מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםלנה16/10/2012
אני ממש שבורה ,אנו זוג נשוי כ 12 שנה בערך היו לנו הרבה בעיות וגם הרבה מתח בגלל שנכנסנו לחובות ,לי אין הורים ,ההורים שלו התעלמו מאיתנו הרבה שנים. יש לנו ילד בן 10.
אמנם לא הלכנו לטיפול זוגי מעמיק ומקצועי אבל איך שהוא למרות שבעלי לא כל כך רצה הבאתי איזה מישהו שעושה שלום בית דרך המלצה ...הוא אמר לנו כמה דברים לעשות למען השני אני עשיתי ובעלי לא ככ שיתף פעולה. הוא כל הזמן אמר את לא תשתני . למרות שמאוד ניסיתי ורציתי לתקן מה שמפריע לו . אנו פרודים בערך שנה ,הוא עזב את הבית דרך הבחור שמנסה לעשות שלום בית זה הגיע למצב שאני כעסתי עליו על משהו ואז הוא אמר לי אני לזוגיות כזו לא מביא עוד ילד ואז הבחור שעושה שלום בית כבר מאוד כעס על ההתנהגות שלו ואמר לי תגידי לו שיחליט או כאן או כאן ואני כמו מטומטמת הקשבתי לו כי גם חשבתי שזה יזעזע אותו והוא יתעורר אז הוא החליט ללכת . תקופה היינו פרודים ולדעתי היינו יכולים לחזור אבל לפני 5 חודשים בערך הוא הכיר מישהי מבוגרת ממנו ב 5 שנים נראה לי רווקה בת 45 ללא ילדים והם מבלים יחד ובימים שהוא לוקח את הילד אז הילד איתם שמח וכיף לו הם מטיילים וכו'.
שלשום דיברתי איתו בטלפון ואמרתי לו ששנים רצינו לצאת ולטייל ולבלות ולא עשינו זאת בגלל החובות והבעיות ככ חיכינו לרגע הזה והיום שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו אז אנחנו נפרדים רציתי שנלך לייעוץ זוגי והוא לא רצה וזה עצוב וגם אמרתי לו שדיברתי אם מישהו והוא אמר שחבל שעברנו הרבה בעיות ואנחנו מתאימים וכו' אבל אין עם מי לדבר הוא אומר אין מה לעשות צריך להמשיך הלאה, אני שבורה יכולנו להציל את הנישואים אני מרגישה שסתם אנו מתגרשים. אני ככ מיואשת .
אני בחורה משפחתית בגיל 40 קצת קשה למצוא מישהו להתחתן איתו אני רוצה משפחה.
אני מיואשת גם מרגישה שהשפלתי את עצמי שככ ביקשתי ממנו שכדאי שנחזור ונלך לייעוץ זוגי. מרגישה רע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
יששכר רוטרי16/10/2012שלום לך לוסי,
ע"פ פרטי הסיפור שלך אני עדיין מאמין שניתן להציל משהו...על מה אני מתבסס?
קצת על המשפט שמישהו אמר לך: "שחבל שעברנו הרבה בעיות, ואנחנו מתאימים וכו."....אבל זה לא העיקר!
כיום את חסרת אונים....את רוצה משפחה, ואת מרגיחשה שאתם סתם מתגרשים...ואת גם לא מאמינה שבגילך (40) את תמצאי מישהו...
אני מזמין אותך לבוא לבד לפגישה, ואנחנו נלך על שני אפיקים. הראשון: לנסות להחזיר אותו אליך, אם לא?! אני אראה לך מוצא, כיצד תמצאי ללא מאמץ, גבר שיתאים לך.
אל תשכחי שה-40 של היום, זה ה-30 של שלפמי 10 שנים, כך שלמעשה את נחשבת אשה צעירה. וכל עתידך עוד לפניך.
רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?