מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך להתנהג מושך לגבי חדירהרותם05/10/2012
עברתי בעבר ניתוח תחתון לשינוי מין שבמהלכו נכרת איבר מיני הזיכרי ויצרו לי ואגינה. התחרטתי, ואני רוצה כגבר למצוא בחורות. הבעיה שאני לא מושך אותן ולכן הן לא נכנסות איתי למערכת יחסים מלכתחילה, והספרים והעצות הקיימות הם לזגות, ואצלי אין מערכת יחסים והעצות שאני צריך הם איך ליצור מערכת יחסים עם בחורה ולצורך כך צריך למשוך אותה. בחורות לא נמשכות אלי כי אין פין ובדייט ראשון, שני ושלישי באיזשהו שלב שבו מגיעים יחסי מין הן רוצות להינות מחדירה כפי שהן נהנו עם גברים קודמים וכפי שהן שומעות שאחרות נהנות מחדירה. לי אין פין אז זו בעיה. הלכתי לסקסולוג והוא אמר לי לקנות סטארטאון (דילדו שמלבישים אותו) אבל זה הפתיע בחורות והן דחו אותי וחלקן הודו במפורש שהן רוצות את האיבר האמיתי של הגבר ולא דילדו. רציתי לדעת איך להתנהל התנהלות מושכת לגבי חדירה בנסיבות שלי בשלבים ההתחלתיים של דייטים ראשונים שבחורה לא תדחה אותי בגלל חוסר מסוגלות לקבל ממני חדירה מאיבר מין אמיתי (כי אין לי) ? קניתי ספרים מהי היא רוצה, סודות הפיתוי, איך לגרום לה לרדוף אחריה, והעצות לא דיברו על איך מתנהגים בנסיבות שלי כדי לשדר התנהגות מושכת לגבי חדירה. תודה לכל עצה/הפניה לספר/מאמר... שנה טובה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להתנהג מושך לגבי חדירה - תגובה
יששכר רוטרי05/10/2012שלום רותם,
יקשה עליך מאוד (אם בכלל) ליצור קשר מיני עם בחורות בתור גבר לשעבר, וגם ללא פין.
הסיכוי היחיד שאני רואה כרגע, הוא ליצור קשר עם נשים לסביות כאשר אתה מציג את עצמך כאשה בהווה....זה לא קל, אך איני רואה בשלב זה אפשרות אחרת.
רוטרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?