מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה בעיקר מהייבט הגבריחנית07/10/2012
איני מבינה מה יוצא לגבר כבן שישים המכיר אותי מקרוב כשפוגש אותי לקרוא לי "יפיופה" הרי שנינו אנשים נשואים, האם גבר מכנה כך רק סתם בשביל לעשות לי טוב על הנשמה או יתכן ויש משהו מסתתר מאחורי זה, הוא מכנה אותי כך כבר מעל שנה כשפוגש אותי פתאום פתאום צועק" יפיופה, מה נשמע, מה חדש" וכו', הרי יודע את שמי, מה יוצא לו מיזה??? אני לא משתפת פעולה בחיים לא אבגוד בבעלי. אז מדוע???? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה
שירה13/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליפיופה
אלמוני פלוני13/10/2012שלום,
הוא פשוט מתחיל איתך. העניין הוא שבגלל גילך קשה לך עם הדרך הזו שהיא בנינו קצת זולה.... אבל תתיחסי לזה כמחמאה שזו תהא צרתי תאמיני לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלמוני פלוני13/10/2012לא נכון, מדובר בזלזול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בעיקר מהייבט הגברי - תגובה
דליה שוורץ21/10/2012חנית,
לא כל מי שקורא לך יפיופה מתחיל איתך. אולי זאת הדרך שלו להיות נחמד אלייך, או אולי זו הדרך שלו להרגיש צעיר או אולי הוא מרגיש צעיר בנפשו ומרשה לעצמו לקרוא לך כאילו שאת אחת מהחברה שלו.
אני לא בדיוק יודעת מה טיב מערכת היחסים בינכם ואיך יש בינכם קשר אבל אם זה ממש מפריע לך אז גשי אליו ותגידי לו בשקט בעדינות שלא נח לך עם זה. האפשרות השנייה להתייחס לזה כמחמאה לחייך ולהמשיך הלאה.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיפיופה
דני22/10/2012גברים שמחפשים סטוצים זורקים חכות,הוא מנסה כל פעם עד שאולי יתפוס אותך ברגע של חולשה ואולי יצליח במזימתו..
אל תיגררי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?