פרידה כואבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת
    שרית
    18/10/2012

שלום,

אני בת 24 והייתי עם בן זוגי שנתיים בערך, עד שנפרד ממני.

אני יודעת והוא גם אמר לי בעצמו שהוא אוהב אותי ויודע שהוא לא ימצא בחיים מישהי כמוני ולא מסוגל לחשוב בכלל על מישהי אחרת. הוא נפרד ממני כי הוא מרגיש שהוא לא הוא ומאוד קשה לי התחושה הזו. אני מרגישה שאם הוא היה נפרד ממני כי הוא מרגיש שזה כבר לא זה או שהוא לא אוהבת אותי אז היה לי עדיין קשה אבל היה לי יותר קל להמשיך הלאה.
    כרגע בהרגשה שלי קשה לי להתנתק ממנו בגלל שאני יודעת בדיוק מה הוא מרגיש אלי ומה הוא חושב עלי וממש כואב לי על כך.

איך כדאי להתמודד עם כזו פרידה? ומה הדרך הנכונה ביותר להמשיך הלאה כי בהתאם למצב ולכך שאני יודעת שהוא מתגעגע אלי...ממש ממש קשה לי כרגע.

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה כואבת

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - תגובה

דליה שוורץ
    21/10/2012

שרית שלום,
    פרידה זה דבר כואב ואפילו כואב מאוד. ההתמודדות עם פרידה היא לאפשוטה ואני מסכימה איתך שהידיעה שהוא עדיין אוהב מקשה על הפרידה אפילו יותר.
    אבל... הוא בחר לעשות זאת כנראה בגלל שהאהבה שלו כלפייך לא מספיק חזקה והתחושה שהוא מוותר על עצמו חזקה יותר מהאהבה שהוא חש כלפייך.
    אין לך דרך לשנות את ההחלטה שלו. זה נכון שאת יכולה לנסות וללחוץ ע"י כך שלא תוותרי ותצרי קשר אחת לכמה ימים אבל אז את גם לוקחת סיכון שתעייפי אותו ואז הוא ממש ימאס בך וגם שהוא יתייחס אלייך כמישהי שהוא יכול להחזיק על אש קטנה.
    אפשרות שניה היא פשוט למלא את הזמן שלך בדברים אחרים ולהעסיק את עצמך כדי שיהיה לך פחות זמן פנוי להתעסק בעצב שלך. וכן גם לבכות ולהעצב זה חלק מהתהליך.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה כואבת - תגובה

יששכר רוטרי
    21/10/2012

שלום לך,
    אני אסביר לך את המשפט שהוא אמר לך בהקשר לכך שהוא עוזב אותך, כי "הוא מרגיש שהוא לא הוא"....
    פירושו שלמרות אהבתו אליך, הוא מרגיש שהוא "הולך על ביצים" בחברתך, או שאינו יכול לספק את ה"סחורה" - כלומר חושש לאכזב אותך....
    האמת היא שהטיעונים הללו נשמעים לי חלשים מפי מי שבאמת אוהב אותך.
    כאשר אוהבים אותך ולא מצליחים לרצותך...מחפשים עזרה, ייעוץ של מומחה וכו.
    אם הוא באמת אוהב אותך הרי שהוא לא יתנגד לייעוץ שיפתור את הבעיה של שניכם למען זוגיות מתגמלת והדדית.
    אם הוא לא ירצה ייעוץ אז המסקנה ברורה... ואל לך להתייסר בגינו.
    אני יכול לעזור..
    רוטרי יששכר מומחה לזוגיות ולמיניות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו