מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים?מישהי01/03/2008
החבר עזב אותי, אחרי כמעט שנה בהחלטה פתאומית ללא הסברים. אציין שנפרדנו בעבר וחזרנו אבל הפעם הוא החזיר לי את כל הדברים וחתך. אני לא יודעת איך להתמודד עם כל הפרידה אנחנו עובדים יחד ומתראים כל יום מאוד קשה לי ואני מתגעגעת ורוצה שיחזור... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
מעיין01/03/2008קודם כל זה מצב נורמלי לחלוטין הכאב הנמצא בך, חשוב שברגעים אלו לא תהיי לבד, כי שלבד חושבים יותר מידי וזה לא טוב.
תחשבי שיש מיקרים גרועים יותר, ושהכל יגמר והמצב יהיה יותר רגוע תשבו ותדברו...
ואם הוא לא ירצה- אז כניראה הוא לא שווה את זה...
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרידה מחבר
אילה אריאלי02/03/2008את מתארת רגשות של קושי מהפרידה. אכן זה מצב מאד רגיל וטבעי להרגיש כך. את הקושי מגבירה העובדה שאתם עובדים במקום עבודה אחד.
את טוענת שבעבר נפרדתם. האם זה סוג היחסים שהיית מאחלת לעצמך? אי וודאות, פרידות, אולי זו לטובה. תנסי לעבוד על עצמך שיחסים אלו לא היו מתאימים לך,
את חייבת להציג נוכחות חזקה ולא לנסות להחזיר אותו. אכן ההתחלה קשה, אבל מתגברים על כך.
אילה אריאלי
מטפלת אישית וזוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?