מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש שלא נגמרנעם25/10/2012
אני כבר שנה ו8 חודשים אחרי זוגיות מורכבת מאוד של שנתיים וחצי בסכ"ה עם חצי שנה לפני הפרידה הראשונה קשה , פרידה של חודשיים וחזרה לעוד חודשיים
ונזכיר גם את התחושה שלי בשנה וחצי " אני צריכה לברוח"
הוא היה האהבה הראשונה שלי, אני בטוחה בכך שאני עושה אידאליזציה, כי בת'כלס בפועל ממש לא אהבתי את אורח החיים המשותף שלנו , אבל בעיקר נבהלתי שכתוצאה מאיך שהוא חי היום אני אסבול איתו בעתיד. ואחרי המון רע זה נגמר
והיום אני 4 חודשים בקשר שלחבר ולי יש אורח חיים מתאים וקשר פתוח ונכון
אני שומרת על קשריי החברתיים והמשפחתיים והתחלתי מסלול חדש בחיים
בקרוב יומהולדתו של האקס... והכל חוזר , גם בחודשיים הראשונים עם החדש רוב הזמן חשבתי על האקס וברור שבשנה ומשהו שהייתי לבד למרות דייטים , זה נגמר ממש רע
אין לי מושג מי האדם הזה היום, וגם ראיתי כתבה שקשורה לסיבות בגללן נבהלתי מהחיים איתו , למרות שיוצא כך שאני נתפסת לבחורים מזן מאוד מסויים כנראה, אז כך שגם החבר הנוכחי יעבוד בעבודה דורשת, אבל פה ישלנו קשר ותקשורת נכונה ובריאה
האלמנט האחרון בקשר שלנו יותר משנה אחרי הפרידה וקצת לפני הקשר הנוכחי היה כועס ורע , ועם הנוכחי יש המון דברים טובים
אז למה אני עדין לא מצליחה להבין איך יכול להיות שאנחנו לא ביחד? שאני לא אחגוג לו יומהולדת?
ומה שבכלל עצוב שבתור הבן-אדם שאני זוכרת אני לא רציתי שום ידידות איתו, בניגוד אליו... אבל באיזושהי השוואה אולי לא רציונלית לחבר , אני מדמה לי שהשיחות שלנו והקשר הנפשי היה יותר טוב ועמוק.. דבר שמאוד מטריד אותי
בשאר התחומים הנוכחי "מנצח" את האקס ובגדול.
גם אציין שהחבר אמר שזה מוזר איך אחרי זמן רואים אקסים ומוזר איך פעם שמחו לראות והיום כלום וזה בגלל שיש מישהי אחרת בלב, אני לא אמרתי כלום...
כיביכול האקס ואני לא נחזור לעולם כי היה רע וחזרנו וראינו שהיה רע וגם למרות הכל אין לנו באמת עתיד ביחד... אז למה כל הרגשות האלה? כ"כ הרבה זמן אחרי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?