התמודדות עם בגידה - איך ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם בגידה - איך ?
    אלכס
    30/10/2012

שלום, אישתי ואני נשואים כ5 שנים, יש לנו בן בגיל 3.
    מתחילת היחסים, חשנו חוסר התאמה מינית מסוימת - לי מספיק מעט מין ( אפילו פעם בשבוע ) והיא רוצה יותר.בסופו של דבר נולד הילד אבל במשך כל השנים היה תיסכול מצידה וכמובן עוגמת נפש לצד רגעים יפים יותר.
    לפני כמה חודשים ראיתי מייל אצלה עם רמיזות מיניות מפורשות אל מישהו מהעבר שלה, לאחר שאמרתי לה על זה, היא אמרה שזה סתם בצחוק ושהעניין הוא התיסכול שלה ושבלי מין מצידי היא מרגישה שאין אהבה וכולי.כלפי חוץ הראיתי שאני מאמין לה וניסיתי להשתפר.
    לפני כשבועיים מצאתי אצלה מייל שהיא כתבה ובו מצוין במפורש שהיא שכבה עם אותו בן אדם שנה לפני כן וגם מצאתי עוד כמה מיילים לא חד משמעיים אך עם רמיזות בוטות לקשר עם אותו אדם. לא אמרתי לה על זה, החלטתי לחכות.
    בשבועות האחרונים אני עושה מאמצים להשתנות וחל שיפור רב ביחסים בינינו בעזרת יחסי המין התכופים יותר ותחושת הביחד מתחזקת.אני אומר לעצמי שאני יכול להתמודד עם הבגידה הזאת משום שזאת הייתה תגובה ליחס הרע שלי(באמת התייחסתי לא טוב זמן רב למדי).הייתי רוצה שהיא תהיה כנה איתי ותגיד לי - כן, היה ונגמר אבל אני לא בטוח שזה יקרה ובינתיים אני קרוע - מצד אחד אני אוהב וחמוד מצד שני בפנים אני אוכל את עצמי.
    חשבתי אולי לספר על חבר שאישתו בגדה בו והיו במצב דומה לשלנו ושהוא סלח ושגם אני הייתי סולח ואז אולי היא תתוודה והכל יבוא על מקומו בשלום.אשמח לעצה, תובנה או כל ביקורת שהיא על מצבי הבעייתי למדי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם בגידה - איך ?

הוספת תגובה

• התמודדות עם בגידה - איך ? - תגובה

דליה שוורץ
    31/10/2012

אלכס שלום,
    אתה כותב שברור לך לגמרי למה זה קרה. אתה יודע ומרגיש שהפערים שלכם בצורך במין הם גדולים ולכן אתה גם מבין מדוע אישתך היתה עם מישהו אחר.
    החלטת שאתה עושה שינוי בעצמך ואתה מעניק היום יותר ממה שהיה קודם, דבר שצרי לשפר את היחסים כמובן.
    אבל... אתה רוצה עכשיו שהיא תתוודא על מה שעשתה כדי שלך יהיה קל יותר.
    אני מנסה להבין מדוע זה חשוב לך שהיא תתודא בפניך. ניסית לחשוב מה זה יתן לך?
    מה באמת תרווויח מזה?
    יכול להיות שאתה רוצה שהיא תגיד לך שהיא מרגישה את השינוי ושעכשיו יותר טוב לה ושהיא מקווה שזה ימשיך כך. אבל לשבת איתך ולספר לך שהיתה עם מישהו אחר יכול רק לייצר מריבה נזק. ולכן אני מציעה לך להתמקד במה שיש עכשיו, לדבר איתה ולוודא שזה באמת מה שהיא רוצה ושבאמת טוב לה יותר עכשיו.
    הפתרונות שהיא מצאה לעצמה כשהיית לא הייתה קשוב לצרכיה ממש לא רלוונטים.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אלכס
    01/11/2012

ובכן, אני מרגיש שכל עוד לא יוסדר העניין הזה שהיא תגיד, כן בגדתי, העניין הזה אוכל אותי מבפנים, אני רוצה לצעוק לה - אני יודע מה עשית, בואי נפתח דף חדש אני מרגיש שיש ביננו את הדבר הזה, השקר הזה.
    בלב שלי סלחתי אבל אני רוצה לסגור את העניין הזה כבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה גם לך

אלכס
    01/11/2012

בהחלט החשש יקנן בי תמיד אלא אם כן ארגיש כנות מלאה מצידה , אם היא תתוודה מיוזמתה זה יהיה צעד משמעותי מבחינתי לכוון הכנות שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו