מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרטנרקיס16/10/2012
היי,
אני וחבר שלי יוצאים שבעה חודשים. אנחנו גרים בערים שונות. בתחילת הקשר אחרי חודש של חברות הוא סיפר לי שהוא הולך לפסיכולוגית במשך שנתיים והוריו לא יודעים על כך בעקבות פרידה שלו מהאקסית והוא פשוט המשיך איתה. לא היתה לי בעיה עם זה בתחילת הקשר וקיבלתי זאת בהבנה. אחרי ארבעה חודשים של חברות עברנו לגור יחד (לעיר שלו). כאשר עברנו הוא הודיע לי שהוא מפסיק עם הפסיכולוגית גם מפני שהוא מרגיש שהוא לא צריך וגם מטעמי תקציב. לאחר שלושה חודשים של מגורים יחד הוא הודיע לי שיש לו צורך ללכת לפסיכולוגית וזה קצת יש לאמר הדליק לי נורה אדומה שמשהו לא בסדר. היינו בחו"ל שבוע חזרנו, היה כייף. לא התראינו כמה ימים בגלל ענייני עבודה ואותו יום כשהייתי בדירה הוא הלך לפסיכולוגית מאוחר יותר בערב כשחזר הוא היה קצת מוזר ואמר שכואב לו מאוד הראש והרגשתי שמשהו לא בסדר גם מכיוון שנורא רציתי לדעת על מה הוא דיבר איתה כי אני יודעת שזה על המערכת יחסים בנינו וגם כי הרגשתי שהוא מסתורי מידי. הרגשתי שהוא לא נותן לי להכנס אליו שהוא לא משתף אותי. יום למחרת בבוקר אותה תחושה נשארה לי ממנו של מסתוריות. התעקשתי לדעת מה קורה והוא ביקש שלפני שאנחנו מדברים הוא רוצה לעשות הליכה של חצי שעה ברגל. התעקשתי לדבר באותו רגע מבלי שהוא ייצא כשראה שאני מתעקשת קרא לי שנדבר ואז הוא אמר לי את המשפט "אני חושב שאנחנו צריכים להיפרד" באותה שנייה הייתי בהלם אני אפילו לא יכולה לתאר את ההרגשה הלא נעימה הזאת ואז הוא סיפר לי שיום לפני בלילה כשהלך לדבר עם הפסיכולוגית הוא התייעץ איתה במחשבה שלו להיפרד ממני והוא חשב שהיא תשכנע אותו לא לעשות זאת אבל הוא אומר שהיא לא היססה והציע לו להיפרד ממני. אני באותו רגע הרגשתי כאילו יש צלע שלישית שמכוונת אותו ושבכלל לא מכירה אותי ורק שומעת אותו. אני בתגובה באתי בגישה של שינוי שננהג אחרת שניתן צ'אנס והוא סירב. אמר שאני מתוקה, יפה ומקסימה. אבל משהוא חסר לו בקשר ושאי אפשר לשנות שאלתי אותו אם לעזוב את הדירה והוא הינהן לי שכן תוך כדי שהוא בוכה. אני יודעת שהוא לא עשה זאת בלב שלם ושזה בעיקר בגלל הצעתה של הפסיכולוגית. הייתי נסערת מאוד באותו בוקר ואחרי זה אפילו היו לו משפטים מעליבים ולא יפים שעוד יותר נפגעתי. נסעתי הביתה כמובן שלא דיברנו אחרי זה בטלפון ובערב הוא התקשר כמה פעמים ולא עניתי כי הייתי מאוד פגוע ואז הוא שלח לי הודעה שהוא בדרך אלי, נפגשנו ברכב דיברנו, הבהרתי לו שלא מוצא חן בעייני שהוא הולך לפסיכולוגית ולא מדבר איתי על מה שמפריע לו בקשר והולך ומתייעץ איתה. כי לא היא נמצאת בקשר וכי לא היא יודעת מה הוא באמת מרגיש. הוא התחנן בפניי שאני יחזור איתו לדירה ושנשלים וכמובן שלא הסכמתי זה התנאי שלי בעצם או הפסיכולוגית או אני. הוא לא מוכן לוותר עליה. לאחר כמה ימים הוא שלח לי הודעה שהוא מצטער מאוד על הכאב שהוא גרם לי ושכרגע מבחינתו אנחנו בהפסקה.
אני אשמח לקבל הצעה לגבי מה כדאי לי לעשות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט - תגובה
יששכר רוטרי17/10/2012שלום לך,
אציג לך מספר שאלות, שאם תוכלי לענות עליהן, זה יקרב אותך לפתרון המיוחל..
1. השאלה היא לא מה כדאי לך לעשות, אלא מה את רוצה שיהיה...
2. האם את רוצה את הבחור הזה?
3. האם את מאמינה בזוגיות העתידית שלכם?
4. האם את חושבת שאותה פסיכולוגית פועלת ממניעים שאינם מקצועיים?
רק לאחר שתדעי את התשובות אוכל ללעזור לך להשיג את מטרותיך.
רוטרי יששכר- מומחה לזוגיות ולמיניות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט
נרקיס17/10/2012היי
בקשר לשאלותייך, אני רוצה את הבחור לחזור אליו ואני כן רואה אותו בעתיד שלי (למרות שקצת קשה לי עכשיו,כי אני מאוד פגוע מימנו) ואני גם קצת מפחדת שבמידה והוא יעמוד בתנאים שלי איך אני יכולה להיות בטוחה שהוא לא יפגע בי שוב . אני רוצה שהוא יפסיק עם הפסיכולוגית ושהתקשורת בנינו תהיה יותר טובה ופתוחה ושהוא לא יסתיר מימני דברים שמציקים לו בזוגיות. רק שהוא אותו יום של הפרידה לפני שהתחרט אמר לי שעכשיו טוב לו איתי , והבעיה היא בעתיד שהוא עכשיו לא רוצה לבזבז לי את הזמן. וכן לשאלתך אני חושבת שהפסיכולוגית מציע לו הצעות לא מקצועיות שגורמות לו לעשות החלטות לא בלב שלם.הוא כאילו מנוואט על ידה. (למרות שהוא עצמו טוען שהיא רק מייעצת לו והוא מחליט בסוף). גם אני רוצה לציין שאותה פסיכולוגית אמרה לו שיש לו נטיה להתחרט. אז כשהוא מתחרט שלא ינסה לבוא להחזיר אותי כי לדעתה החלטה צריך לקבל גם אם היא מאוד קשה. בקיצור נראה לי שהיא רוצה את הכסף שלו אז היא מובילה אותו לפרידה שיהיה תלוי בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבר שלי נפרד ממני ומאוחר יותר התחרט - תגובה
יששכר רוטרי19/10/2012שלום לך נרקיס,
נניח שאני אומר לך שאני יכול לעשות קסם, הבחור חוזר אליך, ואת רואה אותו בעתיד שלך, והוא גם משתלב היטב בחייך, ואת גם לא מרגישה יותר פגועה ממנו. והזוגיות שלכם תהיה איתנה והדדית...
מה היית אומרת? האם היית מתנה תנאים נוספים?
אני לא עושה קסמים, אך אני כן מסוגל לייצר את העתיד הזה... עם שיתוף פעולה שלכם!.
רוטרי יששכר- מומחה לזוגיות ולמיניות האדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמציעה לך לכתוב את זה באתר askPeople
פז19/10/2012יש שם עוד הרבה קטעים דומים ואנשים ממש עוזרים שם
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?