מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ללכת או להישאר?מעיין09/10/2012
לפני 4 חודשים הכרתי בחור ואחד הדברים הראשונים שאמרתי לו זה שעוד 4 חודשים אני עוזבת לעיר אחרת
מבחינתי זה היה עוד אחד מאותם דייטים שיצאתי אליהם בשנה וקצת האחרונות בעיקר כדי לעבור את האקס וסתם לבלות , בדייטים ו"להישאר במשחק"
אבל מה דווקא איתו זה התפתח, אנחנו באים מרקע די דומה ומאותו אזור
אני לקחתי את תחילת הקשר מאוד בקלילות וזה מה שגרם לקשר להיות טוב עבורי ואני מניחה שגם עבורו, הוא הווה עבורי תיקון לאיך זוגיות צריכה להיות מבחינת הביחד והקשר
בזמנים שונים בהכרות הוא הביע חשש מהעזיבה שלי ואמר שנקשר ואוהב ואני אמרתי לו נראה מה יהיה
כרגע אני במצב שלצערי כמו שלפעמים קורה לי בקשרים אני קצת מתחילה לפתח "תלות" גם ממקום של חוסר סיפוק בכמה מקומות בחיי , ויותר צריכה שהוא ירצה להיות איתי . וסוג של מפריע לי שהוא מקדיש כ"F הרבה לעבודתו.
אבל זה מילא כי עוד רגע אני גם הולכת להיות עסוקה מאוד ואנחנו מביעים רצון כן להמשיך להיות ביחד
וכאן הבעיה גם מבחינת החיים העתידיים שלו וגם מבחינת הוא עצמו, למרות שיש בינינו תקשורת נכונה ויש חופש לכל אחד , אני מתחילה או כבר עם רגשות כלפיו ולא יודעת אם להמשיך את הקשר , אם מה שגיליתי עד כה אם יש לי חששות לגביי העתיד איתו ואם כן אז איך אפשר ממרחק להרגיע אותן, והפחד האידוטי אולי אבל שאם אני ממשיכה איתו נגיד כמה שנים ממרחק ואז אגלה שמקרוב ובחיי היום-יום הקשר לא מתאים לי ,ואני מבזבזת עליו זמן שכרגע הוא רב , אנחנו בני 23,24
לא מבינה את עצמי למה אני לא יכולה לחיות את הקשר הזה להיום ולהנות ממנו כי יש בקשר בינינו המון דברים טובים וגם בו עצמו דברים טובים שאני מעריכה בתור בן-אדם ובתור בן-זוג שלא היו לי עם בחור אחר, ואני קצת חוששת שקשה למצוא כזה בחור וכבר יכולה לראות אותי הרבה זמן לבד ובסתם דייטים חסרי תוכן, בעוד כשאיתו כן יש דברים טובים למדי, למה אני מסתבכת עם הפחד מהעתיד....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללכת או להישאר? - תגובה
יששכר רוטרי09/10/2012שלום לך מעיין,
ההתלבטויות שלך לא רק שהן מובנות לי, הן משקפות את הרצינות שלך ואת האחריות הבוגרת שלך בהקשר לעתיד...בקיצור את פרפקציוניסטית,
ומכיון שכך... את תמשיכי להתלבט ולהתלבט...ועד אז יכול להיות שהצד השני יאבד את רצונו, ואת סבלנותו בהקשר הנידון.
הואיל שאת חוששת שקשה למצוא בן זוג כזה, ונמאס לך מכל הדייטים כאמור, אני רוצה להציע לכם את עזרתי, על מנת ששניכם תדעו אם אתם מתאימים כזוג... שאינו מפתח תלות, אלא הדדיות, ולא רק לתקופה קצרה,..
אני כתבתי מאמר שכותרתו "הזוגיות הטובה מתחילה מהבחירה הנכונה"...
את המומחיות הזאת שלי אוכל לנצל לטובתכם כך שלאחר מספר פגישות אתם תדעו בוודאות לאן פניכם מועדות.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?