מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגדשירן29/10/2012
שלום,
לפני כחודשיים גיליתי הודעות SMS של בן זוגי של פלירטוטים והתכתבויות עם נשים שונות מתחילת הקשר שלנו ועד לפני כחצי שנה,
אנחנו יוצאים כבר שנתיים, הוא גרוש בן 36 + 2 ואני רווקה. גרים כבר שנה יחד.
בן זוגי הסביר את הדבר בכך שאחרי הגירושים (גרוש כבר קרוב לשש שנים) הוא חי ממיטה למיטה ולספק את הדחף שלו לריגושים והיה לו נורא קשה להתנתק מההרגלים הרעים האלה ולהיות רק שלי ובשבילי ושהוא עשה עבודה קשה מאוד עם עצמו והיום הוא שמח לאן שהגענו ועל הבית שהקמנו וכו'.... ושבשום פנים ואופן ההתכתבויות לא גלשו לבגידה פיזית והוא לא היה עם אף אחת בתקופה שלנו יחד.
עקב הסתרה של בן זוגי מההארד דיסק הנייד, אתמול הוא שכח אותו בסלון והצצתי בו. גיליתי תמונות של סקס עם האקסית שלו וסרטי וידאו עוד בתקופה שהיינו יחד (לפי המצעים שלי שהצעתי את מיטתו).
סיפרתי לו את שגיליתי והוא שוב הכחיש שהיה ביניהם משהו - רק אחרי 5 פעמים ששאלתי והוכחתי את טענתי, הוא הודה שאכן היו ביחד. ונכנס מייד להיסטריה ואמר כי הוא לא מוכן להיות במערכת זוגית עם מישהי שבולשת אחריו ושהוא ל א מוכן לספר לי דברים כאלה, ואמר עוד כל מיני דברים חמורים כאלה ואחרים. בערב הלכנו לאירוע ביחד ובלילה הלכנו לישון כרגיל. כמובן שבבוקר הכל צף שוב..
יש לציין שבפעם הראשונה שגיליתי את הSMS החלטתי להבליג. אבל עכשיו אחרי הפעם השנייה - אני גם רוצה לסלוח. השאלה שלי האם זה לא נותן לו פתח "לדרוך" עליי ו"לזלזל" בכך שהוא ייקח בחשבון שהוא יוכל לעשות דברים כאלה חמורים ויותר ושאני אסלח ואעביר את הכל לסדר היום.
איך אני יכולה "לזעזע" אותו בכך שיידע שזאת הפעם האחרונה שאהיה מסוגלת לסלוח? ואם אני אסלח - התמכרויות לריגושים באמת יכולים לעבור מעצמם במידה וכל כך רוצים או שצריך גורם חיצוני שיעזור בגמילה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?