מה עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עושים?
    מישהי
    01/03/2008

החבר עזב אותי, אחרי כמעט שנה בהחלטה פתאומית ללא הסברים. אציין שנפרדנו בעבר וחזרנו אבל הפעם הוא החזיר לי את כל הדברים וחתך. אני לא יודעת איך להתמודד עם כל הפרידה אנחנו עובדים יחד ומתראים כל יום מאוד קשה לי ואני מתגעגעת ורוצה שיחזור... מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים?

הוספת תגובה

• הי

מעיין
    01/03/2008

קודם כל זה מצב נורמלי לחלוטין הכאב הנמצא בך, חשוב שברגעים אלו לא תהיי לבד, כי שלבד חושבים יותר מידי וזה לא טוב.
    תחשבי שיש מיקרים גרועים יותר, ושהכל יגמר והמצב יהיה יותר רגוע תשבו ותדברו...
    ואם הוא לא ירצה- אז כניראה הוא לא שווה את זה...
    מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרידה מחבר

אילה אריאלי
    02/03/2008

את מתארת רגשות של קושי מהפרידה. אכן זה מצב מאד רגיל וטבעי להרגיש כך. את הקושי מגבירה העובדה שאתם עובדים במקום עבודה אחד.
    את טוענת שבעבר נפרדתם. האם זה סוג היחסים שהיית מאחלת לעצמך? אי וודאות, פרידות, אולי זו לטובה. תנסי לעבוד על עצמך שיחסים אלו לא היו מתאימים לך,
    את חייבת להציג נוכחות חזקה ולא לנסות להחזיר אותו. אכן ההתחלה קשה, אבל מתגברים על כך.

אילה אריאלי
    מטפלת אישית וזוגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו