איך להתנהג מושך לגבי חדירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתנהג מושך לגבי חדירה
    רותם
    05/10/2012

עברתי בעבר ניתוח תחתון לשינוי מין שבמהלכו נכרת איבר מיני הזיכרי ויצרו לי ואגינה. התחרטתי, ואני רוצה כגבר למצוא בחורות. הבעיה שאני לא מושך אותן ולכן הן לא נכנסות איתי למערכת יחסים מלכתחילה, והספרים והעצות הקיימות הם לזגות, ואצלי אין מערכת יחסים והעצות שאני צריך הם איך ליצור מערכת יחסים עם בחורה ולצורך כך צריך למשוך אותה. בחורות לא נמשכות אלי כי אין פין ובדייט ראשון, שני ושלישי באיזשהו שלב שבו מגיעים יחסי מין הן רוצות להינות מחדירה כפי שהן נהנו עם גברים קודמים וכפי שהן שומעות שאחרות נהנות מחדירה. לי אין פין אז זו בעיה. הלכתי לסקסולוג והוא אמר לי לקנות סטארטאון (דילדו שמלבישים אותו) אבל זה הפתיע בחורות והן דחו אותי וחלקן הודו במפורש שהן רוצות את האיבר האמיתי של הגבר ולא דילדו. רציתי לדעת איך להתנהל התנהלות מושכת לגבי חדירה בנסיבות שלי בשלבים ההתחלתיים של דייטים ראשונים שבחורה לא תדחה אותי בגלל חוסר מסוגלות לקבל ממני חדירה מאיבר מין אמיתי (כי אין לי) ? קניתי ספרים מהי היא רוצה, סודות הפיתוי, איך לגרום לה לרדוף אחריה, והעצות לא דיברו על איך מתנהגים בנסיבות שלי כדי לשדר התנהגות מושכת לגבי חדירה. תודה לכל עצה/הפניה לספר/מאמר... שנה טובה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך להתנהג מושך לגבי חדירה - תגובה

יששכר רוטרי
    05/10/2012

שלום רותם,
    יקשה עליך מאוד (אם בכלל) ליצור קשר מיני עם בחורות בתור גבר לשעבר, וגם ללא פין.
    הסיכוי היחיד שאני רואה כרגע, הוא ליצור קשר עם נשים לסביות כאשר אתה מציג את עצמך כאשה בהווה....זה לא קל, אך איני רואה בשלב זה אפשרות אחרת.
    רוטרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו