תגובה פוגעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה פוגעת..
    שרית
    09/10/2012

עמדתי עם קבוצת נשים ופטפטנו באולם אירועים . קולי גבר על שאר הנשים כי התזמורת רעשה וגם הנושא שדיברנו עליו היה נושא כאוב ומרגיז אז מטבע הדברים אני מרימה את קולי מעצבנות ולעלות על כולם כדי שישמעו אותי,. גברבר אחד שמכיר אותי פנה אלי לאחר שהנשים עזבו כל אחת למקומה ושאל אותי בחיוך: למה את צועקת (אולי היה סקרן לדעת על מה דיברתי) לא בא לי לשתף אותו רק אמרתי לו בציניות (אני מקווה שהבין שצחקתי) "כי אני רוצה שישמעו אותי" הגבר הוסיף ואמר: "וגם שיראו אותך" (נכון שהשקעתי עד מאד בהופעתי החיצונית) אך לפי דבריכם האם רצה לעקוץ אותי שכאילו מדבריו אני מחפשת להבליט את עצמי ע"י הרמת הקול ושיראו אותי איך שאני נראית?? בעבר הוא היה תמיד אומר לי באירועים (כשהיינו בפורום מצומצם) "את חתיכה וסקסית" בלי שום בושה. אני לא רציתי לשתף אותו על מה שוחחנו, רק עניתי לו (בצחוק ומקווה שהבין..) "כן. אני רוצה שישמעו אותו וגם שיראו אותי. ניחשת". הוא פרץ בצחוק.מה דעתכם על תגובתי הנ"ל ועל תגובתו? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה פוגעת..

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

שרית
    14/10/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוסר תקשורת בגידה

רחל
    29/10/2012

בעלי ואני חיים בזוגיות שלו תקינה הולך להורים שלו מתי שרוצה ויושן שם מתי שבא לו ניכנס לבית מתי שרוצה כל חפציו בבית בתקופה שלו חי איתי קנה לי שרשרת זהב בשמים והלבשה תחתונה ובשמים ,לאחרונה ,כשאני יוצרת קשר איתו הוא מנתק את הטלפון ולא עונה ובנוסף שמעתי שיש לו בחורה אחרת כשבועים ורצה לגמור את הנשואים אציין שהוא פותח תיק ברבנות כל הזמן וסוגר ושוב פתח האם יש לקחת אותו ליעוץ זוגי ואיך ומה קורה שאם מוכחים שגבר בוגד מה הזכויות ושמעתי שאפשר לתבוע אותו אשמח שתיעצו לי אודה לכם מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לכם על "שעניתם לי".

שרית
    17/10/2012

ממש מודה לכם ש"עניתם לי".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

צ'יקה
    18/10/2012

מה יש לענות לך בקטע של ייעוץ מהמומחים על זה?
    תגובה מיועצים מומחים לא נראה לי שתקבלי.
    כן, צעקת והרמת את הקול שלך בכדי שישמעו אותך ויראו אותך.
    נו ו...
    קיבלת את התשומת לב שנזקקת לזה בזה שהוא בא ושאל אותך את זה.
    מה עוד רצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב מסתבר שלא הבנתם אותי.

שירה
    18/10/2012

לא הבנתם אותי ולכן זו ההתייחסות שקיבלתי, לא חשוב. תהיו בריאים.אני לא מתכוננת להסביר את עצמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה פוגעת.. - תגובה

דליה שוורץ
    21/10/2012

שרית שלום

את מרימה את קולך כדי שישמעו אותך, את משקיעה בלבושך כדי שיראו אותך, ואת אומרת שאת נפגעת כדי שיתייחסו אלייך....
    שרית יקרה, אין לי הרבה פרטים עלייך אבל יש לי תחושה שאת מרגישה בלתי נראית ואת עושה הכל כדי להפוך למישהי שמקבלת את תשומת הלב שאת חושבת שמגיעה לך. אני מבינה לחלוטין את הרצון שלך להרגיש מתיחסים אליך אבל האם זאת הדרך? האם להרים את הקול כדי שישמעו אותך באמת נותן לך להרגיש טוב עם עצמך או שאת מרגישה רע עם זה שצעקת. כשאומרים לך שאת רוצה שיראו אותך זה פוגע בך אבל הרי לשם כך השקעת במראה שלך, אז למה את מרגישה פגועה מזה?
    אני חשובת שאת צריכה למקד את מה שאת רוצה מעצמך ולעשות את מה שצריך כדי להשיג את זה כי כרגע נראה לי שאת משקיעה המון מאמץ אבל לא בכוון הנכון.

גשי לייעוץ אישי למפגש או שניים כדי שיעזרו לך להתמקד ולהגיע למקום שאת רוצה להיות בו.
    בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו