הסוד הכמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסוד הכמוס
    אב בעל כורחו
    04/10/2012

את הסוד הכמוס -כנראה אשא עד הקבר לפני כ3 עשורים הסתבכתי בהרפתקה רומנטית והפעם בניגוד לפעמים הקודמות הייתה התוצאה ממשית-נולדה בת בניגוד לרצוני . בהיותי בעל משפחה התחננתי להפסיק את ההיריון איימתי שאנטוש את הבת ללא הצלחה . נאלצתי להצהיר על אבהות- בשלב מוקדם חשפתי את הסוד לבני משפחתי ובמקביל ניתקתי את הקשר עם האם והבת. ניתקתי את הקשר אך ייסורי המצפון ותחושות האשמה כלפי הבת שנטשתי אינם מרפים ממני אינם נותנים לי מנוח ומעסיקים אותי לעתים קרובות ובעצמה אדירה . כמה אנרגיה נפשית אני משקיע בעיסוק הזה.-איזה עומס אני נושא מה עושים? כיצד ניתן להשתחרר מתחושות אלו לפצות את הבת מבלי לפגוע במשפחתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסוד הכמוס

הוספת תגובה

• הסוד הכמוס - תגובה

דליה שוורץ
    07/10/2012

שלום לך,
    אתה רוצהל אכול את העוגה להשאיר אותה שלמה ולא לעלות אפילו גרם אחד... אין אפשרות כזו.
    מה שקרה לפני 30שנה לא יכול להשתנות היום. הדבר היחיד שנמצא בשליטתך כרגע זו ההחלטה מה לעשות בנושא.
    אתה מדבר על ייסורי מצפון ועל הרצון לפצות אך אתה לא רוצה לפגוע במשפחה, אתה צריך קודם כל להחליט אם אתה מעוניין למצוא את הבת שלך. אם אתה רוצה זאת אתה צריך לקחת בחשבון שיהיו בני משפחה שיכעסו עליך אך עדיין זו החלטה שלך. מה חשוב לך יותר, לנקות את המצפון שלך או ללכת עם הסוד הזה עד סוף ימך.
    אתה גם צריך לקחת בחשבון שאותה ילדה שלך שהיום היא כבר בת 30 לא ממש תקבל את סליחתך בהבנה, בכל זאת התכחשת לה כל חייה...
    יש לך שתי אפשרויות:
    1. לכנס את בני משפחתך ולשתף אותם בסוד שלך, לשתף אותם בקושי שלך עם התחושה הזו ועל כוונתך לחפש את ביתך
    2. להמשיך להתייסר ולשמור את סודך.

שים לך ליד כל אפשרות את היתרונות והחסרונות וקבל החלטה.. לאחר קבלת ההחלטה - צא לדרך ....
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו