה בספה בסלון כמה שעות כאשר הוא שם לה מוסיקה שקטה (רומנטי נכון???....) ושימו לב- לטענתה הוא לא גע בה , אמר לה שיש לו חברה שהוא מאוד אוהב ועומדים להתחתן. שכנועים של שעה בפלאפון ביני לבינה והיא נשבעת שלא נגע בה....
    יצויין שוב שהוא שיקר ואמר שסתם מצא את התעודה בזמן שהיא היתה אצלי בבית.
    בקיצור - אכלתי אותה ואין מוצא... נתתי לו פריוילגיה לצאת עם חברים והוא הביא לביתי בחורה.
    מה עושים לדעתכם??? אשמח לשמוע הרבה אנשים כי אני חסרת אונים כרגע??
    תודה לכולם...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שבורה , אנא אמרו דעתכם

הוספת תגובה

• דוחה

י
    07/10/2012

שקרן נשאר שקרן תברחי כמה שיותר מוקדם חיים בחשדות אינם חיים מניסיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו